• 9.384.378 stemmen

As Above, So Below (2014)

Horror | 93 minuten

Genre: Horror

Geregisseerd door: John Erick Dowdle

Met onder meer: Perdita Weeks, Ben Feldman en Edwin Hodge

Releasedatum: 4 september 2014

• CANAL+ Bekijk via CANAL+

Plot As Above, So Below

"The only way out is down"

Onder de straten van Parijs liggen kilometers aan gangenstelsels, de eeuwige thuishaven van talloze zielen. Wanneer een team van ontdekkingsreizigers het doolhof van botten verkent, ontdekt men het duistere geheim dat binnen deze stad van de doden ligt verscholen.

avatar van Kondoro

Kondoro

As Above, So Below

Het is horror - Night bij mij.. De tweede op de lijst was As Above, So Below... Ik begon met goeie verwachtingen de film. Ik moet zeggen dat die verwachtingen ook op veel punten uit kwamen.. De film As Above, So Below leek een beetje op The Descent en [REC] bij elkaar en dat werd na mijn mening een toch wel goeie film.. Een "mind blowing" film, want je moet het echt heel erg goed volgen... En dat is dan ook het mooiste met een Horror / Thriller.. Als je een sluw, duister verhaal verzint waarbij je goed moet opletten, dan duik je langzamerhand verder je beeldscherm in, en dan af en toe een schrikmoment voorbij laten komen werkt dan goed!

Ik vond dat de hele cast het wel goed deed! Perdita Weeks onze deskundige, die er erg veel van wist! Ben Feldman die Perdita hielp met alles was ook niet de domste in de film!

Wat ik zo leuk vind aan As Above, So Below is dat ze een plek uit hebben gekozen die ook echt bestaat, dit zou uiteraard ook bij andere films zo zijn! Om mensen dan nog angstiger te maken voor de tombes van Parijs kun je net zo goed een film als deze verzinnen! Kwa schrikmomenten zit het ook wel snor! Ik ben me ook wel een paar keer goed rot geschrokken! En dat is ook niet altijd zo aan de orde! Daarnaast speelt de titel "As Above, So Below" ook een grote rol in de film! Maar daar kom je van zelf achter!! Goeie film en zeker een kijkbeurt waard!