• 9.375.090 stemmen

Recep Ivedik 4 (2014)

Komedie | 117 minuten / 153 minuten (extended)

Genre: Komedie

Speelduur: 117 minuten / 153 minuten (extended)

Oorsprong: Turkije

Geregisseerd door: Togan Gökbakar

Met onder meer: Sahan Gökbakar, Barış Bulut en Arda Hacıoğlu

Gesproken taal: Turks

Releasedatum: 20 februari 2014

Plot Recep Ivedik 4

"A Folk Hero"

Recep Ivedik is trainer van het jeugdvoetbalteam in zijn wijk. Ze trainen op het enige leegstaande terrein in de wijk, waar hij al sinds zijn kinderjaren voetbalt Dan komt Recep erachter dat de grond aan een aannemer wordt verkocht. Om het voor hen zo waardevolle speelveld niet te verliezen, besluit hij het zelf te kopen. Als het hem echter op geen enkele manier lukt het benodigde geld te verzamelen, besluit hij aan een evenement mee te doen waarbij de winnaar een grote prijs wint. Dit levert hachelijke situaties en hilarische momenten op.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Vanaf 20 februari te zien in een aantal Pathé bioscopen.

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Hey hij steekt geen vier vingers op.

Pathé scoort record met Turkse komedie | nu.nl/film

De Turkse komedie Recep Ivedik 4 trok volle zalen en scoorde zelfs het beste openingsweekend ooit voor een Turkse film in Nederland.

avatar van Smugmarty

Smugmarty

Is ook echt grappige > benieuwd wat dit deel brengt!

avatar van John Lee Hooker

John Lee Hooker

Expeditie Robinson op z'n Turks, met een vetzak in het middelpunt. Prachtige kerel die hardop zegt wat hij denkt en niet zoveel waarde hecht aan de mening van anderen maar wel alles uitrekent en schappelijk blijft in de omgang. Het valt op dat er een ander land achter de knoppen zit; dit kenmerkt zich vooral door de casting van de acteurs. Iedereen had zo z'n bijdrage en ze vervulden een passende rol in dit tropisch spelprogramma. Alhoewel Recep's gedrag wat tegen de grens van verantwoord aan hikte, bleef de humor om van te genieten. Simpel geschoten maar allerminst doeltreffend.

avatar van ambrosini

ambrosini

Ik heb alle delen gezien en moet zeggen dat deel 4 wel tegenviel. Voorspelbaar en steeds dezelfde grappen.

avatar van Dzhr88

Dzhr88