• 9.371.740 stemmen

Northern Lights - Seizoen 1 (2023)

- Nog geen stemmen

Show titel: Northern Lights

Afleveringen: 6

Speelduur: 5 uur en 03 minuten

Ontwikkeld door: Stephen Jones

Met: Stephen Jones, Elva Trill en Jennifer Heylen

Oorsprong: Ierland / België

Datum van release: dinsdag 14 november 2023

Eerst uitgezonden op: TG4 (Ierland)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Northern Lights

Lloyd en Áinel ontmoeten elkaar op de Grattan-brug. Áine staat volledig doorweekt op de brug, Lloyd vreest het ergste en neemt haar terug mee naar zijn appartement waar ze schuilen voor de regen. In zijn appartement ontdekken ze een verband tussen elkaar. Lloyd was namelijk bij een gebeurtenis aanwezig dat Áine haar leven voorgoed veranderde.

Afleveringen Seizoen 1 (2023)

1. Aflevering 1

14 november 2023 (51 minuten)

Het is vrijdagavond in Dublin en het regent pijpestelen. Vanuit zijn flat met uitzicht op de rivier de Liffey, ziet Lloyd een jonge vrouw op de brug onder zijn raam staan.

2. Aflevering 2

14 november 2023 (49 minuten)

In een flashback zoekt Áine wanhopig naar Seán, die vermist is. Wanneer hij wordt gevonden, is het duidelijk dat hij worstelt met zijn geestelijke gezondheid en hulp nodig heeft.

3. Aflevering 3

14 november 2023 (51 minuten)

In haar eentje in de pub herinnert Áine zich Seáns 'Fuck It'-lijst en zijn droom om het noorderlicht te zien. Lloyd arriveert in de pu. Hij wil hun gesprek nog niet stoppen.

4. Aflevering 4

21 november 2023 (49 minuten)

Lloyd en Áine zingen karaoke in zijn flat. In een flashback zien we Lloyd en Denise een housewarming organiseren voor hun beste vrienden, maar de pret wordt verstoord wanneer er over het krijgen van kinderen wordt gepraat.

5. Aflevering 5

21 november 2023 (50 minuten)

In een flashback zien we de blijdschap van Lloyd en Denise bij hun 20-weken echo. In het heden geven Lloyd en Áine toe dat ze niet zeker weten of ze spijt hebben van de kus. Maar wat doen ze nu?

6. Aflevering 6

21 november 2023 (53 minuten)

Áine gaat naar Pauline's huis waar ze een diepgaand gesprek hebben. Vervolgens gaat ze het goedmaken met haar eigen familie.

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.