The Woman in Black (2012)

491 stemmen | gemiddelde 3,10

Verenigd Koninkrijk / Canada / Zweden
Thriller /
Horror95 minuten
geregisseerd door
James Watkinsmet
Daniel Radcliffe,
Ciarán Hinds en
Janet McTeerDe jonge advocaat Arthur Kipps (Daniel Radcliffe) krijgt de opdracht naar een afgelegen dorpje af te reizen om het papierwerk van een onlangs gestorven cliënt te regelen. Terwijl hij alleen in het afgelegen huis aan het werk is ontdekt hij een aantal tragische geheimen. Hij voelt zich steeds minder op zijn gemak wanneer hij telkens een in zwart geklede mysterieuze vrouw blijft zien. De lokale bevolking wil hem niet helpen om er achter te komen wie de vrouw is, en voor hij het weet is hij verwikkeld in een race tegen de klok, als hij haar ware bedoelingen ontdekt.Vanaf 12 juni te huur
» alle films die je binnenkort kunt huren
Vanaf 26 juni te koop op DVD en Blu-Ray
» alle films die je binnenkort kunt kopen
3,5
[permalink] geplaatst op 13 mei 2012, 23:00 uurWe hebben de film vanavond gekeken en viel bij ons in goede smaak.
Geen moment gehad van schiet nu maar op of wat duurt het lang.
Goede acteurs en een lekkere sfeer er omheen gezet.
2,5
[permalink] geplaatst op 17 mei 2012, 16:28 uurVond er geen ene moer aan...geen andere woorden voor..zat maar te wachten tot er eindelijk iets ging gebeuren
4,0
[permalink] geplaatst op 17 mei 2012, 20:26 uurGoed!
3,0
[permalink] geplaatst op 17 mei 2012, 22:29 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenOp basis van de trailer had ik er meer van verwacht. What you see is what you get, eigenlijk niks meer dan dat. De openingsscene met de spelende meisjes die vervolgens uit het raam springen blijkt de beste van de hele film. Potter – sorry, ik blijf hem desondanks toch zo zien- zwerft wat door het huis, van het ene schrikmoment naar het andere. En dat is het zo ongeveer. Het verhaal is niet slecht, de sfeer is zelfs best goed te noemen, maar gebrek aan verrassing en spanning (waar ik bij een mysterieuze film toch op hoop) maken dat The Woman in Black zeer gemiddeld blijft.
3,5
[permalink] geplaatst op 17 mei 2012, 23:23 uurStandaard, maar prima in elkaar gezet en spannend genoeg.
4,0
[permalink] geplaatst op 18 mei 2012, 16:44 uurBeter dan ik had verwacht.
Geen saaie momenten en een redelijke verhaallijn.
Redelijk eng.
2,5
[permalink] geplaatst op 18 mei 2012, 19:05 uurDivoboy schreef:
Misschien beetje raar dat ik er dan 2.5* aangeef, maar ik vond de beelden en setting supermooi. Daarom dus:)
4,0
[permalink] geplaatst op 19 mei 2012, 9:53 uurEen heelijke film uit de hammer studios. Ik ben 65 jaar en in mijn jeugd werden er de draculafilms gemaakt met Christopher Lee. Ik vond het een goede film met goede schrik momenten en goed speel door Daniel Radcliffe. Mij 4 sterren waard. En niet zeuren mensen het zijn maar films. Ik lees altijd het commetaar op de films en soms is het zo ver gezocht.
4,0
[permalink] geplaatst op 19 mei 2012, 15:03 uurOuderwetse.....Hammer-Time. Prima film
3,0
[permalink] geplaatst op 21 mei 2012, 17:12 uurprima thriller,.. goed wat schrikmomenten erin...
3**