• 10.576 nieuwsartikelen
  • 161.751 films
  • 10.100 series
  • 29.657 seizoenen
  • 613.291 acteurs
  • 192.917 gebruikers
  • 8.965.894 stemmen
Avatar
 
Mysteryfilm 'A Haunting in Venice' van Kenneth Branagh vanaf vandaag te huur op Pathé Thuis
Foto: © 20th Century Fox

Mysteryfilm 'A Haunting in Venice' van Kenneth Branagh vanaf vandaag te huur op Pathé Thuis

Mysteryfilm 'A Haunting in Venice' van Kenneth Branagh vanaf vandaag te huur op Pathé Thuis
Foto: © 20th Century Fox
IN SAMENWERKING MET

De thriller A Haunting in Venice van de Ierse regisseur Kenneth Branagh is vanaf vandaag te huur op Pathé Thuis. De film, met hoofdrollen voor onder meer Kyle Allen, Camille Cottin en Branagh zelf, verscheen in september van dit jaar al op het witte doek en is nu al vanaf de bank te bekijken. 

A Haunting in Venice neemt ons mee naar Venetië, kort na de Tweede Wereldoorlog. Hier rust Hercule Poirot uit van zijn indrukwekkende carrière als detective. Tegen zijn zin in neemt hij deel aan een seance, waarbij een van de aanwezige gasten bruut wordt vermoord. Het idyllische decor van de Italiaanse grachten verandert al snel in een sinister toneel voor Poirot, die nu gedwongen wordt zijn rustige pensioen te onderbreken. Gewapend met zijn scherpe geest en ongeëvenaarde deductieve vaardigheden gaat Poirot de uitdaging aan om de moordenaar te ontmaskeren te midden van de mysterieuze charme van Venetië. De voormalige detective moet snel en doeltreffend handelen om de waarheid te ontrafelen en de vrede van de betoverende stad te herstellen

A Haunting in Venice

A Haunting in Venice is gebaseerd op de roman Hallowe'en Party van Agatha Christie en werd ingeblikt door Kenneth Branagh, die eveneens de hoofdrol van de markante detective op zich zal nemen. Daarnaast is er ook een belangrijke rol voor Oscar-winnaar Michelle Yeoh en bestaat de rest van de cast uit onder meer Jamie DornanTina Fey en Yellowstone-ster Kelly Reilly. De bekroonde componist Hildur Gudnadóttir, bekend van geprezen films als TÁR en Joker zal de film van muziek voorzien. A Haunting in Venice is een vervolg op de eerdere Christie-adaptaties Murder on the Orient Express en Death on the Nile.

A Haunting in Venice is vanaf vandaag vanaf 4,99 euro te huur op Pathé Thuis. Benieuwd wat je daarvan kunt verwachten? Hieronder is alvast de trailer te bekijken. 

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.