ad
 • 139.614 films
 • 6.594 series
 • 19.949 seizoenen
 • 431.414 acteurs
 • 280.204 gebruikers
 • 8.080.847 stemmen
Avatar
 
banner banner

Black Lightning - Seizoen 1 (2018)

2,57 7 stemmen

Show titel: Black Lightning

IMDb beoordeling: 6,1 (22.123)

Seizoenen: 4 seizoenen

Afleveringen: 13

Datum van release: dinsdag 16 januari 2018

 • On Demand:

 • Netflix Bekijk seizoen 1 via Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Black Lightning

Afleveringen Seizoen 1 (2018)

 1. 1. Pilot

  Jefferson Pierce is de directeur van een succesvolle middelbare school. maar negen jaar geleden was hij de gemaskerde burger 'Black Lightning' totdat hij beloofde met pensioen te gaan. Nu "The 100" opkomt in zijn stad en hun zijn dochters bedreigen, betekent dit dat Jefferson zijn belofte zal moeten breken en de misdaad op straat moet bestrijden.

 2. 2. The Morning After

  Terwijl de gemeenschap worstelt met het geweld dat hen omringt, verschijnt er een sprankje hoop: is Black Lightning terug? Lynn Stewart, die de veranderingen in de gemeenschap opmerkt, vraagt zich dat ook af. Terwijl Jefferson Pierce worstelt met zijn beslissing, spoort Gambi hem aan om opnieuw de mantel op te nemen en terug te keren naar het leven als Black Lightning. Anissa en Jennifer proberen de nasleep van hun schokkende ervaring aan te pakken.

 3. 3. Lawanda: The Book of Burial

  Terwijl Jefferson Pierce probeert vast te stellen of de gemeenschap kan overleven zonder de hulp van Black Lightning, begint Anissa het haar naar de zin te maken. Ondertussen proberen Jefferson en Lynn hun nieuwe dynamiek te achterhalen. Uiteindelijk onthult Jennifer aan haar ouders dat ze worstelt met iets groots.

 4. 4. Black Jesus

  Black Lightning wordt gerekruteerd om het op te nemen tegen The 100 gang. Anissa onderzoekt de nieuwe drug die in de straten verschijnt. Ondertussen beginnen bekende gezichten weer te verschijnen.

 5. 5. Aches and Pains

  Jeff ontdekt dat Tobias nog steeds leeft en achter 'Green Light' staat. Ondertussen bekijkt Anissa het onderzoek van haar grootvader naar 'verbeterde' kinderen dertig jaar geleden en krijgt ze een cryptische waarschuwing.

 6. 6. Vengeance

  Jefferson is op jacht naar de moordenaar van zijn vader, terwijl Anissa haar nieuwe krachten gebruikt om een fout recht te zetten nadat een protest mislukt. Jennifer worstelt met een paar moeilijke keuzes. Elders smeekt Gambi om hulp van Lynn.

 7. 7. The New Norm

  De achtervolging van Tobias door Black Lightning blijft voortduren. Anissa blijft bezig om zichzelf te vinden.

 8. 8. Revelations

  Black Lightning werkt samen met Anissa om informatie te vinden om Black Lightning's naam te zuiveren. Jennifer begint stage te lopen bij Lynn. Ondertussen bevindt Gambi zich in een lastige situatie.

 9. 9. Little Black Lies

  In de nasleep van de laatste moord probeert Black Lightning zijn naam te zuiveren, terwijl hij ook de persoon die verantwoordelijk is voor de dood van zijn vader opzoekt, en iedereen die erbij betrokken is. De spanningen tussen Black Lightning en Gambi blijven hoog oplopen.

 10. 10. Sins of the Father

  Black Lightning probeert om verschillende lang vermiste kinderen te redden en onthult een geheim dat hij niet verwachtte, en de resulterende connecties. Gambi worstelt om sterk te blijven terwijl hij in een compromitterende positie zit. Jefferson begint de dingen anders te bekijken.

 11. 11. Rebellion in the Ranks

  Naarmate de vermoedens groeien dat Jefferson Pierce Black Lightning is, zorgt de ASA ervoor dat hij wordt gearresteerd. Lynn zoekt hulp van rechercheur Henderson. Terwijl Jefferson in hechtenis zit, werken Gambi en Anissa samen om te laten zien dat Black Lightning nog steeds door de straten van Freeland loopt.

 12. 12. In the Lion's Den

  Tobias keert terug naar Freeland. Hij is belast met het vastleggen, en niet met het doden, van Black Lightning met de hulp van een onverwachte bron. Na een gevecht van epische proporties bieden Anissa en Jennifer onverwachts hulp.

 13. 13. Shadow of Death

  De nasleep van de confrontatie met Black Lightning laat iedereen sidderen. Ondertussen verzamelt Tobias zijn troepen.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.