• 9.374.065 stemmen

Geregisseerd door: James Wong

Met onder meer: Jet Li, Carla Gugino en Delroy Lindo

Releasedatum: 14 februari 2002

Plot The One

"Stealing the power of the universes one by one."

Agent Gabriel Yulaw wordt geconfronteerd met een kwaadaardige versie van zichzelf die ontsnapt is uit een parallel universum. Hij is van plan Gabriel te vermoorden, om zo zijn krachten over te kunnen nemen.

Gabe Law / Gabriel Yulaw / Lawless

Prison Warden

Sgt. Siegel

avatar van vic

vic

damm dit lijkt me een leuke film. Het heeft in ieder geval een leuke sf-opzet en Jet li. Nu kan het een hele b film worden maar ook een hele goede.

Ik kende die hele Jet Li niet voor Romeo Must Die. Ik vond dat een heel toffe film waarin Jet Li een amusante rol had.

avatar van Jordy

Jordy

Lethal Weapon 4 niet gezien?

Lethal Weapon 1,2,3,4 niet gezien...

Heb ik wat gemist ?

avatar van Blindfold

Blindfold

Dat zijn toch geen films waar je de echte Jet Li ziet. In films zoals Once Upon a Time in China zie je wat Jet Li allemaal kan.

avatar van You_bastard

You_bastard

Het is een mix van al het goede van Matrix, Terminator 2 en Timecop maar dan met Jet Li('s). Ik heb genoten van deze film, hij is zekers beter dan KOD en heeft een hele orginele einde. Echte aanrader voor de Jet Li liefhebbers zoals ik.

avatar van dttom

dttom

actie was wel aardig maar gewoon matrix rip-off en het verhaal vond ik gewoon stom.

avatar van Immortal

Immortal

Weer een leuke Jet li film met the Matrix-style erin.

avatar van IamBernie

IamBernie

Beter goed gejat dan slecht verzonnen. Eh? Toch ?

avatar van ThaDeez

ThaDeez

Heb deze nog niet gezien..Jet Li gaat lekker de Commerciele kant op.. is geliefder dan Jackie Chan (hier in europa en in amerika dan). Wel leuk, maar zoals Blindfold al zei..als je de echte Jet Li wil zien moet je Once Upon a Time In China kijken, of Tai Chi Master,zijn erg goed..zo zijn er talloze van die c-films..verhaal slecht (maar wle leuk) maar dan gaat het om de Kung fu. Ik kan me echt goed vermaken met deze films als zijnde een martial arts fan

DeeZ

avatar van IamBernie

IamBernie

Hele gave martial-arts stukjes in deze film, verhaal werd ik echter een beetje ziek van.

avatar van Armin

Armin

Persoonlijk vond ik KOD beter dan deze slechte Matrix rip-off. KOD heb ik echter in de bios gezien en The One op mijn laptop en dat scheelt natuurlijk wel een jas.

Niettemin **1/2

avatar van Jordy

Jordy

samen met Mission to Mars en The Skulls de slechtste film die ik ooit in de bioscoop heb gezien

met het diep- en dieptrieste verhaal, acteerwerk en dialogen (niveau: de b-actie-films waar er elke week 10 van in de videotheek liggen) kon ik nog een beetje leven.. maar de special effects en vechtscenes zijn echt te slecht voor woorden

had een redelijk hoge pet op van schrijvers Morgan en Wong (Final Destination, veel goede X-Files afleveringen) maar dat hebben ze in één klap verspeeld

Speelt Jet Li eigenlijk nog wel in goede films ? Zonde vind ik dat. Heel jammer dat hij heeft bedankt voor Matrix 2..

avatar van Jos2

Jos2

Zou dat verhaal waar zijn?

avatar van Mza

Mza

• 1924 stemmen

Ongelofelijk

avatar van Jerome-B

Jerome-B

Nou ik heb 'm in divx gezien maar die special effects en vechtscenes vond ik helemaal zo slecht nog niet hoor! Het verhaal was wel een beetje slap moet ik toegeven maar verder vond ik 'm redelijk spannend en leuk om naar te kijken! Ik geef hem 3 sterren. Nou vind ik Jet Li sowieso erg goed

avatar van Blindfold

Blindfold

Leuke manier van vechtscenes tonen, maar als film natuurlijk zo prut als 2 uur gekookte spruitjes.

avatar van morpheus

morpheus

Redelijk sterke vechtscenes en actiescenes maar voor de rest erg matig. De Zware hardrock muziek achter de final battle is iets teveel van het goede.

Conclusie: Wel aardig tot matig

**(1/4) uit *****

avatar van teaser

teaser

De scene in de parkeergarage is toch wel erg tof gedaan. ff een iets andere spin aan de matrix fx. De Agenten, en de meeste andere effecten, komen uit de computer, en verder komt er geen time-slice(bullettime) aan de pas dus daar houdt de vergelijking met de matrix op. De film is aan de korte kant, maar er was dan ook maar weinig qua inhoudt om het geheel te rekken.

avatar van Hobbes

Hobbes

die scene dat ie een agent neerslaat met twee motorfietsen

avatar van Jerome-B

Jerome-B

Best nep op zich...

avatar van aburefan

aburefan

komt er 1 achter

avatar van Hotnikkels

Hotnikkels

Zeer slecht. Ik snapte er in het begin niets van. Ook nep gemaakt.

*1/2 ster

avatar van morpheus

morpheus

Paar goede martial arts aka redelijke SFX scenes maar dat is het dan ook. Teleurstellend !

*1/2 uit *****

avatar van Biosguru

Biosguru

Er zat zelfs een daglicht en nacht fout in de scene dat ie zich verstopt in zijn huis of daar in de buurt (tijdje terug op video gezien). Wat een belediging voor ons aller intellegentie deze film!

avatar van One Punch Mickey

One Punch Mickey

Oh-oh-oh wat slecht... Echt bedroevend...

KNAKE!

Goodfella, die hier naast me zit, zei echter dat hij nog nooit een film had gezien die zo vet cool was. Echt.

avatar van tovenaar

tovenaar

zei echter dat hij nog nooit een film had gezien die zo vet cool was. Echt.

I donnnn't believe it

avatar van Goodfella

Goodfella

Mmm... Volgens mij word ik hier 'vet' begekt, of heb ik het mis?

Anyway...

Bij die scène waar Z-acteur Li op de autoradio naar een zender zoekt die zijn favoriete muziek draait (van die superpopulaire deuntjes van Limp Bizkit etc.....) en ondertussen een vies gezicht trekt bij enkele andere nummers (= géén superpopulaire deuntjes van Limp Bizkit etc.....) wist ik genoeg: Deze film kan op de nominatielijst voor Meest Belachelijke Popi Jopi Film ooit. 0,5*

Ps. Geef die One Punch Mickey maar een MovieMeterVerbod (MMV) voor een dag of wat. Vervelend ventje.

avatar van Macmanus

Macmanus

Echte vrienden zo te zien