Genre: Actie / Avontuur
Alternatieve titel: Iron Man Three
Verenigde Staten / China
Geregisseerd door: Shane Black
Met onder meer: Robert Downey Jr., Guy Pearce en Gwyneth Paltrow
Releasedatum: 24 april 2013
Bekijk via Disney+
Plot Iron Man 3
"Unleash the power behind the armor."
Sinds een intensieve strijd met buitenaards leven in New York heeft Tony Stark last van angstaanvallen en kan hij niet meer slapen. Hierdoor werkt hij bijna dag en nacht aan zijn Iron Man pakken en probeert steeds meer nieuwe dingen uit. Maar dan wordt de wereld opgeschrikt door een reeks aanslagen van de mysterieuze Mandarin. Tony besluit om de terrorist uit te dagen, waar deze op reageert door vol in de aanval te gaan. Tony ontdekt al snel dat niets is wat het lijkt en hij moet proberen al zijn kracht en kennis te verzamelen om de plannen van Mandarin tegen te gaan en zo zijn naasten te beschermen.
- Trailer (YouTube, ondertiteld)
- Iron Man 3 (MusicMeter)
- Kijk op Disney+
Maya Hansen
Ellen Brandt
Savin
Naomi Watts
Je hoeft ook niet drastisch te veranderen. Zie X-Men: First Class, die was ook totaal anders dan de vorige X-Men films maar was toch een frisse wind. Het succes was er ook naar, niet voor niks dat het een franchise op zich is geworden. Al is Marvel er idd niet al te happig op.
disneystore
First Class heb ik op DVD en gezien ja, maar persoonlijk mistte ik het vernieuwende wat. Eerlijk gezegd vond ik de vorige X-Men films wel degelijk beter dan First Class. Ik vond de Spider Man films met Maguire wel aardig, niet hoogstaand, maar leuk als tijdverdrijf. DC verfilmingen vind ik sowieso beter dan Marvel. Watchmen vond ik een heerlijke film, en The Dark Knight trilogie waren ook buitengewoon goed.
Naomi Watts
DC is idd een comic stal die veel meer kwaliteit in huis heeft.
Gave trailer, maar wel erg duister en depressief. Hopelijk blijft Downey Jr. wel die heerlijke sarcastische womaniser.
Metalfist
Ik hoop dat ze ooit eens de Demon in a Bottle storyline betreffende Stark zijn alcoholisme erin verwerken maar naar het schijnt zou dat hier wederom niet het geval zijn. Trailer is in ieder geval lekker duister en spreekt me meer aan dan de voorgaande films.
marvelfreak85
Eindelijk een serieuze toon ben ook echt benieuwd hoe Ben Kingsley de Mandarin gaat neer zetten. Zou dit de laaste Iron man zijn van Robert Downey jr hoop het niet maar hij had een contract voor 6 films te spelen dit is de 5e (want helaas de kleine rol in de incredible hulk telt mee)en Avengers 2 word de 6e ik hoop zo dat hij bij tekent.
underground
Een van de beste film's vind ik persoonlijk !
Deel 1 & 2 waren echt geweldig,
Kan daarom ook niet wachten op de release van Iron Man 3
Las ook dat deze in 3D uitkomt "Bron : Filmtotaal " ! Dat is natuurlijk helemaal perfect
Can't wait !!
jarno1975 (moderator series)
Mini teaser (Youtube HD) van de aankomende superbowl trailer.
3raser
Wat ik me afvraag, als Jarvis nu Iron Man aanstuurt, wie is dan de drijvende (computer) kracht achter de Iron Patriot?
dat is een goeie vraag.
het enige wat ik weet is dat in de comics JARVIS alles regelt zoals War machines suits, Ironman suits, Stark tower hij is overal de software van.
In de films is dit inderdaad niet echt duidelijk maar dat komt volgens mij ook omdat in Ironman 2 War machine op Hammer software loopt en niet Starks dus het is effe afwachten wat het word in Ironman 3 .
wimnoot
Stan Lee?
jarno1975 (moderator series)
5 maart verschijnt de nieuwe trailer.
En ik heb niet gelogen
Trailer #2 (Youtube HD)
schram101
Ik vind de scene's van het instortende stulpje van Stark er toch wel zo ontzettend bruut uit zien.. Heerlijk!
Lekkere trailer weer. Verplicht bioscoopbezoek!
underground
Toegevoegd aan mijn "nog te zien lijst"
Vorige 2 delen waren ook super goed vandaar dat ik ook niet kan wachten tot dit deel uitkomt
Verwacht natuurlijk weer veel van de nieuwe Iron Man
Week na de release maar naar de bios gaan
Dan heb ik geen last van een 'te' drukke zaal
Film is nog niet uit en mensen stemmen al echt triest !!.
Ken je klassiekers. Prudt is een bekende MM user die pers-screenings bezoekt voor zijn werk. Daar kan je dus WEL vanuit gaan dat hij de film heeft gezien.
Metalfist
'Robert Downey Jr. ook in Iron Man 4' | nu.nl/film | Het laatste nieuws het eerst op nu.nl
Zoals gewoonlijk stemt de titel niet overeen met de inhoud.. Downey Jr. heeft zelf nog niet bevestigd of hij terugkomt maar mocht hij niet terugkomen, dan mogen ze stoppen met de reeks want een andere acteur zie ik niet zitten.
De titel klopt wel, want de titel staat tussen haakjes. Dat geeft al aan dat het een quote is, geen bevestiging
Met je laatste punt ben ik het zeker eens. Geen Downey jr, geen Iron Man meer aub.
marvelfreak85
Dit is wat ik begrepen heb Robert Downey Jr. wil stoppen als Iron Man - FilmTotaal filmnieuws dat ie stop met Ironman als ie 50 is dus dat houd in als het waar is dat hij alleen nog The Avengers 2 doet .
En ik wil ook geen andere Tony Stark dus mag ie van mij dood gaan in The Avengers 2

Prime Video-hitserie 'The Night Manager' krijgt een derde seizoen

The Dark Knight