• 9.372.718 stemmen

Alternatieve titel: Within

Geregisseerd door: Phil Claydon

Met onder meer: Michael Vartan, Nadine Velazquez en Erin Moriarty

Plot Crawlspace

"You can't keep out what is already inside."

Een weduwnaar verhuist met zijn dochter en nieuwe vrouw naar een rustige buurt. Ze willen er een nieuwe start maken en denken dat ze de perfecte woning gevonden hebben. Wanneer er vreemde dingen beginnen te gebeuren in het huis, krijgt het gezin het vermoeden dat het huis een geheimzinnige geschiedenis kent.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Spartaan1986

Spartaan1986

Aardige maar ietwat vergezochte en ongeloofwaardige thriller die eigenlijk alleen tijdens de climax en op het einde indruk weet te maken. Voor die tijd was het allemaal vrij tam. De film deed me ook erg denken aan The Boy met Lauren Cohan. Geen idee welke van de 2 films eerder is opgenomen maar dat de 1 de ander heeft beïnvloed kan bijna niet missen. Goede cast met een sterke Michael Vartan en Erin Moriarty. Het verbaast me dat erg weinig mensen hem nog gezien hebben.

Kleine 3*

avatar van Daan258

Daan258

Spartaan1986 schreef:

A De film deed me ook erg denken aan The Boy met Lauren Cohan.

Oeee, dan ben ik stiekem toch wel benieuwd naar dit werkje.

avatar van Pazmaster

Pazmaster

Een B film met matig acteerwerk maar het idee is leuk. Geen goedkope jumpscares waarbij het geluid plotseling je tv uitknalt maar gewoon een lekker creepy sfeertje met een paar leuke scènes waarbij het ook nog even spannend wordt. Niet al te origineel maar toch vond ik 'm best vermakelijk. Een kleine voldoende.

avatar van Daan258

Daan258

You know that every neighborhood have that one creepy house!

Niets vernieuwends. Een vrij saai en simpele thriller.

Het had allemaal veel spannender gemogen en het verhaal leuker uitgewerkt. Heel erg voorspelbaar en zelfs saai te noemen. De film deed me een heeeeel klein beetje denken aan The Boy (2016) maar absoluut niet zo goed.

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

Matige tot ondermaatse thriller-drama, dat nooit echt spannend wordt.

avatar van Rickyman

Rickyman

Aardig filmpje weer van Phil Claydon, een regisseur met een eigenzinnig stijltje en vond zijn vorige films ook niet slecht.

Niet echt een bijzonder spectaculair verhaal, maar het mysterieuze, vage sfeertje houdt de aandacht goed vast, met ook hier weer mooi camerawerk..

avatar van StevenMighty

StevenMighty

Niet geweldig maar aardig genoeg om uit te kijken.

Andere films in dit genre zoals The Intruder en The Boy vond ik toch wel spannender en interessanter.

Erin Moriarty is wel leuk om te zien, kende haar nog niet.

2,5 sterren

Dat einde was wel goed!