• 9.376.783 stemmen

Pac-Man and the Ghostly Adventures - Seizoen 1 (2013)

- Nog geen stemmen

Show titel: Pac-Man and the Ghostly Adventures

Afleveringen: 26

Speelduur: 9 uur en 58 minuten

Ontwikkeld door: Avi Arad, Tom Ruegger en Paul Rugg

Met: Erin Mathews (stemrol), Andrea Libman (stemrol) en Sam Vincent (stemrol)

Oorsprong: Verenigde Staten / Japan / Canada / Frankrijk

Datum van release: zaterdag 15 juni 2013

Eerst uitgezonden op: Disney XD (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Pac-Man and the Ghostly Adventures

Geesten proberen om de wereld van Pac binnen te vallen. Deze wezens, vampiergeesten en goblins zorgen voor chaos onder de bevolking en veroorzaken overal niets dan problemen. Pac en zijn vrienden Spiral en Cylindria besluiten hun universum te beschermen en beginnen aan een episch avontuur. Ze werken samen om uit alle macht te vechten om de waarden te verdedigen die ze dierbaar zijn: vriendschap, familie, vrijheid en de toekomst!

Afleveringen Seizoen 1 (2013)

1. 1. The Adventure Begins: Part I

15 juni 2013 (23 minuten)

Dankzij de pestkop op school opent Pac-Man per ongeluk een portaal naar de Onderwereld, waardoor een leger van spoken onder leiding van heer Bedroog-ons vrijkomt.

2. 2. The Adventure Begins: Part II

15 juni 2013 (23 minuten)

Pac-wereld wordt belegerd door spoken en Pac-Man kan er weinig aan doen zonder verse bessen van de Boom des Levens.

3. 3. No Pets Allowed... Especially Monsters: Part I

19 juni 2013 (23 minuten)

Als Pac en zijn vrienden telkens al zijn spoken verslaan, besluit Bedroog-ons met hulp van Dr. Derrière een leger van Onderwereld-monsters te klonen.

4. 4. No Pets Allowed... Especially Monsters: Part II

20 juni 2013 (23 minuten)

Dr. Derrière gaat een stapje verder als hij de moleculaire vergrotingsmachine uitvindt waarmee hij reusachtige monsters kan creëren.

5. 5. All You Can Eat

21 juni 2013 (23 minuten)

Heer Bedroog-ons wil Pac machteloos maken door Inky, Blinky, Pinky en Clyde zover te krijgen Pac eten te geven zodat hij te vol zal zitten om nog iets anders te eten.

6. 6. President Possessed!

23 juni 2013 (23 minuten)

Pac en zijn vrienden worden achterdochtig wanneer president Sfeerloos zich vreemd gedraagt, en realiseren zich uiteindelijk dat Sfeerloos bezeten is.

7. 7. Is Zit You or Is Zit Me?

25 juni 2013 (23 minuten)

Pac krijgt een enorme puist vlak voor de dag dat de klassenfoto genomen wordt. Als hij er nog gestrester over wordt, krijgt hij nog meer pukkels.

8. 8. Pac to the Future

26 juni 2013 (23 minuten)

Wanneer Pac en zijn vrienden het verleden in worden gestuurd, ontmoet hij eindelijk zijn ouders.

9. 9. Heebo-Skeebo

27 juni 2013 (23 minuten)

Kwezel, de spil van Pac-wereld, werkt voor Bedroog-ons en gebruikt Skeebo om te proberen Pacs powerbessen te stelen, maar het plan werkt averechts.

10. 10. Mission ImPacable!

28 juni 2013 (23 minuten)

Pac-Man wordt fysiek bestuurd door Bedroog-ons als hij een speciale microchip doorslikt.

11. 11. Nobody Knows

1 juli 2013 (23 minuten)

Heer Bedroog-ons steelt de opslagkamer voor de spokenlichamen, maar daarvoor weten Inky, Blinky, Pinky en Clyde een lichaam op de kop te tikken dat ze kunnen delen.

12. 12. Seems Like Old Times

2 juli 2013 (23 minuten)

Als hij Pac en zijn vrienden vergezelt op een missie, probeert professor Diagram te laten zien dat hij meer is dan zomaar een oude wetenschapper.

13. 13. Betrayus Turns the Heat Up

3 juli 2013 (23 minuten)

Pac-wereld wordt gevaarlijk heet en zijn burgers geven hier professor Diagram ten onrechte de schuld van.

14. 14. Pac-Pong Fever

5 juli 2013 (23 minuten)

De jaarlijkse Pacolympics komen naderbij en stellen tante Spheria in staat de rivaliteit tussen Pac-Pong en heer Bedroog-ons aan te wakkeren.

15. 15. Driver's Pac

22 juli 2013 (23 minuten)

Pac zakt voor zijn rijexamen vanwege meneer Strenger, een belachelijk strenge medewerker van het departement van zweefvoertuigen.

16. 16. Jinxed

23 juli 2013 (23 minuten)

Het geluk van Bedroog-ons keert als hij een Onderheks oproept om een vloek over Pac-Man uit te spreken en hem ongeluk te bezorgen.

17. 17. Indiana Pac & the Temple of Slime

31 augustus 2013 (23 minuten)

Een oud artefact dat ooit toebehoorde aan Pacs ouders leidt naar een tempel binnen in een doolhof die mogelijk het geheim van de levensboom bevat.

18. 18. Planet Pac

14 september 2013 (23 minuten)

Dr. Derrière lokt een gigantische geesteroïde waardoor Pac-wereld wordt bedreigd. Pac-Man moet zo groot als een planeet worden om de situatie te redden.

19. 19. Stand by Your Pac-Man

21 september 2013 (23 minuten)

Het is Valen-Pac-dag en Pinky is zo jaloers op Pacs vriendschap met Cyli, dat ze probeert zich te ontdoen van haar rivale.

20. 20. PacLantis

28 september 2013 (23 minuten)

Wanneer Dr. Derrière een kaart bemachtigt die de weg wijst naar PacLantis, reizen Pac, Cyli en Spiral naar de bodem van de zee.

21. 21. Jurassic Pac

5 oktober 2013 (23 minuten)

De duivelse Dr. Derrière kloont een leger van prehistorische Pacasaurussen die op afstand bestuurd kunnen worden om Pac-wereld aan te vallen.

22. 22. A Berry Scary Night

12 oktober 2013 (23 minuten)

Eens in de honderd Halloweens worden de twee manen van Pac-wereld blauw, dus roept Bedroog-ons graaf Pacula op om de laatste gele bol in Pac-wereld leeg te zuigen.

23. 23. The Great Chase!

19 oktober 2013 (23 minuten)

Bedroog-ons kruipt in het lichaam van zijn moeder, terwijl Dr. Derrière de president hypnotiseert.

24. 24. Robo Woes

26 oktober 2013 (23 minuten)

Wanneer een gigantische robot Pac-stad binnenvalt, voorzien van een wapen dat de powerbessen machteloos maakt, staat Pac-Man voor de ultieme uitdaging.

25. 25. The Spy Who Slimed Me

2 november 2013 (23 minuten)

Een knappe spion, een spook genaamd Specter, vormt een nieuwe bedreiging voor Pac-wereld. Pac krijgt hulp uit onverwachte hoek om hem tegen te houden.

26. 26. Invasion of the Pointy Heads

9 november 2013 (23 minuten)

Apex, een buitenaards wezen met een puntig hoofd, sluit een deal met de Onderwereld om hun krachten te bundelen en Pac-wereld over te nemen.

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.