• 9.378.920 stemmen

Nine Perfect Strangers - Seizoen 1 (2021)

Show titel: Nine Perfect Strangers

Afleveringen: 8

Speelduur: 8 uur

Ontwikkeld door: David E. Kelley, David E. Kelley en John-Henry Butterworth

Met: Michael Shannon, Melissa McCarthy en Nicole Kidman

Datum van release: woensdag 18 augustus 2021

Eerst uitgezonden op: Hulu (Verenigde Staten)

• Prime Video Bekijk seizoen 1 via Prime Video
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Nine Perfect Strangers

Negen gasten verzamelen zich in een exclusief wellnessresort. Sommigen zijn hier om af te vallen, anderen proberen hun leven een gezonde draai te geven, en een enkeling is er nog niet aan toe om de precieze reden van het bezoek onder ogen te zien. De directrice van het resort, Masha, waakt over hen tijdens deze tiendaagse retraite. Ze is een vrouw met een missie om hun vermoeide geest en lichaam nieuw leven in te blazen. Deze negen "perfecte" vreemden hebben echter geen idee wat hen te wachten staat.

Afleveringen Seizoen 1 (2021)

1. 1. Random Acts of Mayhem

1 september 2021 (1 uur)

6. 6. Motherlode

8 september 2021 (1 uur)

7. 7. Wheels on the Bus

15 september 2021 (1 uur)

8. 8. Ever After

22 september 2021 (1 uur)

avatar van Bubblez

Bubblez

• 2060 berichten

Drie afleveringen gezien. Het sfeertje is goed, het verloop is traag. Na deze afleveringen weet ik nog niet zo veel. In de hoop dat het compleet een duivelse kant op gaat, blijf ik kijken.

Deze serie deed me overigens direct denken aan de nieuwkomer Fantasy Island (2021), wat een stuk minder sterk is. Al prefereer ik Roselyn Sanchez boven Kidman als host.

avatar van Fervet opus

Fervet opus

Geheimzinnige, fascinerende serie met een topcast, waaronder Nicole Kidman, die perfect hiervoor gecast is als een soort Wellness/life-coach goeroe. Zij heeft een eigen duistere verleden die steeds meer uit de doeken wordt gedaan, en die tevens haar "aanpak" beïnvloeden.

avatar van stinissen

stinissen (crew series)

Serie kon me niet bekoren en het enigste wat me bij zal blijven is dat Kidman meer en meer als een monster eruit gaat zien. Ze lijkt op een barbie pop die een tijdje heeft staan smeulen boven een kampvuur....

avatar van Bubblez

Bubblez

• 2060 berichten

Achteraf toch een tegenvaller helaas. Er zat echt wel potentie in, maar het eindigt wat mij betreft allemaal precies zoals ik het juist níet had willen zien. Ik hoopte op een volledig duivels, macaber, uit verband getrokken chaos. Het contrast kon niet groter zijn. Zonde!

avatar van gigabyte

gigabyte

stinissen schreef:

Dat zijn precies de juiste woorden.

avatar van gigabyte

gigabyte

gigabyte schreef:

Dat zijn precies de juiste woorden. Jammer dat het een slechte serie is. En jammer van Kidman, ze was voorheen een lekker ding.

avatar van bobbee1

bobbee1

stinissen schreef:

Als dit serieus het enige is dat je hierover te zeggen hebt, vraag ik me af wat je hier komt doen. Het is een aardige serie met een paar uitstekende vertolkingen. Ik denk dat de meesten hier niet snappen dat Kidman er niet voor niets zo uitziet in de serie. De serie balanceert op het randje van satire en drama. En dat maakt het niet voor iedereen duidelijk wat ze er mee aanmoeten. Imdb geeft de serie een 7 (36k stemmen), wat nogal hoog is, maar moviemeterkijkers komen niet verder dan een 6- met 22 stemmen. Blijkbaar zijn de haters gemotiveerder om hun stemmen uit de brengen dan degenen die het zoals ik wel aardig vinden. Responsgevoeligheid noemen ze dat. Het vertekent het beeld van een beoordeling met name als er maar weinig zijn. Naarmate er meer gestemd wordt de beoordeling betrouwbaarder.

Ik ben benieuwd naar de laatste twee delen. Wordt het een streekromannetje of kleeft er bloed aan het deksel?

avatar van stinissen

stinissen (crew series)

rick79 schreef:

Als dat het enige is dat je hierover te zeggen hebt, vraag ik me af wat je hier komt doen. Het is een prima serie met uitstekende vertolkingen. Ik denk dat de meesten hier niet snappen dat Kidman er niet voor niets zo uitziet in de serie. Imdb geeft de serie een 8, moviemeterkijkers komen niet verder dan een 6-. Dat zegt alles over de kwaliteit van de beoordelingen.

Amerikaanse stemmen wijken soms erg af van Europese stemmen ook andersom. Deze serie pakte me niet en ja Kidman ziet er tegenwoordig wel zo uit bekijk haar laatste films maar ééns.

avatar van bobbee1

bobbee1

Klopt, IMDB is grotendeels het terrein van Amerikaanse stemmers. Maar niet uitsluitend. Je ziet trouwens hetzelfde beeld bij muziek. Kijk maar eens op MuMe. De eerste stemmers zijn vaak fans die een hoge beoordeling geven. Later zie je de balans meer in evenwicht komen.

Nu ik de laatste twee delen heb gezien neig ik toch naar streekromannetje. Jammer, er had meer ingezeten. Zeker gezien de methode die gebruikt werd om mensen meer open te krijgen. De plot deed me denken aan Devs.

avatar van jester

jester

Ik had vooraf verwacht dat deze serie meer thrillerelementen zou bevatten, maar alle subplots die in die richting dreigden te gaan werden het spreekwoordelijke bos in gestuurd. Dat zal een bewuste keuze geweest zijn, waar ik op zich goed mee kan leven. Wat er overblijft is een dramaserie, waarin rouw en (jezelf) vergeven een belangrijke rol spelen. In die zin vond ik het een zeer geslaagde serie, streekromannetje vind ik de serie echt tekort doen. Het inschakelen van de politie aan het einde vond ik niet zo goed bij het verhaal passen, maar het zal gedaan zijn om aan te kunnen tonen dat de 9 Marscha uiteindelijk steunden. Ik vind de score erg laag hier, maar dat zal mogelijk met verwachtingen te maken hebben. Als je niet teveel thriller verwacht zou ik de serie zeker aanraden.

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

Gewoon fijne serie, met zowel (zwarte) humor als drama, met goeie cast. Dacht eerst, ai nee, met Melissa McCarthy, waar ik absoluut geen fan van ben, integendeel, maar hier sprong ze er niet uit in de negatieve zin. Alleen snap ik de 18+ niet bij deze serie, is nog vrij braafjes allemaal.

avatar van Mansterkas

Mansterkas

Pffff. Ik ben een liefhebber van de schrijfster, Liane Moriarty. Ze heeft een duistere schrijfstijl die mij enorm aanspreekt. Ik heb ook genoten van het boek. En toen las ik onlangs dat er een serie van was, dus ben die gelijk kaan zien. Had ik beter niet kunnen doen. Nicole Kidman past gewoon echt niet in de rol van Masha. Gewoon omdat het niet leuk meer is om naar haar te kijken. Ook mist de serie die duistere sfeer die het boek wel heeft. Gewoon aardig maar daar is ook alles mee gezegd.

avatar van Zira

Zira

En het begon zo veelbelovend......