ad
 • 139.614 films
 • 6.594 series
 • 19.949 seizoenen
 • 431.409 acteurs
 • 280.204 gebruikers
 • 8.080.846 stemmen
Avatar
 
banner banner

Black Lightning - Seizoen 2 (2018)

3,17 3 stemmen

Show titel: Black Lightning

IMDb beoordeling: 6,1 (22.123)

Seizoenen: 4 seizoenen

Afleveringen: 16

Datum van release: dinsdag 9 oktober 2018

 • On Demand:

 • Netflix Bekijk seizoen 2 via Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Black Lightning

Afleveringen Seizoen 2 (2018)

 1. 1. The Book of Consequences: Rise of the Green Light Babies

  Maanden na de aanslag van de ASA ontdekken Jeff en zijn familie dat het erger is dan ooit. Green Light baby's beheersen de straten, het bestuur dreigt Garfield te sluiten, een ASA agent ondervraagt Lynn en Anissa's krachten lopen uit de hand.

 2. 2. The Book of Consequences: Chapter Two: Black Jesus Blues

  Jefferson moet het nieuws dat hij aftreedt aan zijn studenten en faculteit overbrengen. Worstelend met zijn nieuwe leven als Painkiller, brengt Kahlil een bezoek aan Jennifer in de hoop de zaken te herstellen. Ondertussen blijft Tobias zijn plan verder uitwerken.

 3. 3. The Book of Consequences: Chapter Three: Master Lowry

  Jefferson wordt gedwongen toe te kijken hoe al zijn goede werk voor zijn ogen ongedaan wordt gemaakt als zijn vervanger arriveert en begint met ingrijpende veranderingen. Ondertussen blijft Anissa Robin Hood spelen door te stelen van een van de machtigste misdaadsyndicaten in Freeland.

 4. 4. The Book of Consequences: Chapter Four: Translucent Freak

  Terwijl Tobias van plan is om zich te ontdoen van elke verdenking van de dood van Alvin, moet Jeff omgaan met Anissa, Jennifer, Bill en Lowry.

 5. 5. The Book of Blood: Chapter One

  Jefferson en Anissa werken samen aan een onderzoek naar de geboorteplaats van een enge man in de kliniek en doen een schokkende ontdekking. Ondertussen, terwijl Syonide weg is, legt Tobias steeds meer druk op Khalil om een deel van de leegte in de organisatie te helpen vullen.

 6. 6. The Book of Blood: Chapter Two

  Terwijl Lynn de nasleep van veertien sterfgevallen ondergaat, ontmoet Anissa de ouders van Anaya en helpt hen met de bevalling. Dit zorgt voor een verrassing.

 7. 7. The Book of Blood: Chapter Three: The Sange

  Looker en haar Sange zoeken naar Anaya's nadat ze de gevangen Jeff hebben geëlektrocuteerd. Ondertussen bedenken Jennifer en Khalil een kortetermijnplan om Holt uit de problemen te helpen, maar Holt is niet geïnteresseerd in een samenwerking.

 8. 8. The Book of Rebellion: Chapter One: Exodus

  De familie Pierce is aan het bijkomen na Jennifer's verdwijning. Jefferson, Lynn en Anissa komen samen om de meest effectieve manier te bespreken om haar te vinden. Nadat ze hebben gehoord dat Jennifer bij Khalil is, gaan ze naar rechercheur Henderson om hem te vragen een bevel uit te vaardigen voor de arrestatie van Khalil. Ondertussen doen Jennifer en Khalil hun uiterste best om uit de buurt te blijven, maar Cutter, de zijn nieuwe volger van Tobias, komt dichterbij.

 9. 9. The Book of Rebellion: Chapter Two

  Jennifer breekt de voorraadkamer van een ziekenhuis binnen om de antibiotica te krijgen die ze nodig heeft voor Khalil wanneer hij koortsig wordt door zijn verwonding. Terwijl Cutter haar volgt, proberen Black Lightning, Thunder en Peter de vermiste tieners te vinden terwijl Lynn de vervreemde vader van Khalil benadert.

 10. 10. The Book of Rebellion: Chapter Three

  Jennifer besluit dat het tijd is om te stoppen met rennen, en Jeff vraagt Bill om een gunst. Tobias onthult aan Todd waarom hij hem financieel ondersteunt, en Todd ontdekt een geheim dat de sleutel is tot Tobias die Freeland controleert.

 11. 11. The Book Of Secrets: Chapter One: Prodigal Son

  Terwijl de Pierces zich verzamelen rond een stervende Khalil, ontdekt Tobias dat Jace weet waar de Masters of Disasters zijn en haalt haar uit de ASA-voogdij.

 12. 12. The Book Of Secrets: Chapter Two: Just And Unjust

  Jennifer treurt in de nasleep van de dood van Khalil en Odell redt Lynn van een ontvoering. Bij Garfield confronteren Jennifer en Jeff beide Lowry, terwijl Anissa verrast wordt door een plotselinge ommekeer van de gebeurtenissen met Grace.

 13. 13. The Book Of Secrets: Chapter Three: Pillar Of Fire

  Tobias activeert een van de Masters of Disaster en stuurt hem en Cutter om hem de andere pods te brengen. Napier krijgt van Jeff een kans om zijn oude baan terug te krijgen, en Anissa ontdekt meer over de geschiedenis van Grace.

 14. 14. The Book of Secrets: Chapter Four: Original Sin

  Jeff krijgt een bezoek van een voormalige student, Anissa gaat op zoek naar Grace en Jennifer gaat een nieuw pak halen.

 15. 15. The Book Of The Apocalypse: Chapter One: The Alpha

  Tobias initieert de eerste stap in de verkoop van zijn leger van meta's. Jeff stelt enkele grondregels vast aan zijn dochters en Lala en Lazarus houden een praatje.

 16. 16. The Book Of The Apocalypse: Chapter Two: The Omega

  Lynn neemt het voor een laatste keer op tegen Dr. Jace. Ondertussen riskeert Gambi zijn leven om Jennifer te redden. Ten slotte zet Tobias een belangrijke stap om Freeland te verlammen en Black Lightning te vermoorden, waardoor de superheldenfamilie alles uit de kast moeten trekken.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.