• 9.370.556 stemmen

New Girl - Seizoen 3 (2013-2014)

Show titel: New Girl

Afleveringen: 23

Speelduur: 8 uur en 26 minuten

Ontwikkeld door: Elizabeth Meriwether

Met: Zooey Deschanel, Jake Johnson en Max Greenfield

Datum van release: dinsdag 17 september 2013

Eerst uitgezonden op: FOX (Verenigde Staten)

• Disney+ Bekijk seizoen 3 via Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot New Girl

New Girl draait om Jess, die, nadat haar relatie met haar vreemdgaande vriendje ten einde is gekomen, op zoek is naar een nieuwe woning. Ze komt terecht bij een groep van drie mannen die op zoek zijn naar een kamergenoot.

Afleveringen Seizoen 3 (2013-2014)

1. 1. All In

17 september 2013 (22 minuten)

Nick en Jess vluchten naar een Mexicaans strand om de romantische zet te wagen, maar er zit een addertje onder het gras.

2. 2. Nerd

24 september 2013 (22 minuten)

Jess maakt de fout om Nick om advies te vragen wanneer ze het contact met een groep onvriendelijke docenten op haar nieuwe school wil verbeteren.

3. 3. Double Date

1 oktober 2013 (22 minuten)

Schmidt bevindt zichzelf in een dubbeldate met Jess en Nick, en waarom belooft Winston een reservering in een hip nieuw restaurant?

4. 4. The Captain

8 oktober 2013 (22 minuten)

Schmidt probeert de relatie tussen Jess en Nick te saboteren en de kat van Winston mag nog even uit voordat hij gesteriliseerd wordt.

5. 5. The Box

15 oktober 2013 (22 minuten)

Jess gebruikt stiekem Nicks recente erfenis om openstaande rekeningen te betalen. Schmidt wendt zich tot een rabbijn om hulp te krijgen bij belangrijke levensvragen.

6. 6. Keaton

22 oktober 2013 (22 minuten)

Jess geeft een Halloween-feestje en de vrienden proberen Schmidt op te beuren door online te poseren als zijn jeugdheld, Michael Keaton.

7. 7. Coach

5 november 2013 (22 minuten)

Als nieuwe vrijgezel trekt Coach weer in het appartement waar veel veranderd is. Jess en Cece leren een intrigerende man kennen.

8. 8. Menus

12 november 2013 (22 minuten)

Jess is teleurgesteld dat ze haar klas niet naar het strand kan nemen en reageert haar woede af op het Chinese restaurant dat het appartement overspoelt met menu's.

9. 9. Longest Night Ever

19 november 2013 (22 minuten)

Jess probeert Schmidt af te leiden, terwijl Coach en Cece een eerste date hebben. Nick en Winston worden op het verkeerde spoor gezet.

10. 10. Thanksgiving III

26 november 2013 (22 minuten)

De groep moet zich zien te redden in de natuur en Jess en Nick besluiten Thanksgiving in de wildernis te vieren.

11. 11. Clavado En Un Bar

7 januari 2014 (22 minuten)

Als Jess binnen 20 minuten moet beslissen of zij een baan zal aannemen, denken de anderen ook na over hun carrièrekeuzes.

12. 12. Basketsball

14 januari 2014 (22 minuten)

Nick wordt jaloers als Jess en Coach hun band verstevigen. Schmidt is de mentor voor een nieuwe medewerker en Winston start een nieuwe baan.

13. 13. Birthday

21 januari 2014 (22 minuten)

Nick probeert het perfecte verjaardagsfeestje voor Jess te plannen. Intussen helpt Schmidt Cece, die net bartender is geworden.

14. 14. Party Time

2 februari 2014 (22 minuten)

Jess en Cece zijn zeer opgewonden over de uitnodiging van popidool Prince, maar het feestje valt in het water.

15. 15. Exes

4 februari 2014 (22 minuten)

Nick krijgt een waardevolle les en Coach leent het appartement van Schmidt voor een date, die botst met de date van Schmidt zelf.

16. 16. Sister

11 februari 2014 (22 minuten)

Het bezoek van de wilde zus van Jess is rampzalig en Schmidt gooit roet in het eten op een bar mitswa.

17. 17. Sister II

25 februari 2014 (22 minuten)

Een bezoekje was oké, maar nu wil de wilde zus van Jess in LA blijven. Winston wacht te lang met het checken van zijn politieschoolresultaten.

18. 18. Sister III

4 maart 2014 (22 minuten)

Als Abby samen gaat wonen met Schmidt, besluit Jess om te verhuizen naar Nicks slaapkamer, wat voor hen beiden niet blijkt te werken.

19. 19. Fired Up

11 maart 2014 (22 minuten)

Jess neemt Coach aan als de nieuwe volleybalcoach. Schmidt vraagt om de hulp van Nick en Winston in een rechtszaak.

20. 20. Mars Landing

25 maart 2014 (22 minuten)

Jess en Nick nemen hun relatie onder de loep, Cece stuurt Buster dronken een sms. Schmidt, Winston en Coach proberen indruk te maken op hun knappe nieuwe buren.

21. 21. Big News

15 april 2014 (22 minuten)

Jess en Nick proberen het feit dat ze het uit hebben gemaakt geheim te houden voor hun vrienden. Winston wil een feest omdat hij geslaagd is voor de politie-academie.

22. 22. Dance

29 april 2014 (22 minuten)

Jess denkt dat iemand haar eerste dans als docent op de middelbare school probeert te dwarsbomen, dus ze vraagt het team om haar te begeleiden.

23. 23. Cruise

6 mei 2014 (22 minuten)

Jess en Nick nodigen iedereen uit voor een cruise die ze gepland hadden toen ze nog bij elkaar waren, maar Coach houdt niet van boten.

avatar van lowieke

lowieke

Geweldige serie. Feelgood op zijn best. Tof dat Coach terug is en in dit seizoen groeit Winston Bishop uit tot mijn grote held =D

avatar van The Oceanic Six

Echt een strontirritant seizoen waarbij de relatie van Jess en Nick gewoon echt alle fun uit de serie trekt. Dat er een break-up aan het eind van het seizoen zit is wel goed, want dit was echt suf. Helemaal toen ze ruzie kregen over hun toekomstplannen. Als ik zulk gezanik wil horen zet ik wel een goede dramaserie op of een sitcom als Friends die het emotionele aspect 10 keer beter uit wist te werken. Zo leuk vind ik de personages in New Girl niet. Aangezien ik me momenteel flink irriteer aan de serie zet ik seizoen 4 en 5 maar een tijd in de ijskast. Dat gaat me moeite kosten om beide seizoenen nog te willen zien.