Genre: Horror / Thriller
Met onder meer: Lorenza Izzo, Ariel Levy en Sky Ferreira
Releasedatum: 5 november 2015
Bekijk via Videoland
Plot The Green Inferno
"Fear will eat you alive."
Een groep idealistische studentenactivisten uit New York reist af naar de afgelegen jungle van Peru om er een protestactie te houden. Wanneer hun vliegtuig echter neerstort vallen ze in handen van een groep kannibalen.
Justine
Sister (stemrol)
Samantha
Daniel
dutchtuga
Altijd dat onduidelijke geneuzel in dit land over de release info, bios of dvd/bluray. Gewoon lekker voordelig bestellen bij Amazon duitsland, release datum 5 februari 2015.
Is ook wat ik ga doen.
Dying Rose
Zijn dvd's/bluray's in het algemeen die je aankoopt via Amazon (en andere buitenlandse online winkels) verenigbaar met de formaten in België/Ned.? Films en series uit Amerika zijn bv. moeilijk/onmogelijk om hier af te spelen, daarmee.
Corcicus
Wat, een Amerikaanse dvd kun je niet afspelen met een Europese dvd-speler? Onmogelijk.
Boeikens
Wegens de Regio codes (0 t/m 6) en 0 is bv worldwide.
En tegenwoordig kan een goede bluray/dvd speler alle regio codes aan.
dutchtuga
Het zijn vaak juist de goedkope spelers die makkelijk regiovrij te maken zijn. Zo heb ik een Hiteker (van Kruidvat) voor mijn regio 1 blu-ray's.
jarno1975 (moderator series)
Komt deze ooit nog een keer uit?
1 oktober in de bios staat hierboven. Duurt wel erg lang...
HALVE TAMME. (moderator series)
Komt deze ooit nog een keer uit?
ronnieboy
Ik word echt gek van deze film, nu in Duitsland ook weer uitgesteld tot eind (!) van dit jaar.
bjerik76
3 feb komt hij op dvd uit in Amerika.
dus dan is het de moeite niet meer om hem ( na 2 jaar) nog hier in de bios te laten draaien, als hij strax via het internet gewoon te zien of te downloaden is.
( is hij nu ook al, maar ik heb ondert nodig
Ik denk dat de bios m niet gaat worden als ie 6 maanden ervoor op dvd verschijnt.
jacobine_rodijk
Bron?
jarno1975 (moderator series)
bjerik76
dat stond destijds op AMAZON, maar dat is er weer vanaf gehaald
mcdaktari
( is hij nu ook al, maar ik heb ondert nodig
Is dat zo? En ik zeg dat ie niet te downloaden is, en anders mag jij mij vertellen waar hij dan volgens jou wel te vinden is.
Corcicus
Zeker niet. Als je via internet zoekt, is zogezegd elke film op popcorntime te zien, tot je erop klikt en vijf zaken moet installeren waarna je pc het begeeft.
leatherhead
Trailer ziet er best aardig uit, al baat het me enigszins zorgen dat Roth achter de regie zit.
dutchtuga
Inmiddels is de dvd release ook al verschoven naar 15 december haha. Ongelofelijk.
jordandejong
Moet ook zeggen dat mijn enthousiasme wat minder is geworden. Ben natuurlijk nog steeds geinteresseerd maar zo'n lange periode voor een release is een enorme dooddoener.
Overigens zo'n zonde dat Roth's lange versie van zijn fake-trailer Thanksgiving ook zomaar in het niets is gevallen. Heeft nog een tijdje aangekondigd gestaan op IMDB maar toen plotseling verdwenen. Laatste wat ik erover kan vinden dateert uit mid-2014.
jmadejoode2008
15 december.. Dat is toch echt bizar. Wat si nu precies het probleem?
Tonypulp
Roth laat weten:
Prudh
Dat is toch aardig van Blumhouse. Ik mag die studio wel, ook al produceren ze een hoop horrorbagger en flutsequels.

'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes' weg bij Netflix en nu een succes op Videoland

HBO Max-kijkers vol lof over eerste aflevering 'A Knight of the Seven Kingdoms'

Netflix breidt komend jaar het Koreaanse aanbod flink uit

Metri Shesh va Nim
Misdaad / Drama, 2019