• 9.375.307 stemmen

I Spit on Your Grave 2 (2013)

Horror / Thriller | 106 minuten

Genre: Horror / Thriller

Geregisseerd door: Steven R. Monroe

Met onder meer: Jemma Dallender, Joe Absolom en Yavor Baharov

Gesproken taal: Bulgaars en Engels

• meJane Bekijk via meJane

Plot I Spit on Your Grave 2

"The Terror. The Bloodshed. The Revenge."

De mooie Katie is net verhuisd naar New York waar ze, net als vele andere knappe vrouwen, het probeert te maken als model. Maar wat begint als een onschuldige en simpele fotoshoot verandert al snel in een verontrustende situatie. Verkracht, gemarteld en ontvoerd naar een vreemd land, wordt Katie levend begraven en voor dood achtergelaten. Tegen alle verwachtingen in weet ze echter te ontsnappen en nu zint ze op wraak.

avatar van schram101

schram101

Vreemd dat dit de naam '2' draagt.. Dit lijkt gewoon een remake of een nieuwe film met hetzelfde onderwerp..

Trailer (Youtube SD)

Het wordt aangekondigd als sequel. Het is ook dezelfde regisseur als van deel 1.

avatar van Shinobi

Shinobi

schram101 schreef:

Is ook het geval met The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia (2013). Kwestie van teren op de naamsbekendheid.

Shinobi schreef:

Dat is niet echt te vergelijken omdat die elk een andere regisseur heeft.

avatar van perceived

perceived

Ik verwacht er niet heel veel van, maar ben stiekum toch wel benieuwd hiernaar. Al ruikt het naar meer van hetzelfde, als het een beetje leuk in elkaar zit hoeft dat niet negatief te zijn. De remake van dezelfde regisseur vond ik ook best oké.

tattoobob

De remake van deze regisseur was super....hopen dat ie met deze een soort gelijk niveau haalt!

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Triest dit. Origineel is magnifiek en die remake kan zich op geen enkel moment meten met zo'n dijk van een cult classic. Een vervolg kan het alleen maar erger maken..

avatar van Kondoro

Kondoro

Ik heb ergens opgemerkt dat de duur van deze film 1h en 46m is! Dus 106 minuten !

#Tip!

tattoobob

4,5 ster zo zo zo toe maar.

Ik ga het vanavond zien. .

Kondoro schreef:

#Tip!

Thx, heb het inmiddels ook gevonden

Correctie ingestuurd.

maurice32

Ik zit nog te twijfelen tussen 2,5 of 3 sterren .

Wie de remake gezien heeft , hoeft deze niet te kijken niet veel nieuws De remake was sowieso beter

maurice32

Eigenlijk een overbodige film , meer niet

tattoobob

Ik ben benieuwd....smaken kunnen verschillen..ik verwacht er niet te veel van,dan kan het altijd meevallen.

ehm nee

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Tonypulp schreef:

Een vervolg kan het alleen maar erger maken..

Nou...een vervolg is het niet, maar erger is het wel. Schandalig dat dit de naam mag dragen. Alle titels die het genre hebben gedefinieerd in de jaren 70 (en later ook nog voldoende titels) krijgen het poep in de ogen gewreven en de stroomstok op de ballen gericht. Er is niks meer van over en je weet dat de nood aan de man is wanneer het circus naar het Oostblok verhuist. Ouch! Wanstaltige soundtrack ook. Ik heb continue met het idee gezeten dat er beroep is gedaan op het audiovisuele inzicht van een kleuter. Met droevige cinematic hits, goedkope overgangen en te weinig aandacht voor de essentie van het (zieke) subgenre.. en zo kan ik wel even doorgaan.

1 ster is wel zeeer weinig jeroen , 2 sterren is ok , maar smaken verschillen

Maar maurice32.

2,5 ster is weer een beetje veel voor een overbodige film

hehe klopt ook weer

Doe ik maar 2 sterren

tattoobob

Ik vond hem wel aardig....de film had van mij prima een andere naam kunnen hebben,tis wel het zelfde onderwerp als het eerste deel....maar daar is alles ook mee gezegd.
Zeer brute scenesde verkrachtings scenes.De andere martel scenes bij de heren waren geinig!
Vooral de laatste die had ik nog niet eerder gezien...
De hoofdrolspeelster deed het prima voor zo,n soort film....ook een mooie dame...alleen ik vond haar geschreeuw wel een beetje aan de irritante toon...
Verder prima film in deze catogorie...verwacht er niet te veel van dan kan het alleen maar mee vallen

Dat werkte bij mij!!

avatar van solidriver

solidriver

Ik vond het een leuke film met veel gore:P

Gewoon leuk voor een avondje griezelen.

Tip voor de site: de hoofdrolspeelster heet geen Jessica, maar Katie.

avatar van Phantasm

Phantasm

Het is aardig geprobeerd, maar het orgineel is toch stukken beter, leuk om een keer gezien te hebben.

avatar van Hoodini

Hoodini

Gewoon een goeie film, niks mis mee! Natuurlijk is het een bekend verhaal en weet je precies hoe het af gaat lopen, maar dat maakt het niet minder "leuk" om te zien. Ik zou ook niet weten waarom deze film niet als deel 2 verder mag gaan, de titel dekt de lading. Vooral het einde was behoorlijk beknijpend

avatar van Smith

Smith

Viel me niet tegen deze film. Bruut op sommige momenten

avatar van Theunissen

Lekkere brute en grove wraakfilm welke ik persoonlijk beter vond dan het vorige matige cliché deel. Het verhaal van deze film is vrij simpel maar het was wel boeiend en dan met name in het eerste uur. De wraak die daarna volgt vond ik persoonlijk wat minder en te gemakkelijk maar is wel lekker bruut en grof, zeker bij de laatste (dat laat je als man zijnde niet ongeroerd ). Hoofdrolspeelster Jemma Dallender speelde overigens aardig (ze had wel wat minder kunnen schreeuwen maar wat men haar aandeed in het eerste uur kan ik het wel goed begrijpen) en ze zag er ook fraai uit. Al met al toch wel een positieve verrassing dit tweede deel die ook nergens verveelde.

avatar van Cobusss

Cobusss

Niks mis mee, kijkt lekker weg deze film.

tattoobob

Theunissen...je haalt de woorden uit m,n

mond..beter had ik het niet op kunnen schrijven.

avatar van Waku

Waku

Je zou toch zeggen na het eerste deel dat het niet veel bloediger en wreder kan.

Dit kan blijkbaar dus wel.

Wat een nieuw bruut en bikkelhard verhaal is dit geworden.

Opnieuw niet geschikt voor tere zieltjes.

Er zit echter wel een beetje ongeloofwaardig aspect in

( Hoe kom je ongezien uit de USA naar Bulgarije met al die veiligheidsmaatregelen vandaag de dag???)

Maar kniesoor die daar verder op let.

Opnieuw huiveren en gniffelen in een heerlijke wraakfilm.

Ziekelijk is het wel..... maar toegegeven..... ik heb wederom genoten.

avatar van jimba

jimba

Helemaal een s met Waku .

Wat een wrede en ziekelijke film meer kan ik niet zeggen.

Voor mij gewoon 4 * waard . Kan me voorstellen dat sommigen deze niet trekken.

Zeker niet kijken als je nog iets gepland heb met je vriendin/vrouw na de film .