Genre: Actie / Komedie
Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk
Geregisseerd door: Jeff Wadlow
Met onder meer: Aaron Taylor-Johnson, Jim Carrey en Chloë Grace Moretz
Releasedatum: 22 augustus 2013
Bekijk via Videoland
Plot Kick-Ass 2
"You Can't Fight Your Destiny."
Hit Girl en Kick-Ass proberen een normaal leven te leiden als de tieners Mindy en Dave. Met de diploma-uitreiking om de hoek besluit Dave samen met Mindy het eerste superheldenteam ter wereld op te richten. Echter, wanneer Mindy betrapt wordt wanneer ze wil wegglippen om Hit Girl te worden moet ze stoppen – en de afschrikwekkende wereld van gemene meisjes op de middelbare school alleen confronteren. Dave sluit zich hierop aan bij Justice Forever, een groep gemaskerde kruisvaarders.
Dave Lizewski / Kick-Ass
Mr. Lizewski
Detective Marcus Williams
sinterklaas
The MotherF%&*^r
Vanwaar die censuur? Alsof we niet weten wat er staat.
SnakeDoc
Ben niet zo kapot van de poster in tegenstelling tot de still van Jim Carrey.
Foto's & eerste posters 'Kick-Ass 2' - FilmTotaal filmnieuws
Ik hoop op spektakel!
jarno1975 (moderator series)
Ben niet zo kapot van de poster in tegenstelling tot de still van Jim Carrey.
Foto's & eerste posters 'Kick-Ass 2' - FilmTotaal filmnieuws
Ik hoop op spektakel!
Geen paniek, dit is slechts een teaser poster. Er komt vast nog wel meer posters.
Leland Palmer
Vreselijke trailer, met Carrey als enige hoogtepuntje. Zonde dat ze overal sequels etc. van moeten maken.
Fortune
Vervolg vind ik wel een goede zaak alleen jammer dat het niet van dezelfde regisseur is.
wimnoot
Zonde dat ze overal sequels etc. van moeten maken.
De comicbook serie had ook een sequel, zou me niet verbazen als er later ook nog een Hitgirl film komt. Zo werkt dat nu eenmaal.
Leland Palmer
Thorak
Het eerste deel te gewelddadig? In vergelijk met menig aktiefilm is Kick-Ass bijna een kinderfilm...
Jawaddedadde
Huh? Deel 1 was voor zo'n productie toch echt wel gewelddadig hoor.
Naomi Watts
Niet echt gewelddadig, wel veel gewelddadiger dan je zou verwachten met zo'n kiddy look. Al is het qua geweld nog behoorlijk mild.
arno74
Na het zien van de trailer is al mijn hoop op een aardig vervolg van deel 1 vervlogen...
schram101
Grenas
Wat reageren mensen overdreven negatief, zeg. Ik volg deze productie aardig intensief en er zijn meer positieve signalen dan negatieve.
De eerste trailer was duidelijk een gehaast project om de marketing op gang te brengen. Dit is o.a. te zien aan de onafgemaakte green screen effecten, die in de nieuwe trailer al een stuk beter zijn.
Ik moet toegeven dat deze film de eerste nooit zal evenaren, maar ik heb hier alle vertrouwen in.
Koen87
Zien en afwachten, al heb ik geen vertrouwen in de regisseur alsmede zien de trailers er erg beroerd uit. Waar het eerste deel verrassend positief was kan dit alleen maar een dobber worden.
HALVE TAMME. (moderator series)
“He, he...yeah, there is a dog on your balls!”
YouTube - Kick-Ass 2 - Official Green Band Trailer (HD) Jim Carrey
clockwork72
Wat zitten mensen hier te zeuren zeg.. De vorige was toch vet, of niet dan? Ik vind het best een leuke trailer.
tommykonijn
De trailer valt me niet tegen. Enkel die actiescene met Chloë vind ik er erg fake uit zien (die op de truck). Gebruik van een greenscreen vind ik daar goed zichtbaar. Maar misschien dat het er op het grote scherm beter uitziet. Carrey zal imo zeker een pluspunt worden.
Naomi Watts
Er is nu eindelijk een goede trailer. Dit lijkt er al meer op.
Thorak
Eindelijk een goede trailer?
Enige verschil met die van 4 maanden geleden is dat deze onleesbare ondertitels heeft...

Kick-Ass

No Se Aceptan Devoluciones
Komedie / Drama, 2013

Ying
Drama / Actie, 2018
crime fightergeheime identiteitsuperheldgebaseerd op stripgoed tegen kwaadpost-credits sceneteen superhero amusedappreciativeforceful