• 9.375.064 stemmen

Geregisseerd door: James Wong

Met onder meer: Jet Li, Carla Gugino en Delroy Lindo

Releasedatum: 14 februari 2002

Plot The One

"Stealing the power of the universes one by one."

Agent Gabriel Yulaw wordt geconfronteerd met een kwaadaardige versie van zichzelf die ontsnapt is uit een parallel universum. Hij is van plan Gabriel te vermoorden, om zo zijn krachten over te kunnen nemen.

Gabe Law / Gabriel Yulaw / Lawless

Prison Warden

Sgt. Siegel

avatar van Sjan

Sjan

HAHAHA, ik heb 'm net ff gekeken ik die scenes zijn wel vet om te zien maar ook wel een beetje lachwekkend, het is net of je een computerspelletje als street fighter aan t kijken bent. Dat ziet er soms in de film nog wel leuk uit maar meestal is het erg debiel om te zien. Maar slecht ziet t er niet uit vind ik, dus ook niet nep ofzo. En die Jason Statham, die MVA agent, die irriteerde me met z'n scheve bek, en hij speelt nog wel zo vet in snatch en lock stock 2* voor de paar vette scenes die er in zitten en voor de redelijk coole muziek!

avatar van gandalf

gandalf

Kvond het wel wijs dat hij steeds sterker werd. Ga toch fietsen met dat gezeur over B-actie-films, alsof de Matrix zo'n goede film was, die heb ik op dezelfde manier gekeken en daar had ik hetzelfde gevoel bij: Wel leuk gemaakt *** sterren

avatar van Phooze

Phooze

Ik vond de visual effects best nog goed en niet overheersend. Het verhaal was vermakelijk. Prima film voor een zondag middag. 3 sterren.

avatar van Hemdale

Hemdale

Zeer coole aktie film, ik vond de film trouwens wel iets van The Matrix niet van verhaal, maar de visual effects. Toch 3 sterrren!

avatar van niekotten

niekotten

flicks

gadverdamme wat heb ik hier een hekel aan, ik vond 1 jet li wel zat ....1.5 sterren

avatar van [L]eet0r

[L]eet0r

flicks schreef:

...

ga kijk dan naar drama filmen ofzo

als je actie flouw vind !

tis een zeeeeer goede film van Jet Li!!

avatar van Jordy

Jordy

[L]eet0r schreef:

ga kijk dan naar drama filmen ofzo

Kun je svp een beetje moeite doen om je berichten leesbaar te maken? Dank u.

avatar van herman78

herman78

[L]eet0r schreef:

...

ga kijk dan naar drama filmen ofzo

als je actie flouw vind !

tis een zeeeeer goede film van Jet Li!!

Welnee man, The One is een waardeloze film. Kiss Of The Dragon is stukken beter. Ga die maar 's kijken.

BTW, leer eens schrijven.

flicks

Leetor, dat je The one 5 sterren geeft vind ik persoonlijk absurd, maar ja dat is tenslotte jouw mening. Maar dat je mij gaat bekritiseren omdat ik deze film een te laag cijfer geef en dat ik dan maar geen jet li films moet gaan kijken maar in plaats daarvan drama-films???? Tenminste als Ik jou "schrift" goed begrijp . Waarom zou ik deze film niet mogen kijken, ik was benieuwd, maar achteraf na de film gezien te hebben was ik erg teleurgesteld. En ik bepaal echt wel zelf of ik een film wil kijken of niet, dat hoef jij mij niet te vertellen. En wat is dat nou voor opmerking #$%@, als je de actie "flouw vind" . Ik Vraag me trouwens af waarom je de film 5 sterren geeft, voor de actie?!?!? Je geeft naar mijn mening een veel te hoog punt voor een slechte film maar ik sta er eigenlijk niet van te kijken als je zo vreemd schrijft, blijkbaar kloppen er meer dingen niet bij jou. De zinsbouw die je gebruikt geeft bij mij een eerste indruk.... daarom vroeg ik me af, heb je het verhaal wel begrepen??? Of geef je de film echt alleen maar 5 sterren vanwege de actie.... P.S. Alleen een vraag; "schrijven alle belgen zo of ben jij een uitzondering?"

avatar van gotti

avatar van Tonyvdb

Tonyvdb

gotti schreef:

Er zullen toch wel een paar Belgen 'gewoon' kunnen schrijven.

het is geel en géén banaan?
toch een banaan !!

flicks

sorry, moest er even uit

avatar van gotti

Altijd grappig, die Belgen....

Leuke actie film met Jet Li, maar toch beduidend minder dan Romeo Must Die of Kiss of the Dragon!

Is dat foutje toevallig ook bij iemand opgevallen.... op het moment dat heel de politie op zoek is naar hem en samen met z'n vrouw aan huis komen, het huis doorzoeken = ze komen 's nachts aan ......... ze wandelen de trap op ze gaat haar kamer binnen, kijkt uit het raam en de zon schijnt ???

Wie weet mss nog een leuk vervolg... wat als hij echt alleen is?

avatar van speedy23

speedy23

gotti schreef:

Er zullen toch wel een paar Belgen 'gewoon' kunnen schrijven.

Ik kan gewoon schrijven: G-E-W-O-O-N... toch niet zo moeilijk dacht ik...

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Dit heet typen Speedy, tsss die Belgen ook...

avatar van speedy23

speedy23

Nou wordt ie leuk...

avatar van davidov

davidov

saai en lachwekkend. oud en achterhaald. dom en onorigineel.

de film was op alle fronten zwaar onder de maat, qua verhaal, actie, acteerwerk, alles viel erg zwaar tegen....ze zullen wel gedacht hebben: we maken een film met matrix dingen en dan kung fu...ja neem jet li...en uh...iets met dimensies, ohja...en we zijn klaar.

nee dus. 1.5*

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Redelijke actiefilm al is - het verhaal te slecht voor woorden - zijn sommige effecten erg fake en dom ( wanneer ze in die wormholes opgaan) en is het acteerwerk van voorname Jet Li belabberd slecht. Toch wist het geheel me wel te vermaken en de vechtscenes waren gewoon cool. Al kan de parallel met the matrix wel getrokken worden want sommige moves vond ik echt te veel matrix- achtig. Een paar mindere special effects , slecht acteerwerk en B-actiefilmsfeer zijn zwaar wegende minpunten bij deze film maar door de soms erg coole vechtscenes , de denderende soundtrack en de vermakelijkheid verdient the one toch een dikke 3*.

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Ik vind het best een originele film, ondanks dat ze in Romeo Must Die al wat Matrix effecten hadden geript en de titel hier ook nog een plot-rip doet vermoeden.

Heb me prima vermaakt en nergens aan gestoord; 3 sterren.

avatar van eerdekes

eerdekes

Nou het zag er een mooie actie film uit.

Na hero weer een tegenvaller met jet li.

Hij acteert hier echt mateloos slecht.

De gevechten vielen in de mate van het mogelijke nog mee, maar dat is niet echt in de positieve zin

avatar van Obiwannes

Obiwannes

Mateloos slecht. Hoe komen ze er toch op...

avatar van nickvanzutphen

nickvanzutphen

het verhaal en de acteerprestaties zijn misschien wel niet zo denderend maar toch de vechtscenes zijn echt geweldig vind ik

avatar van Linn

Linn

eigenlijk zou the rock de hoofdrol gaan spelen in deze film..Ik zie persoonlijk toch liever 10 Jet li's Jet Li is en blijft the one..nouja samen met Jackie chan dan

avatar van Lord@ragorn

Lord@ragorn

Vandaag voor de 2de maal deze film gezien en hij vermaakte me toch weer op dezelfde manier als de 1ste keer. Het is gewoon een film die lekker weg kijkt, geen moeilijk verhaal, geen moeilijke dialogen, gewoon lekkere vlotte actie.
Het verhaal is wel echt te absurt voor woorden, er bestaat niet zoiets als multiversa... Athans niet op de manier zoals het in deze film voorgesteld wordt.
Let op, hier kan het saai worden:
Als er zoiets als meerdere univerums zou bestaan (dus meerdere tijdlijnen), zou het nooit dezelfde personen bevatten. Het kan maar op 2 verschillende manieren voorkomen: A- Het is onherkenbaar anders, B- het is precies hetzelfde. Waarom? Het kan niet zijn dat je dezelfde ouders hebt als je vader bijvoorbeeld geen arts zou zijn, maar zwerver. Door een klein verschil in het verleden loopt alles anders. Voorbeeld: Een man wint in het ene "tijdperk" een loterij. Gelukkig als hij is gaat hij met paar vrienden richting spanje, daar ontmoet hij de vrouw van zijn dromen, ze worden gelukkig samen, krijgen kinderen etc etc. Als dezelfde man niet de loterij zou winnen, zou hij niet op het idee gekomen zijn om naar spanje te gaan. Hij zou niet die vrouw ontmoeten, maar iemand anders. Dus hij krijgt andere kinderen en het hele verhaal loopt anders af. In deze voorstelling is het dus onherkenbaar anders. Als het wel zo is dat dezelfde mensen elkaar ontmoeten, zou alles hetzelfde moeten lopen, Dat is de enige manier waarmee je 10-tallen personen krijgt met hetzelfde uiterlijk (zoals in de film). Maar in de film heb je dan weer dat de een agent is, de ander is een crimineel en weer een ander is professor. Dit kan dus niet....
Sorry, maar ik moest dit even typen, ik kon het niet voor me houden

avatar van CAPIpsv

CAPIpsv

Vond de film echt helemaal niets, niet mijn smaak, heb hem afgekeken omdat ik bij vrienden was, maar zou hem zel nooit gaan kijken.

avatar van Waku

Waku

Vreselijke film.

De gevechtsscenes zijn zodanig overdreven dat het

lachwekkend is...continue die slow motion erin knallen verergert het helemaal. Acteerwerk is om te janken.

Een verhaallijn die stompzinnig en dan heb je alles wel gehad.

Slechtste Jet Li die ik gezien heb.

avatar van animalkrullie

animalkrullie

Wat kan die Jet Li toch vechten, maar acteren???

Overdreven prul, vond dit echt een zeer slechte film.

avatar van film_kaza

film_kaza

maar een omduidelijke film, slecht verhaal en geen spanning, humor, of drama. actie was niet echt overtuigend.

1 ster