• 9.369.636 stemmen

Met onder meer: Lorenza Izzo, Ariel Levy en Sky Ferreira

Releasedatum: 5 november 2015

• Videoland Bekijk via Videoland

Plot The Green Inferno

"Fear will eat you alive."

Een groep idealistische studentenactivisten uit New York reist af naar de afgelegen jungle van Peru om er een protestactie te houden. Wanneer hun vliegtuig echter neerstort vallen ze in handen van een groep kannibalen.

BlueJudaskiss (moderator films)

Als de film net zo brutaal is als de films waarop deze gebaseerd is (minus het dierenleed) dan kan dit nog wel eens een hoogtepunt worden. Benieuwd!!

dutchtuga

Zeer interessant project dit. Roth is een uitgesproken liefhebber van Cannibal Holocaust dus ik verwacht hier een hoop van.

Oef ! Leuk leuk leuk.

avatar van Spartaan1986

Spartaan1986

Veel acteurs van Roth's recente project Aftershock spelen hier ook in plus de heerlijke Kirby uit Project X. Kijk hier erg naar uit

avatar van jordandejong

jordandejong

Er lijkt me niemand beter te bedenken dan liefhebber Eli Roth om weer eens een brute kannibalen film te maken. Toch wel één van de films waar ik het meeste naar uit zie. Wacht ook nog steeds op een verfilming van zijn geniale fake-trailer (Thanksgiving) uit Grindhouse.

dutchtuga

Echt blij dat dit genre weer een nieuw leven krijgt Beetje animal cruelty erbij en het kan niet meer stuk...

BlueJudaskiss (moderator films)

Voor animal cruelty is een bezoek aan het IFFR voldoende.

avatar van tattoobob

tattoobob

Hmmm mijn intresse is zekers gewekt!!!

Tonypulp

Die still van die Kano Aaai, dit gaat leuk worden!

avatar van FillumGek

FillumGek

I want it now!

avatar van ASman

ASman

Volgens reviews die ik gelezen heb, levert Roth een werkje af dat de Hostel-films zeker evenaart. Wat mensen ook over hem denken, volgens mij is Roth van de Amerikaanse horrorregisseurs een van de interessantste.

Voor zij die zich zorgen maken: dierenleed komt er gelukkig niet in voor en de film schijnt een regelrechte NC-17 smeerboel te zijn (de officiële rating is een R, maar in die versie is waarschijnlijk geknipt.

BlueJudaskiss (moderator films)

Had wel begrepen dat de film behoorlijk conventioneel was, maar dat kan ik ook verkeerd begrepen hebben.

avatar van JacoBaco

JacoBaco

Wat is dit? Een kannibaal die twee maal per dag zijn tanden poetst en dagelijks een dag- en nachtcrème opsmeert Mijn tanden zijn wit, maar die van haar zijn 2x zo wit.

[TIFF '13 Review] 'The Green Inferno' Is Triumphant, Eli Roth's Most Violent Movie To Date! - - bloody-disgusting.com

avatar van FillumGek

FillumGek

JacoBaco schreef:

Wie zegt dat dat een kannibaal is?

Nee, dit gaat genieten worden

avatar van JacoBaco

JacoBaco

Dat sowieso!

Tonypulp

Eli Roth's Most Violent Movie To Date!
De vraag is natuurlijk hoeveel dit zegt... Hostel is vooral een begrip geworden, samen met Saw. Maar toonaangevend in de gore zijn ze allerminst.

avatar van dj_news

dj_news

Tonypulp schreef:

Ik ben vrij onbekend met gore, maar wat zijn volgens jou dan toonaangevende films in dit genre?

dj_news schreef:

Hier staan wel wat goede titels tussen. Wil niet teveel off-topic gaan, maar titels als Saw en Hostel zetten wat mij betreft niet de standaard neer van het genre. Daarvoor zijn er téveel (kleinere, onbekendere) titels die samen tot een nieuwe grens werken, maar ook dat is voor ieder subgenre anders. Wie weet brengt Roth wel iets naar dit traditionele kannibalen genre

BlueJudaskiss (moderator films)

Wat laat trouwens die trailer idioot lang op zich wachten! Of op z'n minst een teaser!

dutchtuga

Ja, vind dit ook bizar lang duren zeg. Kom op met die trailer!

dutchtuga

De eerste stem is binnen

avatar van Halcyon

Halcyon

Hier wacht ik al sinds 2005 op. In afwachting van Green Inferno kunnen liefhebbers zich alvast opwarmen met Welcome to the Jungle.

avatar van fappie

fappie

• 2005 stemmen

Al wel geniale trivia gevonden:

When Eli Roth and his crew approached villagers to be extras in the film, he soon realized that they had never seen a movie and had no concept of what one was. To demonstrate what a movie was, Eli brought a TV and a copy of Cannibal Holocaust (1980) and had a screening for everyone. The villagers loved it and gladly acted in the film.

avatar van GrobbekuikenXL

GrobbekuikenXL

September in de bios en ook in september op dvd in Duitsland ! Was leuk geweest voor imagine. Ben benieuwd. Hou zelf meer van wat oudere mensen in dit soort films ipv tieners.

avatar van Corcicus

Corcicus

Kan niet wachten om die Amnesty International meiden voor de bijl te zien gaan!!