Genre: Horror / Thriller
Met onder meer: Manuela Velasco, Mariano Venancio en María Alfonsa Rosso
Gesproken taal: Spaans
Plot [REC] 4: Apocalipsis
"It’s time to leave."
De jonge verslaggeefster Ángela Vidal (Manuela Velasco) wordt door de brandweerlieden gered uit het besmette gebouw en naar een olietanker gebracht om onderzocht te worden. De soldaten weten echter niet dat ze het zaad draagt van een mysterieus, demonisch virus.
Ángela Vidal
Jesu
In Film > Nieuws > [REC] 4: Apocalypse (2013):
YouTube - [REC] 4 Apocalypse - Teaser Trailer
Teaser trailer 'REC 4: Apocalypse' - Video op FilmTotaal
She is to be taken to a provisional quarantine facility, a high-security installation where she will have to stay in isolation for several days. An old oil tanker, miles off shore and surrounded by water on all sides, has been especially equipped for the quarantine.
Franza
Hopelijk is het meer als deel 1 en 2
Een lekker kleine locatie.
Bij deel 3 was het te "breed", heel vaag gezegt.
Metalfist
Volgens mij ben ik één van de weinigen die REC 3 geniaal goed vond maar ik kijk hier toch waanzinnig hard naar uit. Jammer dat beide regisseurs de reeks niet samen hebben verder gezet maar bon, volle vertrouwen in Jaume Balagueró
jarno1975 (moderator series)
De opnames zijn inmiddels begonnen. Zie hier ook de eerste foto van de set.
The First Photo from the Set of REC 4: Apocalypse | Shock Till You Drop - shocktillyoudrop.com
Metalfist
Het blijft jammer dat de reeks niet werd verder gezet door beide regisseurs maar Plaza leverde met REC3 een waar pareltje af. Hopen op een deftige afsluiter van een heerlijke reeks (4,5 - 4 - 4,5) maar met de aanwezigheid van Velasco zit dat wel goed.
Die poster had ik ook al veel eerder ingezonden, toen werd het afgekeurd
Die poster had ik ook al veel eerder ingezonden, toen werd het afgekeurd
Niet waar 606. De film was afgekeurd omdat hij nog in Pre-production was. Nu zijn de opnames wel begonnen.
Een waar pareltje? Deel 3?
Ik probeer die film nog steeds te vergeten en focus de aandacht weer op 1 en 2, die wel briljant en heel behoorlijk waren.
Metalfist
I know, ben één van de weinigen die dit vind maar ik vond het echt een heerlijke film. De poster heeft trouwens 2014 als jaartal ipv 2013 en IMDB heeft gewoon geen jaartal...
jarno1975 (moderator series)
Reken maar op 2014 hoor. Het filmen is net begonnen dus voordat de hele post production is afgerond.
Serpicos
Ik kijk hier al naar uit!
Ik verwacht iets als deel 3: niet zo sterk als de eerste 2 delen, maar toch nog een heel origineel werkje.
FILM!BOY!
Laat [REC] 4: Apocalipsis maar komen. Ik kan niet wachten tot de film in Nederland uitkomt. Ik hoop dat er van deze horrorfilms net zoveel zullen verschijnen als de Saw reeks.
Shinobi
Ziet er erg nice uit. Alleen wel lang wachten, op IMDB staat dat 'ie pas op 10 oktober 2014 uitkomt.
erik1677
Oeh!!! hier ben ik wel heel benieuwd naar, deel 1 en 2 vond ik echt super. Deel 3 nog niet gezien, maar dat komt van de week nog wel
Franklin1975
Een waar pareltje? Deel 3?
Je naam geeft inderdaad al aan dat je geen smaak hebt (020
); ook ik vind Rec3 een zeer verrassend toffe kick-ass film met een echte Tarentino-achtige kick-ass bruid, een bruid met ballen! Ik hoop dat beide verhalen een keer samenkomen (zoals bij de Fast&Furious-films, waarbij de spin-off deel 3 ook dreigt samen te komen met deel 7).
Morgun
Hier kijk ik dus ook ontzettend naar uit, iemand een idee wanneer het zal uitkomen?
tattoobob
Ik ook ik hoop dat ie net zo vet is als de eerste drie delen.
Hij moet binnenkort wel verschijnen denk ik.
Naomi Watts
Karl van H.
Trailer vind ik niet echt bijzonder, helaas. Ergens is het wel goed dat ze van het handcameraconcept af zijn gestapt - de tweede keer was al een beetje een herhalingsoefening -, maar dit ziet er nogal standaard uit. Misschien is de film zelf wel retespannend - laten we het hopen. Balagueró is een uitstekend regisseur, dus dat zou hem in principe wel moeten lukken.
HALVE TAMME. (moderator series)
tattoobob
Deze word schijnbaar geen Found Footage!
Ik kan niet wachten kep er zin an.

[REC]³: Génesis
2012

[Rec]²
2009

[Rec]
2007

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Le Huitième Jour
Drama / Komedie, 1996