Genre: Thriller
Bekijk via Videoland
Morgen om 20:35 uur op VTM4
Plot Prisoners
"Every moment matters."
Keller Dover (Hugh Jackman) wordt geconfronteerd met de ergste nachtmerrie van een ouder. Zijn zes jaar oude dochter Anna en haar vriendinnetje Joy worden vermist. Het enige aanknopingspunt is een vervallen camper die eerder in hun straat stond geparkeerd. Rechercheur Loki (Jake Gyllenhaal) leidt het onderzoek en arresteert de bestuurder Alex Jones (Paul Dano). Wegens gebrek aan bewijs moet hij de verdachte echter weer laten gaan. Wetende dat het leven van zijn dochter op het spel staat besluit Dover het heft in eigen hand te nemen.
- Trailer (YouTube, ondertiteld)
- Prisoners (MusicMeter)
Ralph Dover
Eliza Birch
Anna Dover
schram101
Aardige cast, wetende dat ook Maria Bello en Terrence Howard (waar ik dan weet niet zo gecharmeerd van ben) ook nog mee doen.
Plot klinkt boeiend, ook al hebben we dit al honderd keer gezien.
schram101
Wow, dit ziet er toch wel strak uit. Heerlijk die rauwe sfeer! Iemand een idee waar dit is opgenomen? Dit is toch wel de setting waarin je een film als dit wil zien
schram101
Aha. Verbaast me niets. Verwachtte al iets in de richting van Alaska of zo. Maar zoals gezegd: dit ziet er goed uit.
barry0404
De film is in Georgia opgenomen.
Ben erg benieuwd ziet er zeer goed uit!
TomPSV
Dit is een van de veelbelovendste trailers die ik in tijden heb gezien. Geweldige setting ook. Hier kijk ik wel naar uit.
woutgroot
Hier kijk ik zeker naar uit. Jake Gyllenhaal is een goede acteur en de trailer is prima.
Koen87
Villeneuve goes Hollywood? Trailer ziet er zeer goed uit en op het eerste oog lijkt Dano perfect te zijn gecast.
horizons
AHWA heeft de film al gezien en geeft hem een 3,5, dat is schamel na het lezen vd review.
Naomi Watts
Het is JoBlo ook maar. Geen enkele reden dat als een authoriteit in filmkennis te zien.
DiDa
Sorry, maar dat slaat nergens op...
Naomi Watts
Gewoon een persoonlijke mening, ik sta er zelf niet al te hoog mee. Voor zover ik weet geen (top) critics daar. Al mag jij ze serieus nemen, hun definitie van cinema staat ver van die van mij.
Oké...
barry0404
Waarom 2 sterren Prudh,heb je hem al gezien? volgens mij onmogelijk,hij draait nog nergens
jarno1975 (moderator series)
Hij heeft hem waarschijnlijk op het Toronto International Film Festival gezien.
Jawaddedadde
Zal wel gewoon persvoorstelling geweest zijn
Film komt immers over een paar dagen in de bios.
jarno1975 (moderator series)
Pff. Is het zo gek dat ik naar Toronto zou zijn geweest!?
Ik weet niet waar je woont. Er zitten hier ook gebruikers die in het buitenland wonen
Regisseur van Incendies, dat schept toch hoge verwachtingen. Morgen is deze film aan de beurt. Ben wel toe aan zo'n misdaadfilmpje in de stijl van Zodiac, Seven o.i.d. waar er jacht wordt gemaakt op een moordenaar/ontvoerder en de tijd begint te dringen.
schram101
Twee en een half fucking uur.
Dat lijkt me inderdaad wat te lang ja..
Prudh
Vond het te gerekt, onnodig. Villeneuve wil Fincher achterna, maar houdt de spanning (of mijn aandacht) niet vast.

Maak kennis met de nieuwe Bond-regisseur: zo beoordelen fans Denis Villeneuve’s films

Thriller 'Prisoners' met Jake Gyllenhaal en Hugh Jackman vanavond (25 januari) te zien op televisie

Geprezen thriller 'Prisoners' verdwijnt begin volgende maand van Netflix

Jake Gyllenhaal en Denis Villeneuve slaan na 'Prisoners' opnieuw handen ineen voor HBO-serie

Jagten
Drama, 2012