Genre: Thriller / Mystery
Met onder meer: Ashley Judd, Samuel L. Jackson en Andy Garcia
Gesproken taal: Italiaans, Spaans en Engels
Releasedatum: 2 september 2004
Plot Twisted
"Every murder has a mark."
De zojuist gepromoveerde rechercheur Jessica Shepard (Ashley Judd) wordt op een onderzoek gezet een serial killer op te sporen. Het onderzoek wordt echter erg persoonlijk, als blijkt dat de slachtoffers mannen zijn, waar zij ooit een relatie mee heeft gehad. Haar collega's vertrouwen het dan ook niet meer en zien Jessica steeds meer als hoofdverdachte...
Jessica Shepard
Dale Becker
Ray Porter
Wilson Jefferson
Sjoerd
Beter goed gejat dan slecht verzonnen moeten de makers gedacht hebben. Pffff wat een standaard verhaaltje lijkt me dit. Wel goede acteurs overigens, dus wie weet wordt het nog wat...
Macmanus
Typische Ashley Judd film.
Dus dit word zo een film die je een keer huurt op een regenachtige zondag en hooguit 2.5 sterren geeft.
Die poster lijkt trouwens verdacht veel op die van Double Jeopardy en Kiss the girls.
geronimo
- 1955 berichten
Heb 'm zowat heel de vliegreis naar Amerika gezien, dus das zo'n 3 1/2 keer. Hoef 'm nu echt noooooit meer te zien...
kittyklitty
Tjongejonge... ik had op een gegeven moment zelfs flashbackgevoelens naar silence of the lambs !
Deze film slaat echt kant nog wal en de natuurlijk overdreven plotwendingen zie je na een minuut of 10 al aankomen.
Beter goed gejat dan slecht verzonnen gaat zelfs niet op voor deze film.
PsychoBoyJack
zeer doorsnee thrillertje, erg voorspelbaar, niet eens echt spannend en een einde wat eigenlijk nergens op sloeg. 1,5 *
zeus
Teveel van het zelfde. Ik vond de plotwendingen te voorspelbaar en het was niet echt spannend. Daarentegen zaten er een paar mooie beelden tussen. 2,5*.
janusjanus
De release van Twisted is verschoven naar 2 september.
En laat het jaartal maar weg, wat een prul van een film..
Kleine zes....Film was nergens echt spannend, dus 3*
stekman
ik vond het een leuke film en ondanks dat ze kort haar had, een erg mooie vrouw, die Ashley Judd.
tjp1994
niet spannend, Judd speelt ongeinteresseerd en dom, alleen leuk vanwege mooi San Fransisco, 6-je
Be3F
Dit is een geval van jammer, pas op spoilers!!:
Bij een 'wiewashet' film als dit ga je zitten raden wie het heeft gedaan, en ok, je raad het in deze film niet na 15 minuten, maar de uitkomst van deze film was een complete verrassing...een onlogische verrasing, in de hele film zaten bij nader inzien misschien 1 a 2 aanwijzingen dat deze uiteindelijke persoon het gedaan had, terwijl ze je met een overvloed van valse aanwijzingen jou op een zijspoor zetten. Dus iets meer aanwijzongen had best gemogen. Beetje jammer ook van de grote namen in zo'n mindere, haast goedkope film.
Be3F
Daar ben ik het niet mee eens, dit was één van de weinige pluspunten van deze film. Judd's rol was die van een alcohol verslaafde, slet die niet overweg kan met collegas en weekelijks bij de shrink zit. En die rol speelt ze erg goed, zo moet je dat zien
Jordy
pas op spoilers
Spoilers plaatsen doe je dmv spoiler-tags, lees svp de FAQ er even op na.
ASroma
mee eens
thijsje23
standaard thriller, waarvan je al in het midden van de film weet hoe die eindigd,
goeie cast, maarja???
tevelenco
tegenvallende film
en dat met zo een goede cast
erg knap
de film weet nooit echt te boeien
maar toch nog 2.5 ster voor ashley judd
J. Kerouac
Filmpje om snel te vergeten
Al blijft die Ashley Judd wel de knapste actrice van Hollywood, helaas kiest ze altijd de meest achterlijke rollen uit.
funnmaster
Tja.ik had de pech hem in de Bios in de USA te kunnen zien,hij was toen genaamd Blackout.
Ik denk dat de film toen terecht deze naam heeft gekregen,aangezien hij zeer matig is,vooral als je kijkt naar het Budget en Cast van de film.
Kaufmann maakt hier met de leuke Cast een drama B film,waar zelfs een kortharige Judd niet veel aan veranderd.De Rol Van Jackson is Top Flop.Ik heb gelezen dat hij voor zijn Bijdrage aan deze film samen met Garcia precies 8 dagen op de set en Locatie is geweest. ....Mooie A.Judd moet uitkijken dat ze niet in te veel in dit soort B films gaat spelen....Normaal gesproken zijn al haar films top,maar ze kiest ditmaal echt voor de centjes....
jamiesensation
Filmpje om snel te vergeten
Al blijft die Ashley Judd wel de knapste actrice van Hollywood...
Nou dan heb jij weinig actrices gezien :O
mandy18
Ik knipperde met me ogen en hij was al afgelopen. Zo'n gevoel heb je na het zien van deze film...
mandy18
met andere woorden, een film dwaarvan je de volgende dag al niet meer weet waar ie nou eigenlijk over ging!
Anatolia
Een film waarvan je de volgende dag niet meer weet dat je hem de dag ervoor had gezien (tot nu)...
Wat een achterlijke plotwending zeg.
vicento
slecht...slecht... net een tv film maar nog slechter nee mensen onwekken
BenBen
Ik vond het een goede film, leuke wendingen in de film, goede acteerprestaties, mooie vrouw.
Wat wil je nog meer?

Shi Mian Mai Fu