• 9.373.043 stemmen

Geregisseerd door: Hugh Johnson

Met onder meer: Cuba Gooding Jr., Skeet Ulrich en Peter Firth

Releasedatum: 11 januari 2001

Plot Chill Factor

"This Fall, Action is served on the rocks, with a twist."

Een wetenschapper ontwikkelt hét ultieme wapen, dat echter wel onder vijftig graden Celsius bewaard moet blijven. Na een mislukte test met het wapen wordt de verantwoordelijke militair tot tien jaar gevangenis veroordeeld. Na de straf uitgezeten te hebben, keert hij terug naar de plek des onheils om het wapen te gebruiken voor zijn eigen snode plannen. Een kok en een ijscoman proberen dit te voorkomen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van lienepien

lienepien

Chill Factor is een zeer goede film en ik kan het weten want ik heb de film al een maand geleden gezien. De film is mede zo goed door de fantastische acteur Skeet Ulrich, maar Cuba Gooding Jr. doet het ook aardig!

avatar van DeVanteDegrate

DeVanteDegrate

Gezien de recenties verwachtte ik niet erg veel van de film. het verhaal deed me ook erg veel denken aan Broken Arrow van John Travolta en Christian Slater.

Ik moet zeggen dat het me heel erg is meegevallen en vond de film eigenlijk erg vermakelijk. Kijk, om het verhaal gaat het zeker niet. Het is gewoon zo'n film waarbij je zonder na te denken

en onderuitgezakt naar moet kijken. Het is trouwens niet 1 van de beste rollen van Cuba Gooding Jr., maar ik heb wel erg om hem gelachen.

Ik geef de film 4 sterren (omdat ik ook een fan van Cuba Gooding Jr. ben), maar zou je geen sympathie met hem hebben zal de film met 3 sterren ook op zijn plaats zijn.

Sjoerdo en jordy....ga deze film toch even kijken. Is de moeite waard.

avatar van Jordy

Jordy

Wat een ongelofelijk belachelijke film. Een in- en intriest verhaaltje, belachelijke dialogen en slecht acteerwerk. Eén ster.

avatar van Etienne U

Etienne U

Matige film!! Het begin was wel wat belovend. maar naar mate dat de film richting het einde ging werd hjij steeds slechter, het budget was zeker op ofzo!! =[

avatar van dttom

dttom

Ik ben er doorheen gespoeld vond er dus geen klap aan.

avatar van neo

neo

je ziet in deze film echt letterlijk een paar scenes uit the rock.vond cuba nog wel grappig.2 sterren

avatar van Armin

Waardeloos.

0.5/5.0

avatar van AHWA

AHWA

Ik heb m gisteren gezien. Vond em wel aardig om te zien. Meer ook niet.

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Aardig vermaak. Cuba Gooding Jr is echt wel een zeer veelzijdig acteur. In deze film gaat hij de lichte en komische kant op. Die Skeet Ulrich acteerde niet echt goed maar vormde wel een goed duo met Cuba Gooding Jr. De special effects in deze film waren soms erg fake maar dat mag de pret niet drukken.

avatar van Anatolia

Anatolia

Het gaat er niet alleen om veelzijdig te zijn als acteur, maar je moet ook goed zijn in al die 'zijden'.

Bah, wat haat ik Gooding.

avatar van sn@ke

Diesel

Dat mag.

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Aardige film die beter was dan ik verwachtte. Jammer dat Gooding een voorspelbare rol speelde, voor hem als neger. De sceptische, goedgebekte, snel pratende flippo. Beetje stereotype.

Prima popcornhuurfilm.

avatar van flicks

flicks

hmm, wel een spannende film om een keer te zien.... zitten wel wat leuke special effects in, maar verder speelt cuba... nog niet zo goed als tegenwoordig. Wat me wel irriteerde was het ijs dat ze gebruikte om elvis te koelen....Het zag eruit als glas en het klonk zelfs als glas, en het was totaal niet vochtig en er zat totaal geen zuurstof in het ijs(niet wit).... Ik geef hem 2.5 sterren.

avatar van Lukic

Lukic

lienepien schreef:

Zoek een doktor alsjeblieft...

Het was echt een zeer slechte film. Ik hoef er niks meer over te zeggen... iedereen die de film ziet weet het zelf al en anders hoeft ie het niet te weten.

1 ster.

avatar van JdeB

JdeB

Ik vond het maar een matige film..ik heb zelfs tussendoor een beetje lopen zappen omdat alle duffe cliche's weer uit de kast zijn getrokken....De schurk was een niet charistmatisch typ en de hoofddrolspelers evenmin..Dit resulteerde in een gezapige film die incidenteel leuk is..

avatar van Lukic

Lukic

Verhoogt naar 1,5 ster. Er zijn waarschijnlijk toch nog slechtere films...

avatar van djelle

djelle

Matig, voor als er niks anders op tv is zou ik zo zeggen... 2

avatar van JoeCabot

JoeCabot

Redelijk. Leuk om weg te kijken maar meer niet. 2.5

avatar van seth gecko

seth gecko

een formuleactiefilmpje dat vlotjes leentjebuur speelt bij films als broken arow ,speed,the rock en lethal weapon

met een simpel script dat volledig bestaat uit deja vu's en cliche's maar dankzij een aangenaam tempo en een gezonde dosis luchtigheid best amusant kijkvoer is voor een vrijdagnacht.

enkel spijtig dat de film twee nogal oninterresante hoofdpersonages en een kleurloze slechterik bevat en een behoorlijk kleffe soundtrack

2**

avatar van film_kaza

film_kaza

eerst wel spannend. maar toch maakt alles bij elkaar het niet zo'n goeie film.

avatar van Purmerend

Purmerend

Matig plot maar door alle spectaculaire achtervolgingen wel vermakelijk. En de twee hoofdrolspelers deden het ook wel redelijk.

avatar van nikita_6

nikita_6

Het verhaal is zeer matig. Gelukkig is de film in geen enkele opzichte onaangenaam of saai. Veel actie en een dosis humor zorgen voor een goedmaker.

avatar van nightbreed

nightbreed

Dit is geen domme aktiefilm maar een superdomme aktiefilm.

Triest verhaal met trieste acteerprestaties.

Cijfer: 1,5

Hij komt vandaag op tv, misschien ga ik kijken. Aangezien de reacties wil ik het wel zeker weten

avatar van Rik^

Rik^

Heb net een gedeelte zitten kijken maar ik vind de dialogen echt tenenkrommend slecht dat ik nu al gestopt ben met kijken. Niet de moeite waard imo.

1* voor Cuba

avatar van Lennert

Lennert

Wth? Dit is de eerste keer dat ik Gooding Jr. echt geniaal zie acteren. Deze film blijft nog even aanstaan tot het einde

avatar van Lennert

Lennert

Ja, deze film is gewoon leuk. Niks meer of minder dan dat. Vooral Gooding Jr. heb ik nog nooit zo grappig zien acteren, voorheen was ik echt niet onder de indruk van zijn acteertalent.

Thriller/actie is niet de juiste term, ik zou er eerder actie/komedie van maken.