Genre: Actie / Drama
Releasedatum: 15 mei 2014
Bekijk via Prime Video
Plot Sabotage
"Leave no loose ends"
Een team van een elitekorps van de narcoticabrigade steelt miljoenen aan contant geld uit een beveiligd onderkomen van een drugskartel, tijdens het uitvoeren van een 'normale' operatie. Het lijkt er op dat de missie geslaagd is en het team wegkomt met de misdaad, totdat iemand de leden van het team één voor één begint te vermoorden.
John 'Breacher' Wharton
Julius 'Sugar' Edmonds
Tom 'Pyro' Roberts
Bryce 'Tripod' McNeely
DiDa
Nice! Hebben ze de releasedatum naar achter geschoven. 10 april wordt 15 mei! Balen!
Captain Pervert
Net wat nieuw materiaal gezien en ik moet zeggen: gave film. Mooie keuze van Arnold om terug te komen met wat zeer gewelddadige films (Expendables, Sabotage). Ook The Last Stand was redelijk bloederig (zij het met een komische ondertoon).
Ik was erg onder de indruk van End of Watch en zal die David Ayer zeker in de gaten houden. Mijn ultieme actieheld gecombineerd met een een regisseur die houdt van leuke camerastandpunten en veel bloed: a match made in heaven.
DiDa
Lekkere clip zeg. Dit wordt genieten.
PS: Ik lees nu pas dat de film op 15 mei gezet is. Verdomme wat is dat nou!
horizons
Straight in your face.
Letterlijk en figuurlijk. Ziet er uit als een film die het op dvd stukken beter gaat doen dan in de bioscoop.
Nieuwe red-band trailer!!
Incredible 'Sabotage' Red Band Trailer - - The Hollywood News - thehollywoodnews.com
YouTube - Sabotage: Exclusive Interview with Arnold Schwarzenegger
Cast Hangout interview:
schram101
Wat een heerlijk begin van de zomer zal dit worden zeg. Ik kijk al een tijdje geen clips meer, maar de trailers hebben de verwachtingen in ieder geval torenhoog gelegd.
Eh..buuh
Wat een film lijkt dit te gaan worden. Hoop voor Arnie en de hele cast en crew dat deze film ook echt aanslaat bij het publiek..
Lefgozer
Arnold en Joe Manganiello waren maandagavond te gast bij WWE Raw (één van mijn 'guilty pleasures') ter promotie van Sabotage. Of er klappen vallen vraag je? Dat moet je zelf maar even bekijken:
YouTube - Arnold Schwarzenegger and Joe Manganiello join Hulk Hogan in the ring: Raw, March 24, 2014
Inderdaad heel leuk!
Toon1
Vorige week in de bioscoop gezien. Dodelijk saai, oninteressante rol voor Schwarzenegger. Helemaal vergeetbare film...
Toon1
Da's wel een zéér korte recensie.
Tja, kan er weinig over kwijt. In de bioscoop deze film bekeken met vrienden die deze wilden zien, hoewel ik zelf ook in was voor een Schwarzenegger film. Maar het was vrij nietszeggend allemaal.
finalman
Ik begin te vrezen dat Arnold zijn beste tijd gehad heeft... Tenzij hij ons kan verrassen met Terminator: Genesis.
JosGosling
Nou gister gezien in de bios tijdens het het zeeuws vlaamse filmfestival en ik moet zeggen dat ik er veel meer van had verwacht.
Het meeste waar ik me aan stoorde was het slechte acteerwerk van het vrouwtje Mireille Enos, man man man wat slecht.
Verder was het weer zoveel mogelijk nutteloos schelden en kwamen de rollen van terrence howard en josh holloway niet echt uit de verf.
Arnold liep er ook maar een beetje ongemotiveerd bij wat opzich wel jammer was, want het verhaal was opzich nog niet zo heel slecht. Helaas
ipman-99
"Leave No Loose Ends." ...
" !!!
Bad-ass Arnie
!!! Regisseur David Ayer ('Training Day') levert hier een brute gewelddadige
Actiefilm af met een weliswaar matig script ! Los daarvan heb ik wel genoten van de bad-ass
momenten en stoere praat ! De film kent ook heel wat gewelddadige momenten in de vorm van
harde vuurgevechten ! Dit is niet zomaar een Actiefilm ..., eerder misdaad-drama-thriller die op tijd en
stond wist uit te pakken en die me soms het gevoel gaf van spaghetti western.
De actie is zonder stilering gebracht maar wel handheld camerawerk met heel wat bloed ... (moet je voor zijn ) ! Deze is zelfs beetje losjes gebaseerd op Agatha Christie's ... 'Ten Little Indians' !
Arnie speelt uiteraard de leider van het groepje met steeds kauwend op zijn sigaar en het veelzeggende 'fuck' woordje
! Sam Worthington ('Avatar') is één van de grote namen, maar natuurlijk was het meer uitkijken naar Arnie !
Natuurlijk als je voor een Arnold Schwarzennegger film gaat, moet je niet een meesterlijk verhaal verwachten. De meeste mensen zullen dat wel beseffen anders zit je hier niet juist ! Spijtig dat het script langs alle kanten wat rammelt ..., los daarvan heb ik me prima vermaakt met deze film !!!
DiDa
Was deze film nu gisteravond de Pathe Sneak? Zo ja, iemand hem gezien?
@Noorderwijk
Was deze film nu gisteravond de Pathe Sneak? Zo ja, iemand hem gezien?
Inderdaad, ik vond 'm wat tegen vallen. Verhaal rammelde erg en Arnie is toch wat te oud aan het worden voor dit soort rollen om het nog geloofwaardig te maken.
Wel genoeg spektakel, ik denk dat als je van het genre houdt.
Er was ook applaus na afloop van de sneak in Haarlem.
DiDa
Wel genoeg spektakel, ik denk dat als je van het genre houdt.
Er was ook applaus na afloop van de sneak in Haarlem.
Thanks! Ik heb toch heel veel zin in deze film, ondanks de tegenvallende resultaten. het enige wat me zorgen baat is dat de plottwist nergens op slaat, zoals in meerdere recensies te lezen is. Zonder de twist weg te geven: is het einde logisch of is het echt een smet op het hele verhaal?
@Noorderwijk
Ik heb beroerdere plottwists gezien, deze valt best mee. Recensenten snap ik soms ook niet.
Dit is geen film om helemaal beeldje voor beeldje te gaan ontleden, gewoon actie met een niet al te ingewikkeld verhaal.
DiDa
Thanks! Ga hem 7 mei in Belgie kijken...
Draait de film in Nederland? Zie hem bij Pathe nog niet staan...
@ DIda, een week? Pas 15 mei toch?

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Dit is de ultieme kijkvolgorde voor alle Marvel-films tot 2026

Lone Survivor