• 9.374.065 stemmen

Geregisseerd door: Michael Tiddes

Met onder meer: Marlon Wayans, Nick Swardson en Cedric the Entertainer

Releasedatum: 14 februari 2013

Plot A Haunted House

"This $*%! ain't paranormal."

Jonggehuwden Malcolm (Wayans) en Kisha (Atkins) verhuizen na hun huwelijksreis in een ideaal droomhuis. Eenmaal aangekomen komen ze erachter dat ze niet alleen zijn in het huis. Het echtpaar gaat op onderzoek uit en ze ontdekken al snel dat het huis niet bespookt is, maar dat Kisha bezeten is door demonen. Malcolm besluit een priester in te huren om de kwaadaardige demonen weg te laten halen, vastberaden om zijn huwelijk te redden... en zijn seksleven.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

jarno1975 (moderator series)

Vanaf 14 februari 2013 in de bioscoop (eOne)

avatar van Daan258

Daan258

Hahahah trailer ziet er best lache uit.XD

avatar van mikey

mikey

omg wayans alert!

avatar van mrkos

mrkos

Haha ziet er nice uit xd

avatar van The Oceanic Six

Wat tenenkrommend slecht zeg. Zou iemand hier nog om kunnen lachen?

Die Marlon Wayans zou een filmverbod van de rechter opgelegd moeten krijgen.

HALVE TAMME. (moderator series)

Ik ben benieuwd of het het wachten waard is.

avatar van Apster

Apster

Niet alleen slecht, maar ook achterhaald, want op youtube staan al tig PA parodiën.

avatar van disneystore

disneystore

Had na Requiem For A Dream waarschijnlijk niks beter te doen dan zijn carrière kapot maken.

jarno1975 (moderator series)

@Halve Tamme: Poster doet me denken aan een soortgelijke poster maar kan ff niet op de titel komen...

HALVE TAMME. (moderator series)

@jarno1975 : Ik heb hem gelukkig snel gevonden,bespaart ons beide een hoop zoek en denkwerk

(hoofdpijn).

jarno1975 (moderator series)

Haha, had hem net ook gevonden. Die bedoelde ik inderdaad

Heb hem ook maar even in het soortgelijke posters topic geplaatst

Film >> Algemeen >> Soortgelijke posters / bijpassende hoes

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11906 berichten

Shit, ik heb gelachen om de trailer. *kruipt weg in een hoekje om zich te schamen*

HALVE TAMME. (moderator series)

Wist niet dat daar een topic voor was,bekeken en zeker leuk om in de gaten te blijven houden.

Alvast fijne feestdagen en een goed eindejaar gewenst .

avatar van Dh PING

Dh PING

Onbegrijpelijk dat die makers van Scary Movie, Epic Movie, Disaster Movie, Stan Helsing en al die andere goedkope parodie-troep hun baan nog hebben. Ik dacht eigenlijk dat die flops wel hadden bewezen dat die parodies klaar waren. Stoppen die handel!

avatar van tattoobob

tattoobob

Eentje om over te slaan!!!

Ik waag me niet eens aan dit soort bagger..

avatar van The Oceanic Six

A Haunted House review - fok.nl

Het is vermakelijker om in de ballen van de bioscoopbezoeker naast je te rammen om te zien wat er gebeurt. Je neemt een slag tegen de kaak voor lief, maar het is lachwekkender dan wat er zich voor je op het scherm afspeelt.

Niet dat het verrassend is, maar is dus weer pure bagger.

avatar van Honey Blossom

Honey Blossom

Wat een slechte film. Ik heb wel gelachen, maar deze film is echt gewoon té slecht voor woorden.

De film is een parodie van Paranormal Activity.

Marlon Wayans is hier solo, zonder zijn broer, en de ster speler. Daar irriteerde ik me wel aan, want ik ben verplicht om continue naar zijn idiote gedrag te kijken.

Het leukste vond ik de citaat van Sam Jackson uit Snakes on a Plane: 'I've had it with these Motherfucking snakes on this Motherfucking plane!!

Ik hoop dat Scary Movie 5 dan toch beter wordt.

avatar van Shaky

Shaky

Waardeloze film, er kon geen glimlach op m'n gezicht getoverd worden door deze afgrijselijke vertoning. De eerste de beste sex-grap wordt een kleine anderhalf uur herhaald en ook de nodige scheet-grappen (constant dezelfde trouwens) komen voorbij.

Ik ben een liefhebber van foute films, maar dit was gewoon slecht. Ik kan niets positiefs verzinnen over deze poging tot humor. Van begin tot eind wordt er in deze prent beneden elk niveau geacteerd. Zelfs David Koechner, die me zeker in zijn internetfilmpjes altijd weet te boeien, werkt niet op de lachspieren. Weggegooid geld deze film.

avatar van loreen

loreen

marlon wayans speelt altijd goed

ik had er meer verwacht van de film

avatar van HakaR

HakaR

Zeer goed, vond hem erg grappig!!

avatar van m1chel

m1chel

• 1948 berichten

Zelfde onzin humor als Scary Movie enz. Eerste gedeelte was echt lachen, maar daarna gleed de film af en werd het allemaal zeer matig.

avatar van constructivist

constructivist

A Haunted House | The Cult Corner - thecultcorner.com

"A HAUNTED HOUSE is een luie, ongeïnspireerde, tenenkrommende belediging aan de kijker. Wie de film wil zien, kan zich geld en moeite besparen door gewoon thuis een paar winden te laten."

avatar van dennislive

dennislive

Laten we gewoon stoppen met het produceren van dit soort zinloze films.

avatar van Elineloves

Elineloves

Don't shoot me, maar ik vond het echt leuk. Heb me goed vermaakt met deze film. Ik heb sowieso een zwak voor Marlon Wayans, ik vind hem echt zo grappig, en ook in deze film is hij duidelijk de leukste. Het verhaal is natuurlijk een complete ripoff van Paranormal Activity, maar op een leuke manier. Toevallig enkele dagen geleden 30 Nights of Paranormal Activity with the Devil inside the Girl with the Dragon Tattoo (2013) nog gezien, en bleek dat het op hetzelfde neerkomt als deze 'A Haunted House', maar deze scoort toch op alle punten beter. Tuurlijk, het zit vol scheten- en seksgrappen, maar gelukkig minder plat dan verwacht. Een beetje kwam het oude 'Scary Movie' gevoel terug, en daar ben ik altijd wel voor te porren.

Je moet er van houden denk ik. Ik vond het in ieder geval erg vermakelijk.

avatar van Meister

Meister

Er zaten er een paar hele leuke stukken in waar ik me dood om heb moeten lachen. Maar grotendeels niet mijn humor.

avatar van ibendb

ibendb

I don't give a FUCK Kisha!

A Haunted House is zo'n film die vol zit van achterhaalde en pijnlijk onleuke grappen. Gelukkig zitten er toch een paar goede bij waardoor ik toch even hardop moest lachen. Marlon Wayans heeft na Scary Movie eigenlijk geen goede films meer gemaakt. En dat is jammer aangezien ik zijn humor wel kan waarderen. Als hij ze niet uitmelk tenminste. Het acteerwerk is natuurlijk erg slecht maar je ziet dat ze het niet altijd even serieus nemen. En dat moet je zelf zeker ook doen bij het kijken van deze film. Verstand op nul en lekker met je vrienden even lachen. 2,5*