• 8.897.023 stemmen

Wie Is de Mol? - Seizoen 24 (2023)

Alternatieve titel: WIdM

Afleveringen: 10

Speelduur: 10 uur en 09 minuten

Ontwikkeld door: Michiel Devlieger, Tom Lenaerts, Michel Vanhove en Bart De Pauw

Met: Anke de Jong, Annick Boer en Daniël Verlaan

Oorsprong: Nederland

Datum van release: zaterdag 7 januari 2023

Eerst uitgezonden op: NPO 1 (Nederland)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Wie Is de Mol?

Met het uitvoeren van de opdrachten kunnen de kandidaten geld verdienen voor de pot. Hiervoor is samenwerken en vertrouwen cruciaal maar met de aanwezigheid van de mol, een saboteur, in de groep is dit niet gemakkelijk. Negen kandidaten, één mol, maar wie dit is weet niemand. Alleen een slimme kijker kan ontdekken waar en hoe De Mol opdrachten saboteert. Aan het eind van iedere aflevering worden alle kandidaten onderworpen aan het meest zenuwslopende onderdeel van het spel: een test met twintig vragen over de identiteit en het doen en laten van De Mol. De kandidaat die het minst weet ligt uit het spel. Behalve De Mol, die hoeft nooit naar huis.

Afleveringen Seizoen 24 (2023)

1. 1. Verbinding

7 januari 2023 (1 uur en 09 minuten)

Anke de Jong, Annick Boer, Daniël Verlaan, Froukje de Both, Jurre Geluk, Nabil Aoulad Ayad, Ranomi Kromowidjojo, Sander de Kramer, Sarah Janneh en Soy Kroon proberen met opdrachten zoveel mogelijk geld te verdienen voor de pot. Maar één van hen is de Mol. Ongemerkt zal die de boel saboteren.

2. 2. Kunstgreep

10. 10. Wie is de Mol?

11 maart 2023 (1 uur)

avatar van Pepino

Pepino

Wat ik mij afvraag: waarom doen jullie dat met Bekende Nederlanders? Waarom niet met onbekende mensen, zoals de Belgische 'De Mol' ?

avatar van jester

jester

Zo is het hier ooit ook begonnen, maar ergens is de gedachte ontstaan dat het goed voor de kijkcijfers is om het met (min of meer) bekende Nederlanders te doen. En die kijkcijfers zijn inderdaad zeer goed, dat moet ik ze nageven. Maar voor mij zou het prima met 'gewone' Nederlanders kunnen.

avatar van MovieHolic

MovieHolic

• 1989 stemmen

De wassing "bekende" Nederlanders wordt steeds dunner en dat maakt het kijken voor mij steeds minder leuk.

Doe het dan gewoon met onbekende Nederlanders. Ik vond dit seizoen aanzienlijk minder leuk.