Genre: Actie / Komedie
Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk
Geregisseerd door: Jeff Wadlow
Met onder meer: Aaron Taylor-Johnson, Jim Carrey en Chloë Grace Moretz
Releasedatum: 22 augustus 2013
Bekijk via Videoland
Plot Kick-Ass 2
"You Can't Fight Your Destiny."
Hit Girl en Kick-Ass proberen een normaal leven te leiden als de tieners Mindy en Dave. Met de diploma-uitreiking om de hoek besluit Dave samen met Mindy het eerste superheldenteam ter wereld op te richten. Echter, wanneer Mindy betrapt wordt wanneer ze wil wegglippen om Hit Girl te worden moet ze stoppen – en de afschrikwekkende wereld van gemene meisjes op de middelbare school alleen confronteren. Dave sluit zich hierop aan bij Justice Forever, een groep gemaskerde kruisvaarders.
Dave Lizewski / Kick-Ass
Mr. Lizewski
Detective Marcus Williams
schram101
In Film > Nieuws > Kick-Ass 2 (2013):
Draait vanaf 18 juli 2013 in de bioscoop (Universal)
SnakeDoc
KICK-ASS! Wat mij betreft DE beste film van 2010. Kijk enorm uit naar dit vervolg. Heerlijk idee dat Jim Carrey hier ook een rol in heeft.
Laat maar komen!
Dh PING
Hehehe, deze staat eindelijk op moviemeter. Ik vond het eerste deel een van de beste en meest verfrissende superheldenfilms van 2010.
Hier dus zeer benieuwd naar.
tattoobob
Deeltje een was geweldig....hoop dat deze minstens net zo leuk word!!!!
Dh PING
Eigenlijk een vraagje want ik hoor er gemixt nieuws over: wordt er gehouden aan de originele brute, nare toon van het tweede stripboek of wordt het wat meer komisch net zoals het eerste deel?
horned_reaper
Ik neem aan dat je dat al kunt raden aan het feit dat Jim Carrey er in speelt.
Eerste offici?le foto's Hit-Girl uit 'Kick-Ass 2' - FilmTotaal filmnieuws
Hit girl yeahhh!
Zegt helemaal niks over de uiteindelijke toon van de film hoor.
Loepsaal
Chloë Grace Moretz is eindelijk oud genoeg om naar haar eigen première te mogen..

schram101
Ik neem aan dat je dat al kunt raden aan het feit dat Jim Carrey er in speelt.
Alsof Carrey alleen maar komedies maakt?
Dh PING
Ik vind Carrey al kei lang niet meer overtuigend in films, z'n laatste 2 films vond ik echt dramatisch slecht.
Maar in Kick Ass 2 ziet hij er eindelijk weer eens erg gaaf uit.
tommykonijn
Zeer interessant dat Jim Carrey in deze film speelt. Ook mooi dat Chloë Grace Moretz en Aaron Taylor-Johnson weer meedoen. Ben benieuwd hoe dit vervolg gaat worden.
Dh PING
Is van deze film al ergens een trailer te bekijken?
Nee.
Daar wachten wel allemaal op, maar het zal niet meer zolang duren totdat er een trailer komt denk ik. Ik verwacht em wel binnenkort.
jumpstylemovie
Geniaal dat Jim Carrey mee doet
Deel 1 was ontzettend goed. Deze zou zo maar eens even goed kunnen worden.
mrwhite
Het zou wel eens kunnen dat we van Jim weer ferme over-acting gaan krijgen
Justinvdk
Jammer dat Jim Carrey mee doet, heb er niks mee. Maar verwacht desondanks weer een fraai iflmpje
Prima trailer, heb hier weer veel zin in! Deel 1 was heerlijk. Die ga ik voor de zomer maar eens herkijken.
Edit: Je link werkt niet bij mij Jarno. Mochten meer mensen dat hebben, de trailer vind je ook hier:
Naomi Watts
Aardige trailer maar de gang rape van Katie (Lyndsey Fonseca) hebben ze dus niet verfilmd. Onaangenaam opvallend. Two thumbs down.
AHWA
Mwah, ik vond deel 1 wel aardig, maar ook niet top, en dit lijkt me iets braver allemaal.
Naomi Watts
Dat ze de meest scherpe randjes uit de tweede comic eruit hebben gehaald is wel een enorme kanttekening. Als je de edginess al weghaalt van Kick-Ass blijft er vrij weinig over.
Thorak
Hopelijk is het acteerwerk, met name van Chloë Grace Moretz sterk verbeterd en doet Jim Carrey het eens een keer niet op zijn bekende flauwe en overdreven manier. Dan zou het nog iets kunnen worden. Aan de trailer te zien zijn de special effects van een niveau dat zelfs iets minder is als die ook al niet zo hoogstaande in het eerste deel.

Kick-Ass
2010

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Dit is de ultieme kijkvolgorde voor alle Marvel-films tot 2026

Netflix voegt in maart 'The Invisible Man' toe: waar kijk je de horrorfilm nu?

Rush

No Se Aceptan Devoluciones
Komedie / Drama, 2013

Ying
Drama / Actie, 2018
crime fightergeheime identiteitsuperheldgebaseerd op stripgoed tegen kwaadpost-credits sceneteen superhero amusedappreciativeforceful