• 9.372.316 stemmen

Geregisseerd door: Nick Cassavetes

Met onder meer: Cameron Diaz, Leslie Mann en Kate Upton

Releasedatum: 24 april 2014

Plot The Other Woman

"The oddest friends are about to get even"

Nadat een vrouw ontdekt dat haar vriendje getrouwd is, probeert ze haar leven opnieuw op de rails te krijgen. Maar wanneer ze per toeval de echtgenote die hij bedriegt ontmoet, beseft ze dat ze veel gemeen hebben, en haar gezworen vijand wordt haar beste vriendin. Wanneer nog een andere affaire aan het licht komt, besluiten de drie vrouwen samen te spannen om wraak te nemen op de leugenachtige overspelige echtgenoot.

avatar van Creative-lady

Creative-lady

Mooie film. En het was inderdaad een komedie. Heb veel gelachen. En de vrouwen die vriendinnen waren geworden was mooi hen samen te zien.

avatar van lang pee

lang pee

Slaap kindje slaap, heerlijke film om van verveling in slaap te vallen. Een paar leuke kopjes is niet genoeg om een lekkere film te maken. Vond hem niet komisch, eerder ergerlijk. An other flauwe hap....

avatar van ForrestHanks

ForrestHanks

Hysterische vrouwen, flauwe grappen, heel veel mooie vrouwen die zogenaamd voor doorsnee door moeten gaan. Dom verhaal, overacting ten top.

Nicolaj Koster-Waldau maakte nog wat goed omdat ik zo graag naar die man kijk. Maar vooral in de scène op het laatst van de film acteerde hij wel heel erg slecht zeg!

avatar van Shadowed

Shadowed

Halfje omhoog na herziening, al was dat begrip niet echt de bedoeling. Als vrijwel al je metgezellen op deze film stemmen voor een filmavond zit je echter met de gebakken peren, gelukkig was het weerzien zeker niet dramatisch. Cameron Diaz en Leslie Mann vormen een aardig duo en The Other Woman duurt nergens te lang, maar het blijft spijtig dat regisseur Nick Cassavetes zich te lang bezighoudt met nogal opdringerige humor. Zeker Manns hysterische personage kent een bijzonder vervelende indruk binnen het eerste halfuur, waardoor de opgehoogde menselijkheid in het laatste uur erg welkom is. De humor is verder flauw en opdringerig, maar uiteindelijk presenteert Cassavetes het allemaal luchtig en vermakelijk genoeg. Veel heeft een film als deze niet om het lijf, maar het kijkt aardig weg.

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Mijn vriendin heeft deze film uitgekozen. Het is mijn eerste film van 2025. De volgende keer kies ik er zelf eentje uit. We zijn wel gelukkig...