The Wolverine (2013)
Genre: Actie / Sciencefiction
Speelduur: 126 minuten / 132 minuten (extended cut)
Geregisseerd door: James Mangold
Met onder meer: Hugh Jackman, Tao Okamoto en Rila Fukushima
Gesproken taal: Engels en Japans
Releasedatum: 25 juli 2013
Bekijk via Disney+
Plot The Wolverine
"When he's most vulnerable, he's most dangerous."
In “The Wolverine” bevindt Logan, de eeuwige krijger en buitenstaander, zich in Japan. Daar zal het staal van een samoerai botsen met het 'adamantium' van Logans klauwen, wanneer deze laatste het moet opnemen tegen een mysterieuze figuur uit zijn verleden in een epische strijd die hem voorgoed zal veranderen.
- IMDb (6,7 / 520801)
- Trailer (YouTube, ondertiteld)
- The Wolverine (MusicMeter)
- Kijk op Disney+
Young Yashida
jarno1975 (moderator series)
schram101
Jawaddedadde
En eindelijk de volledige trailer:
The Wolverine - International Trailer
Ziet er best aardig uit. Wel wat bombastisch hier en daar.
HALVE TAMME. (moderator series)
"Vette trailer".
Vanaf 25 juli in de bioscoop,ik kan niet wachten
Nicholas
Kan mij nog niet overtuigen. Ik vind de setting wel wat hebben, maar ik heb het vorige deel nog in mijn achterhoofd.
Een aantal flitsen uit deze trailer doen mij denken aan datzelfde Origins, met dat gevecht op die razende trein (en een vliegende Logan) als voorbeeld. Die slechte one-liner ("Our company can do anything") heb ik pas 2x gehoord en zoemt nu al door mijn hoofd. Niet in positieve zin. Ook de confrontatie waarbij Logan een stuk glas uit zijn wang haalt doet mij erg denken aan het betere jatwerk, in dit geval X-Men (deeltje 1).
Laten we hopen dat het geen Origins 2 wordt.
theonering
Trailer ziet er goed uit! Heb er zin in!
IcU
Hoe past deze film binnen de x-men serie? Vervolg op X-Men Origins: Wolverine (2009), en dus een prequel op de X-men films?
marvelfreak85
Deze speelt zich af naar Xmen last stand .
je ziet het ook in de trailer als je goed kijk
Witch-king
Heb even de biografie van Wolverine gelezen, Wolverine gaat naar Japan voor dat hij Charles Xavier ontmoet. Sommige denken ook dat er bij Weapon X verkeerde herinneringen bij hem ingepland zijn, waardoor hij denkt dat hij in Japan geweest is. Dus deze film komt tussen " X-men Origin: Wolverine" en de eerste X- men film.
marvelfreak85
In strip ja dan heb je gelijk maar in de films gooien ze alles door elkaar en deze speelt zich af na last stand dat is wat hugh jackman zegt in een interview met Machinima.
( alle Xmen films lijken heel weinig op de strips er zijn natuurlijk elementen wat ze wel in film stoppen maar als je echt fanboy bent en de strips met de films vergelijk kom je heel veel verschillen tegen qua karakters en vooral qua verhaal )
op wiki van de film zelf staat het ook.
En je ziet het in de trailer ik zeg goed kijken .
Silver Samurai Spotlighted On New Poster For THE WOLVERINE - comicbookmovie.com
Eerste poster Silver Samurai!!!!!
Via Empire
The final showdown, tonally and in terms of scale, is deeply unsatisfying, with ludicrous reveals, bad CG and plot turns so convoluted they threaten to derail the movie at 300 mph.
Hij krijgt daar 3 sterren.
Minotaures
Maar komen er nou andere X-men films of gaan ze hier 203 delen van maken?
Prudh
Er komt gewoon een vervolg op First Class volgend jaar. En Wolverine is natuurlijk redelijk stand alone, dus 203 delen zouden ook niet heel vreemd zijn.
Rvdz
vanaf 16 jaar? dat klinkt te mooi om waar te zijn!
In de VS is hij gewoon PG-13 dus ik zou er niet te veel van verwachten.
YouDrunkGoHome
Maar toch, hij zit blijkbaar wel tegen het randje aan als die hier wel een 16+ rating krijgt. Tenminste, dat hoop ik dan. Was er bij the dark knight toen der tijd niet net zoiets..?
Rvdz
Met The Dark Knight was dat ook zo ja en volgens mij met de eerste Hellboy ook.

Logan
2017

X-Men Origins: Wolverine
2009

'Kingsman: The Secret Service'-acteur Taron Egerton in gesprek met Marvel over rol als Wolverine

De Russo Brothers zouden Wolverine "graag onder handen willen nemen"

Chi Bi Part II: Jue Zhan Tian Xia
Actie / Avontuur, 2009