Genre: Horror / Thriller
Met onder meer: Sarah Snook, Mark Webber en Joelle Carter
Releasedatum: 27 november 2014
Bekijk via Videoland
Plot Jessabelle
"The dead are back for life."
Jessie (Sarah Snook) keert terug naar haar vader zijn huis in Louisiana, nadat ze door een ongeluk haar benen niet meer kan gebruiken. Eenmaal daar ontdekt ze een mysterie omtrent haar eigen geboorte en een kwade geest, genaamd Jessabelle, die vastbesloten is om haar te vernietigen.
Jessie
Mark
Samantha
Dead Girl
Moses
Vanaf 4 september in de bioscoop (Dutch FilmWorks)
Jessabelle (2014) - Official Trailer - YouTube - m.youtube.com
Jep dit lijkt me wel weer een lekker filmpje voor in het donker.
Cinemaniak
Lekkere trailer! Hopelijk houden ze het tijdens de film een beetje mysterieus.
Flat Eric
Ah! My kind of movie!
Met Voodoo of Hoodoo aspecten, zie je niet heel veel, leuk!
Kondoro
Chille trailer, mooie poster zeker het kijken waard Denk ik... Kom maar op
canton75
Moet je Anabelle eerst gezien hebben of hebben deze 2 niks met elkaar te maken
jarno1975 (moderator series)
Moet je Anabelle eerst gezien hebben of hebben deze 2 niks met elkaar te maken
Heeft niets met elkaar te maken.
Net bekeken, maar was zonde van mijn download...
Bedankt alvast voor de eerste uitgebreide review
DRIETKEUN
Heb zojuist de film bekeken en moet zeggen dat het mij wel boeide om de hele film te kijken.
Had er wel er trouwens wel meer van verwacht.
Maar al met al een aardige film met een goed verhaal naar mijn mening.
knusse stoel
Jessabelle (2014) - Official Trailer - YouTube
Lijkt mij een leuke film als ik de trailer moet geloven, komend weekend heb ik de "testfilm" en het resultaat laat ik horen.
ralfsjam
Wat een gedrocht van Een film was dit zeg. Cliche's in overvloed, hak op tak verhaal, meer fouten dan minuten en een uitvoering van lik mijn vestje... Misschien spannend voor 14 jarige die net komen kijken in dit genre, maar voor een beetje weldenkend persoon zijn de irritaties rondom de fouten irriterend en kun je door je eigen gezucht en oogbolgedraai geen tijd meer vrijmaken om te proberen om iets goeds te vinden in deze film. Kijk alleen al naar haar ongeluk en lichamelijke nasleep. Het ongeluk zag je al van mijlen ver aankomen al vorens je de film had aangezet, en was bijna elke andere scène een kopie van een al eerder gemaakte scène uit een andere film. voorbeeld: als vader niet eens uit zo'n schuurtje kan komen, dan weet ik het ook niet meer...
Wil je een horror kijken? Sla deze dan over en zoek een betere, ookal is dat een opgave tegenwoordig met al die pulp uit Amerika.
Kortom, tenenkrommend, irritant, clichématig en van laag niveau.
1.5**
ralfsjam
P.s.mensen die een spannende thriller of horror willen zien. Doe housebound, of probeer babadook. Eerste is prima,en over de tweede hoor ik goede verhalen....
tattoobob
Ik ben benieuwd van je er van vind
J filmrecent
Ik moet toegeven dat de film spannend is, met schrikmomenten.
Goed gefilmd, verhaallijn is typisch horrorgenre; redelijk.
maar over het alegemeen een goede film; het kijken waard
Pluisje94
Ik was van plan om deze film in de bios te gaan bekijken, wat ben ik bij dat ik dit niet gedaan heb! Ik vond het een zeer slechte film, absoluut geen horror en er gebeurde maar weinig. Ik had hoge verwachtingen van deze film aangezien de producers van o.a. Insidious hieraan gewerkt hebben maar dit is voor mij absoluut niet terug te zien. Erg jammer. Verder dan 1 ster kom ik dan ook niet!
mcdaktari
Ik had er niet heel veel van verwacht, maar ach ik had niks te doen en dacht, laat ik het toch maar proberen. Jessabelle doet me vooral denken aan The Skeleton Key. Toen ik laatst genoemde film zag vond ik die toen wel oke. Als je The Skeleton Key goed vond dan kun je Jessabelle gerust gaan kijken.
En weet je wat het ook nog eens is, we zijn tegenwoordig echt goed verwend qua films, dus het moeten echt hele goeie films zijn willen we nog tevreden zijn. Maar ik ben er toch weer mooi de middag mee door gekomen en daar was het me vandaag ook om te doen.
santaro
Ik vond hem eigenlijk wel erg goed. Zo als al werd gezegd dat als je van de skeleton key houdt dan gaat deze er ook goed in. Redelijk spannende momenten en mooie omgeving. In het begin duurde het wat lang voordat er verhaal in kwam, maar bleef toch gefocust. Al met al vond ik het een vermakelijke film die ik zo weer zou kijken
Kondoro
Jessabelle
Ik had hoge verwachtingen in Jessabelle.. Dankzij het mysterieuze begin had ik deze verwachtingen snel weer weg getrokken... Want dat stuk was geen reet aan! Heb de films zelfs eventjes een stukje doorgespoeld aangezien het me begon te vervelen! Echter begon de film rond het midden erg spannend te worden en dan houd het je aandacht wel vast!
Sarah Snook deed het goed! En ik vindt haar ook niet lelijk, dus ging prima.. Haha! Van Joelle Carter werd ik wel bang! Psycho moeder zou je denken! Van Mark Webber heb ik nog nooit gehoord.. Maar vond hem ook niet echt het beste van de film.. Van Amber Stevens werd ik echter ook wel bang.. Maar zo eng is de gehele film niet!
Jessabelle zit je niet echt op je zenuwen! Jessabelle beheert na mijn mening gewoon een mysterieus en op grote gebieden een wat saai verhaallijn! Kijk maar na de tapes.. Die beginnen al echt erg slecht en totaal niet eng.. Van het meisje in de rolstoel achter het gordijntje of wat het ook was word je totaal niet bang... Ook het gezicht is niet eng!Nee, Jessabelle vraagt veel van je aandacht.. En je moet goed opletten waardoor je wel de rillingen af en toe kan krijgen, helaas is dit niet in overvloed en heb het ook maar een keer of 2/3 gehad! Je zit het ene rare moment naar het andere en op het eind word het je pas allemaal bekend! De psychopathische vader die er achter kwam dat de "normale" Jessabelle (Amber Stevens) niet van hem was en een andere huidskleur had, waarna hij die vermoorde. De Jessabelle die je tegen komt ( Sarah Snook) blijkt dus geadopteerd te zijn en dan komt het verhaal los! Vooral richting het eind begint de film zijn enge kanten te laten zien en heb je totaal weer zin in de film! Ongeveer wanneer de vader dood ging! Maar toch blijft hij niet het beste!
Ondanks het na mijn mening totaal niet spannend begin waar je veel moest opletten is de film nog prima te doen! Helaas moet ik wel toegeven dat je deze film niet goed is als je veel Horror/Thriller films gewend bent! Zoals ralfsjam al zegt, mocht je net in dit genre komen dan is hij zeker vet! Maar na de films The Woman in Black (2012) , Sinister (2012) en natuurlijk nog vele meer is dit echt een lachertje! Toch is dat een erg grote inslag op mijn cijfer.. Helaas is voor mij deze film dus niet helemaal geslaagd! Een 2.5* vindt ik prima!
sawadeepat
Ik vond het wel een goede redelijke film, vooral het begin vond ik ijzer sterk. Al kan deze niet tippen aan een film als the conjuring uit 2013, het spook in deze film deed mij een beetje denken aan the ring.
Debo
Goede film met een standaard verhaal zoals je dit vaak in dit soort films ziet. Het is het genre wel ik wel van hou en deze film vond ik prima in elkaar zitten en heeft me een avondje kijkplezier opgeleverd.

WOII-klassieker 'A Bridge Too Far' over slag bij Arnhem zondag op televisie

Netflix haalt binnenkort 'The Matrix'-reeks uit het aanbod