The Other Woman (2014)
Geregisseerd door: Nick Cassavetes
Met onder meer: Cameron Diaz, Leslie Mann en Kate Upton
Releasedatum: 24 april 2014
Plot The Other Woman
"The oddest friends are about to get even"
Nadat een vrouw ontdekt dat haar vriendje getrouwd is, probeert ze haar leven opnieuw op de rails te krijgen. Maar wanneer ze per toeval de echtgenote die hij bedriegt ontmoet, beseft ze dat ze veel gemeen hebben, en haar gezworen vijand wordt haar beste vriendin. Wanneer nog een andere affaire aan het licht komt, besluiten de drie vrouwen samen te spannen om wraak te nemen op de leugenachtige overspelige echtgenoot.
Carly Whitten
Fernando
Busboy
blurp194
Vrouwenfilm.
En niet zozeer door het onderwerp, maar meer omdat kennelijk zowat alle humor die er in zit typisch vrouwelijk is. Tenminste, ik kan er nauwelijks om lachen - meer zoiets van 'ik snap dat ze dit leuk vindt', maar meer dan dat wordt het niet.
Blijft dan weinig anders over dan een paar mooie dames.
Matig.
Mann komt er in deze film nog het leukst vanaf, Diaz zit niet helemaal lekker in haar rol en Upton ziet eruit als een domme doos en acteert er ook naar. Haar introductie doet de film niet al te veel goeds.
Daarbij is ook de rol van Coster-Waldau wel érg eenzijdig. Prototype player, maar ook nog eens fraudeur blijkbaar. Om het allemaal wat aan te dikken. Daar tegenover staat de rol van Kinney, de lieve, knuffelbare broer die het zo goed meent met iedereen (en ook goed boert, aan zijn enorme huis aan het strand te zien). Allemaal stereotypes die gericht zijn op het vrouwelijke deel van de kijkers.
Qua humor valt het nog wel mee, al komt het vooral met vlagen. Soms wat flauw, geregeld toch leuk genoeg. Alleen het plot van de film eist teveel tijd op en maakt met z'n 110 minuten aan omzwermingen er een veel te lange film fan. Dit had makkelijk in 90 minuten gekund.
Op zich niet héél vervelend, maar iets te eenzijdig en makkelijk.
Norman Mailer
Schaamteloze schending van vertrouwen is mijns inziens áltijd een probleem.
Maar voor een King Shit of Fuck Mountain – wellicht, wellicht – als jij, ab-so-luut niet.
johnhendrikos
Ik weet niet wat een king shit bla bla allemaal is, maar nee ik zie het probleem niet zo nee.
Mijn vriendin wel trouwens, toch eens over hebben
Norman Mailer
Mijn vriendin wel trouwens, toch eens over hebben
Wellicht zou je eens een raam van je zolderkamertje openzetten, toetsenbordheld.
johnhendrikos
Ik snap die opmerking helaas totaal niet. Ik praat niet meer met jou. Zolderkamer openzetten, toetsenbordheld?????? Begrijp het niet, gaat nergens over. Dus wat mij betreft einde discussie.
Elineloves
'' If we find anymore mistresses I'm going to have to send her to rehab. ''
Best leuk. Ik ben geen Diaz fan en ik heb een bloedhekel aan mannen zoals in deze film, maar heb me best vermaakt.
Het is natuurlijk wel érg stereotype, de personages zijn van bordkarton en zo voorspelbaar als maar kan, maar dat deed geen afbreuk aan de film, gelukkig. Je weet op voorhand al dat je waarschijnlijk al weet hoe de film af gaat lopen, maar in de tussentijd is er de verplichte romantiek, de groeiende vriendschap tussen drie vrouwen en de 'shoulder to cry on'. Alle ingrediënten voor een film als deze krijg je in de schoot geworpen.
Leslie Mann was vooral in het begin erg irritant, leek wel alsof zij méér mankeerde dan alleen het feit dat ze bedrogen was door haar man, want psychisch leek ze ook niet helemaal kippie-kippie. Na een tijdje plots weer wel, kwam een 'normalere' kant tevoorschijn. Gelukkig maar, anders had ik het slecht getrokken. Kate Upton, wat een prachtig meisje, moet vooral mooi en dom zijn. Nou, dat was gelukt. Verder dan haar natuurlijke D cup en haar mooie koppie en slanke taille zullen de meeste mensen toch niet zijn gekomen, maar dat hoeft ook niet.
Naar het einde toe krijg je wat je verwacht had, een mager plot komt niet met veel verrassingen. Toch is het me beter bevallen dan gedacht, nipte voldoende.
Jammer dat er van die zogenaamd grappige slapstick scenes inzitten zoals dat stretchen bij de poort van dat huis Bah. Zo vreselijk dom.
gauke
Deze zogenaamde zwarte komedie, met een sterk begin, werd met de minuut braver, flauwer en ongeloofwaardiger. De slapstick scènes waren niet alleen overbodig maar ook vervelend. Bovendien schrok de regisseur niet terug voor oubolligheid als een hondendrol op de vloer van een woonkamer en een vol gekotste handtas (leve de leut!). Voor Cameron Diaz (speelde energiek) en nog meer voor Leslie Lamm was dat jammer: de laatste wist haar rol (emotionele) diepte te geven. Kate Upton daarentegen kon niet veel meer dan haar mooie lijf tonen. Ook Nikolaj Coster-Waldau wist niet te overtuigen en speelde aan de oppervlakkige kant; bovendien mist hij de uitstraling van een charmeur.
olbo
Kate (Leslie Mann) is een zwaar gestoorde vrouw of moet dat humor voorstellen? Stom zeikstemmetje ook. Maar goed, de huidige score was al een waarschuwing. En Kate Upton (weet haar naam in de film even niet meer) kan beter model blijven, met haar dansje.
robinb
voor alle mannen is cameron diaz natuurlijk de enige reden om deze film te gaan kijken, maar damn wat een tenenkrommend slechte film was dit zeg.
zelfs cameron was niet de moeite. al aardig te zien dat ze al over haar hoogtepunt heen is, vond haar op de strand scene na eigenlijk niet eens aantrekkelijk meer, al zeg ik dat met pijn en moeite.
ook kate upton kon het kwa vrouwelijk schoon niet redden. flinke voorgevel maar daar is ook alles mee gezegd. geen lelijke meid maar ik word er niet warm of koud van.
de film zelf bevat vooral veel vrouwelijk gezever en vrouwelijke karakters die mateloos irriteren met hun stemgeluid, gejank etc.
die negerin op kantoor kwam vreselijk nep en geacteerd over en dat irritante dialect was helemaal tenenkrommend. de vrouw die bedrogen word was helemaal onuitstaanbaar...pffff
het verhaal is op zich wel aardig verzonnen, maar damn wat een gezeur, geneuzel en onzinnige gesprekken. het word nergens leuk en ik heb mezelf een schouderklopje gegeven omdat het me gelukt is om deze film uit te kijken.
in tijden niet zo'n slechte film gezien!
1 ster, en dan ben ik nog mild
_Casper_
Redelijk wegkijkertje, het is nooit een straf om een film met cameron diaz te zien.. vind haar altijd wel leuk spelen,
Het verhaal is vrij simpel en voorspelbaar, maar verveelt toch niet: een paar vrouwen komen erachter dat hun man hun bedriegt en dan willen ze wraak..
Acteerwerk is OK, had alleen wel wat meer humor ingemogen..
Maar opzich voor een avondje prima
2.5
schumacher
Lekkere wegkijker vind ik, zeker niet de top dat niet maar het was wel leuk om gezien te hebben en hoe kan je nu niet warm lopen van Kate Upton? Der klopt toch iets niet dan
Zeer mooie vrouw die Kate Upton.
Soit; er zat meer potentieel in deze film maar ondanks wat minpunten keek de film lekker weg.
in tijden niet zo'n slechte film gezien!
1 ster, en dan ben ik nog mild
Daar ben ik het mee eens
Barry83
Helaas na een halfuur die irritante rotstem van Leslie Mann in deze film aan te moeten horen snel afgezet. Was niet om aan te zien deze film. Normaal kijk ik best graag naar Cameron Diaz maar ook bij haar beginnen de jaartjes toch duidelijk zichtbaar te worden. Soms zag ze er echt niet uit.
pampie
Cameron Diaz heeft geen model meer. Ze is gewoon recht zoals je op de strandscène ziet. Kate Upton heeft wel een lekker figuur maar er staat geen mooi koppie op. Acteren kan ze al helemaal niet.
Toch me eigen niet heel erg verveeld en vrouwlief vond de film wel leuk geloof ik.
vlerk00
Heb me niet verveeld, tenenkrommend slecht vind ik echt onzin, okay, acteren is niet aan Upton besteed, maar wat een lekker wijf is het toch. Ik ben sowieso een Diaz-fan dus dat was ook geen straf.
Katharina
Bah, wat een tegenvaller. Ik had er echt zin in, maar wat een slechte, irritante film. Wat was die vrouw irritant (die jankerd) en ik dacht dat Kate Upton mooi was, maar in deze film was het nx en zelfs Cameron vond ik niet geweldig. Vol clichés, maar nooit leuk. Dit verhaal had zoveel potentie, het had zo leuk kunnen worden, maar de film heeft hard gefaald.
richardbr
Leuker dan ik dacht, de gedwongen vriendschap deed me soms aan cable Guy denken.
Captain Pervert
Klik hier: The Other Woman (2014) - IMDb. Klik dan op Watch Trailer.
Dit kost je 2,5 minuut maar het bespaart je 109 minuten. In de 106.5 minuten die je nu overhoudt kun je fijn iets moois gaan doen voor de mensheid. Ga het gras maaien bij de dichtstbijzijnde bejaarde buurman. Loop naar een kruispunt en help ouwe dametjes oversteken. Ga honden wassen in een asiel.
106.5 minuten x 216 stemmen = 23.004 minuten ofwel 383,4 uur. Dat is bijna 10 werkweken van 40 uur. Of, uitgaande van een bescheiden commercieel uurtarief van 70 euro ex btw: €26.838 euro.
Dat betekent dat jullie met elkaar al bijna een modaal jaarsalaris hadden kunnen uitgeven aan het verbeteren van de wereld. Maar jullie kozen ervoor deze kutfilm te kijken waarvan je het verhaal ook voor 99,5% uit de trailer kunt destilleren.
Jammer.
filmkul
Redelijke komedie. Het verhaal is eenvoudig. De film begint redelijk met een aantal leuke scenes. Het laatste halfuur is wat zwakjes en verzandt in cliches en slapstick achtige grappen. Diaz en Mann zijn aardig op elkaar ingespeeld. Upton echter zet een zeer zwakke rol neer, wat weinig met acteren te maken heeft. Verder ziet de film er visueel goed uit. Leuk om Don Jonhson weer eens te zien.
Leuk tussendoortje. 3.0
gauke
Klik hier: The Other Woman (2014) - IMDb. Klik dan op Watch Trailer.
Jammer.
LEUK!!!
mnrk
Put on something sexy, get your ass to Connecticut, and fix that young man's pipes.
Gewoon een redelijke film van Nick Cassavetes...
Het verhaal zit natuurlijk vol met cliches, maar alles komt toch zo over dat het leuk blijft om naar te kijken...
Cameron Diaz acteert gewoon goed (zoals we kunnen verwachten) en Leslie Mann is nog al erg het type ADHD in deze film (maar wel leuk gedaan voor de rest) en natuurlijk de mooie Kate Upton, ook leuke bijrollen van Don Johnson en Nicki Minaj...
De soundtrack in deze film was wel op zijn plek...
cantforgetyou
- 1954 berichten
Dit is best een aardige komedie. Maar verwacht niet teveel. Er zitten een paar leuke grappen in. Maar verder kwam er bij mij alleen een kleine glimlach op het gezicht. De val, scheet, kots en boer grappen doen het meestal wel goed, maar in deze film niet echt grappig. Een aardig tussendoortje voor op dvd. Maar een aflevering van de teletubbies vind ik echt leuker.
Redelijke komedie, die waarschijnlijk leuker is voor vrouwen, dan voor mannen. Het verhaal is aardig, maar neemt veel tijd in beslag om het te vertellen en de personages zijn nogal stereotiep.
De actrices doen het ook wisselend. Leslie Mann was ik niet zo heel bekend mee, maar is hier wel het grappigst met haar drukke en praatzieke gedrag. Diaz is redelijk, maar Upton lijkt vooral gecast te zijn om haar verschijning, want acteren en grappig zijn lijkt hier in ieder geval niet haar ding te zijn.
Toch waren er nog wel wat grappige momenten en situaties, waardoor het gelukkig allemaal niet verveelde. Het verhaal had echter wel wat compacter gemogen, waardoor het wat minder langdradig zou hebben aangevoeld.
Edu
Wel grappige film voor tussendoor met vriendin. Alleen doet het wel erg lang voordat de film op gang komt.

Heb jij de Netflix-docu 'The Man With 1000 Kids' al gezien? 'Maag draaide om'

Die Weisse Massai
Drama / Romantiek, 2005

Chef
Komedie / Drama, 2014
ontrouwwraakunfaithful boyfriend buitenechtelijke affaireunfaithful husband