• 9.380.540 stemmen

Afleveringen: 6

Speelduur: 5 uur en 05 minuten

Ontwikkeld door: Glen Zipper

Datum van release: vrijdag 16 november 2018

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 1 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Dogs

'Dogs' betreft intieme verhalen die nader ingaan op de blijvende emotionele band die zich vormt tussen honden en hun verzorger, ongeacht de omstandigheden. Hoewel de honden centraal staan in deze documentaire, wordt al gauw duidelijk dat er ook veel zichtbaar wordt gemaakt over de gesteldheid van de mens en dat honden, en de manier waarop wij met die dieren omgaan, ons veel vertellen over onszelf.

Afleveringen Seizoen 1 (2018)

1. 1. The Kid with a Dog

16 november 2018 (52 minuten)

De vluchteling Ayham wil worden herenigd met zijn husky Zeus en bedenkt met een vriend een plan om de hond weg te smokkelen uit het door oorlog verscheurde Damascus.

2. 2. Bravo, Zeus

16 november 2018 (52 minuten)

De jonge Corrine lijdt aan epilepsie en bouwt een band op met de hond Rory, die erop is getraind om aanvallen op te sporen. Daardoor krijgt haar familie weer hoop.

3. 3. Ice on the Water

16 november 2018 (50 minuten)

De voortdurende aanwezigheid van de oudere labrador retriever Ice stelt de Italiaanse visser Alessandro gerust nu zijn toekomst op het Comomeer onzeker is geworden.

4. 4. Scissors Down

16 november 2018 (50 minuten)

De Japanse trimmers Miki en Kenichi leggen zich met hart en ziel toe op hun werk. Zal hun stijl in de smaak vallen tijdens een Amerikaanse wedstrijd voor hondentrimmers?

5. 5. Territorio de Zeguates

16 november 2018 (52 minuten)

Ondanks hun beperkte middelen geven Álvaro en Lya niet op in hun asiel in Costa Rica, waar achtergelaten honden vrij kunnen rondlopen.

6. 6. Second Chances

16 november 2018 (49 minuten)

Anna zet zich met hart en ziel in om honden een nieuw thuis te bieden. Ze voert tientallen honden uit asiels in Texas per auto naar hun nieuwe baasjes in New York.

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.