• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.274 gebruikers
  • 8.985.774 stemmen
Avatar
 
banner banner

Black Lightning - Seizoen 3 (2019-2020)

2,58 6 stemmen

Show titel: Black Lightning

IMDb beoordeling: 6,1 (27.169)

Afleveringen: 16

Speelduur: 11 uur en 23 minuten

Ontwikkeld door: Salim Akil en Mara Brock Akil

Met: Cress Williams, China Anne McClain en Christine Adams

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: maandag 7 oktober 2019

Eerst uitgezonden op: The CW (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Netflix Bekijk seizoen 3 via Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Black Lightning

Jefferson Pierce is een man die een geheim met zich meedraagt. Als vader van twee dochters en directeur van een middelbare school, die ook fungeert als een veilige haven voor jongeren in een wijk in New Orleans die overspoeld wordt door bendegeweld, is hij een held voor zijn gemeenschap. Negen jaar geleden was Pierce een andere held. Begaafd met de bovenmenselijke kracht om elektriciteit te gebruiken en te beheersen, gebruikte hij die krachten om de straten van zijn geboortestad veilig te houden als de gemaskerde burgerwacht Black Lightning. Echter, na het zien van de gevolgen van de schade die zijn alter ego zijn gezin toebracht, liet hij zijn Super Hero-dagen achter zich en vestigde hij zich als een schooldirecteur en een vader. Bijna tien jaar later liggen de dagen van misdaadbestrijding van Pierce lang achter hem, maar als criminaliteit en corruptie zich als een lopend vuurtje verspreiden, keert Black Lightning terug.

Afleveringen Seizoen 3 (2019-2020)

  1. 1. The Book of Occupation: Chapter One: Birth of Blackbird

    7 oktober 2019 (43 minuten)

    Black Lightning zit opgesloten in een testcentrum en de ASA verstevigt zijn grip op Freeland. Anissa en Gambi proberen meta's de stad uit te smokkelen.

  2. 2. The Book of Occupation: Chapter Two: Maryam's Tasbih

    14 oktober 2019 (43 minuten)

    Lynn worstelt om de meta Maryam beter te maken. Anissa heeft een aanvaring met de Perdi over de toestroom van vluchtelingen. Odell zet een nieuw wapen in.

  3. 3. The Book of Occupation: Chapter Three: Agent Odell's Pipe-Dream

    21 oktober 2019 (43 minuten)

    Lynn onderzoekt een dodelijk virus dat zich binnen het metakamp verspreidt. Odell stuurt Jefferson en Jennifer uit op afzonderlijke missies tegen de Markovianen.

  4. 4. The Book of Occupation: Chapter Four: Lynn's Ouroboros

    28 oktober 2019 (43 minuten)

    Lynn zoekt wanhopig naar een remedie voor het virus en test een gewijzigde vorm van Green Light. Jefferson accepteert dat de staat van beleg een feit is.

  5. 5. The Book of Occupation: Chapter Five: Requiem for Tavon

    11 november 2019 (43 minuten)

    Anissa gaat op aandringen van haar vader op een riskante missie. Lynn vindt een patiënt die het meta-gen kan stabiliseren. Henderson zet een geheim plan in gang.

  6. 6. The Book of Resistance: Chapter One: Knockin' On Heaven's Door

    18 november 2019 (43 minuten)

    Anissa loopt in een hinderlaag en raakt verstrikt in een strijd op leven en dood. Jennifer wil weten wat Brandon van plan is en breekt in zijn appartement in.

  7. 7. The Book of Resistance: Chapter Two: Henderson's Opus

    25 november 2019 (42 minuten)

    Het verzet voert de strijd tegen de ASA op. Gambi en Lynn brengen de waarheid over Khalil aan het licht. Anissa vraagt ​​haar vader om een ​​gunst.

  8. 8. The Book of Resistance: Chapter Three: Pale Horse

    2 december 2019 (43 minuten)

    Als de ASA een lerares uit haar huis wil zetten, neemt Jefferson het voor haar op. Anissa en Gambi proberen een bericht naar de buitenwereld te sturen.

  9. 9. The Book of Resistance: Chapter Four: Third Stone from the Sun

    9 december 2019 (43 minuten)

    Terwijl Jennifer met een loyaliteitsconflict worstelt, komt ze door een enorme storm in parallelle dimensies terecht. Odell begint de meta's in het kamp te bewapenen.

  10. 10. The Book of Markovia: Chapter One: Blessings and Curses Reborn

    20 januari 2020 (41 minuten)

    Jennifer keert terug met een nieuw levensdoel. TC dringt Gambi's schuilplaats binnen. Lynns familie maakt zich zorgen over haar bizarre gedrag.

  11. 11. The Book of Markovia: Chapter Two

    27 januari 2020 (43 minuten)

    Een overgelopen ASA-agent helpt Lynn om de Put binnen te sluipen. Jefferson en Anissa onderscheppen het konvooi van Odell. Jennifer komt oog in oog te staan ​​met Khalil.

  12. 12. The Book of Markovia: Chapter Three

    3 februari 2020 (42 minuten)

    Dr. Jace probeert Lynn over te halen om haar de stabilisatiekuur te geven. Jefferson en Anissa stellen een reddingsteam samen. TC maakt contact met het brein van Khalil.

  13. 13. The Book of Markovia: Chapter Four

    10 februari 2020 (43 minuten)

    Terwijl het team voor de missie traint, loopt de spanning hoog op. Een nieuwe Markoviaanse commandant probeert Lynn te hersenspoelen. Khalil overweegt zijn volgende zet.

  14. 14. The Book of War: Chapter One

    24 februari 2020 (43 minuten)

    De familie Pierce maakt schoon schip. De Perdi worden aangevallen. Khalils chip hapert. Gambi achterhaalt de identiteit van de eerste meta.

  15. 15. The Book of War: Chapter Two

    2 maart 2020 (42 minuten)

    Gravedigger bereidt zich met Lynns serum voor om Freeland binnen te vallen. Anissa en Grace plannen een belangrijke avond voor de familie. Jennifer gaat haar eigen weg.

  16. 16. The Book of War: Chapter Three

    9 maart 2020 (43 minuten)

    De ASA probeert alle sporen te wissen. De familie Pierce en bondgenoten nemen het op tegen Gravedigger in een krachtmeting die Freeland voor altijd zal veranderen.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van Septua

Septua

  • 58 berichten
  • 235 stemmen

Ik heb seizoen 1 en 2 met gematigd plezier gekeken, allebei een 3.0. Maar ik ben nu toch maar gestopt bij aflevering 3 van dit seizoen. Alle clichés, alle irritaties die ik heb van Amerikaanse CSI series.. het is allemaal aanwezig. Niets is luchtig, alles is dood en dood serieus, special effects zijn om te huilen, de badguys zijn Russen.. En weer is Jordan Calloway terug voor "shock value".


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.