• 9.372.770 stemmen

Alternatieve titel: Orc Wars

Geregisseerd door: Kohl Glass

Met onder meer: Rusty Joiner, Masiela Lusha en Wesley John

Plot Dragonfyre

John Norton is de bewaker van de wereldpoorten. En dat is maar goed ook, want een bende gevaarlijke wezens staat te trappelen om onze wereld te betreden. Het zijn de Orcs, een afzichtelijk volk krijgers, die de mensheid bedreigen. Gelukkig beschikt John over een zeer uitgebreid wapenarsenaal en vechten de Orcs nog met zwaarden en ander ouderwets wapentuig. Maar dat duurt niet lang.

avatar van dope

dope

• 20055 stemmen

Erg fout, maar daardoor weer erg grappig

avatar van VincentL

VincentL

Zo te zien weer een B-film die probeert mee te liften op het succes van The Hobbit en LOTR met Orcs

Ik zal hem binnenkort eens opzetten, is zien wat ze er van bakken

avatar van SpinPSB

SpinPSB

2 minuten waren genoeg voor mij, ga dus niet stemmen want dit is te slecht. Nog niet eens B.

avatar van weerwolf79

weerwolf79

Erg grappig film, het slaat totaal nergens op maar heb me wel vermaakt.

avatar van jippie2010

jippie2010

ik weet niet waarom, maar deze moet ik zien haha

Doet me erg aan een Asylum-productie denken...

avatar van jippie2010

jippie2010

Zonet bekeken en mijn vermoeden klopte wel aardig

Afgezien van een paar slechte SFX en een karige setting,

was deze film stiekem toch nog best wel leuk om te zien.

Net geen voldoende: *2,5

avatar van jipt

jipt

Hahahaha eigenlijk alles wat een goed slechte B-film moet hebben, slechte acteurs, onzinnig verhaal, slechte CGI, gerecyclede kostuums, veel ontploffingen en meer..... Vooral het enorme slachtveld dat ze aanrichten in de juggernaut en de draak uit de lucht halen met een bazooka zijn geinig.

Had zin in onzinnig vermaak, en dat kreeg ik. 3 *

avatar van galaxydriver32

galaxydriver32

Hoe verzin je het?! Een orc met een pistool?! Ik vind orcs echt te gekke wezens, maar lager dan dit kun je niet gaan. Laat de orcs maar lekker in films als TLOTR en The Hobbit voorkomen. Ik moet er nog niet aan denken om dit te gaan kijken. De trailer zegt al genoeg!

avatar van Marvinleeaday

Marvinleeaday

Een actie/fantasy Drama met een hoofdletter D. Wat een boutfilm, Rambo lijkt er een waargebeurd verhaal bij.

avatar van IceTigerGhost

IceTigerGhost

Wat vooral opvalt is het slecht gebruik van filters; overbelicht/donker/blauwfilter/groenfilter/... alles doorheen. Dit alles wordt nog iets of wat samengehouden door een ridicuul verhaal, dat neigt een amateuristische persiflage te zijn op de betere Orcfilms. Helaas was dat echter niet de bedoeling.

avatar van nadrin

nadrin

Hier valt niks zinnig over te vertellen. Zo slecht

avatar van joolstein

joolstein

Zoals je mag verwachten begint de fantasie-film met een groep orcs die een elfenprinses, Aleya (Masiela Lusha) achtervolgt. Een van haar medevluchters komt om en verteld haar om naar een tovenaar te gaan. Als ze dan door een grot gaat, stapt er een man in beeld en blijkt de kracht van de tovenaar te bestaan uit "vuurwapens" En was dit de eerste film (zover ik weet) die de botsing tussen orc-hordes en mensen die zijn uitgerust met moderne wapens laat zien, dus daar krijgt het de eer voor. Niet dat dit verder heel origineel is want verder is het in de kern een redelijk standaard low-budget actie en fantasiefilm. Met veel vuurgevechten en natuurlijk een draak, want die scoort altijd extra punten! Maar toch...al heb ik geen idee waarom, werkte het! Het werd netjes geregisseerd en de actiescènes hadden een goede flow. De orc-make-up en kostuums zien er overtuigend uit, en zelfs de CGI-draak had een stuk slechter kunnen zijn, dan dat die was! Er is zelfs wat bloed en een slasher-film verwijzing. De film neemt zichzelf niet al te serieus, wat natuurlijk alleen maar beter is! Er is niet veel van een plot; de helden vechten op steeds creatievere manieren tegen orc-squadron na orc-squadron die door het portaal gaan. Gelukkig is er net voldoende variatie tussen die schermutselingen om de aandacht van de kijker vast te blijven houden. Ondanks een enigszins originele premisse was dit dus verder een redelijk conventionele actiefilm met wat fantasie-elementen Maar wel eentje die voldoende entertainment bood!