• 9.377.371 stemmen

Releasedatum: 14 februari 2013

• Videoland Bekijk via Videoland
  • CANAL+ Bekijk via CANAL+

Plot Ushi Must Marry

Ushi móet trouwen, vanwege de Japanse traditie. Sterker nog; omdat ze nog steeds niet getrouwd is, dreigt ze te worden uitgehuwelijkt. Daar is Ushi niet blij mee, want de uitgehuwelijkde is namelijk niet bepaald haar type; het is een enorme sumoworstelaar... Ushi reist de wereld rond om binnen twee weken een man te vinden, want anders wordt ze daadwerkelijk door haar moeder uitgehuwelijkt. Lukt het Ushi om met de ideale man te trouwen?

Ushi Hirosaki

Zichzelf - Ushi's Assistant

Zichzelf

Ushi's Mother

Sumo's Father

Love Consultant

avatar van snarfje5508

snarfje5508

Van een Nederlandse komedie verwacht je niets. In dat opzicht vond ik het nog best om aan te gluren. Wendy van Dijk is inmiddels vergroeid met haar alter ego Ushi en zet die rol dus goed neer. Natuurlijk is het onzin van de bovenste plank maar een kleine voldoende zit er toch best in.

avatar van vranque

vranque

heb me, dankzij aanwezigheid van anderen, ook best vermaakt. En natuurlijk heb ik andere voorkeuren maar ik weiger me bij de algemene kudde van afslachters aan te sluiten.

goed was het niet maar toch 2*

avatar van mcdaktari

mcdaktari

@Skindowz wat een onzin zeg om te zeggen "Echt Nederlands, dus waardeloos"

Ik ben het helemaal met je eens dat het een waardeloze film is maar dat wil niet gelijk zeggen dat alles wat Nederlands is waardeloos is. Er zijn genoeg goeie NL films. Als je niet van NL films houd wil het niet zeggen dat het slecht is he!

Maar Ushi Must Marry is nou echt zo'n film waar ontzettende flauwe en voorspelbare humor inzit, een heel slap flauw verhaaltje en een cast waar de tranen spontaan van in je broek schieten. Oke er zatten enkele komische stukjes in vandaar dat ik 1 ster stem maar verder is het een film om heel snel te vergeten, en wel typisch dat ik na het zien van deze film dacht, dat het ongeveer net zo flauw als Filmpje met Paul de Leeuw is, en ik zag net pas dat het van dezelfde regisseur is. Ook al zo'n miskleun. Nee dan worden er hier in Nederland toch wel betere produkties gemaakt, gelukkig.

avatar van Simon Smith

Simon Smith (crew films)

snarfje5508 schreef:

2 sterren = een 4, dus dat is echt een flinke onvoldoende hoor

avatar van Tjeen

Tjeen

Van een Nederlandse film verwacht ik van te voren al niet veel. Maar dit is toch echt de naam 'Film' niet waard. Sorry maar werkelijk waardeloze Nederlandse productie.

avatar van DV1984

DV1984

Deze film hoort nog niet gratis bij de noodles, laat staan op dvd of bluray! Ik heb geen enkele keer hoeven lachen en de film duurde precies 96 minuten te lang!

avatar van SnakeDoc

SnakeDoc

Of het slecht is? Mwah, ik denk dat men eerder moet zeggen dat het niet zijn of haar ding is.

Dit is Ushi, en meer zit er niet in. Leuker of Slechter kun je het niet maken, hier moeten we het mee doen. Of het goed vol te houden was? Nou niet bepaald,

Een Ushi intervieuw van 10 minuten is nog te doen, dit begon wel heel erg te vervelen.

Ik doe er een half sterretje extra bij voor de paar geinproviceerde scenes.

avatar van xxERWINxx

xxERWINxx

Ik had me wel verheugd op deze film toen ik hoorde dat er een film werd gemaakt van Ushi, altijd wel lachen die series, maar heb nu de film bekeken en ben blij dat ik niet naar de bioscoop ben gegaan hiervoor, want hij valt heel erg tegen.

Flauwe humor, taarten gooien, scheten, domme grappen, misschien leuk voor kinderen, maar nee niet echt vermakelijk.

avatar van mjk87

mjk87 (moderator films)

Wat een ongelooflijke rukfilm, zelfs het Bombardement krijgt 5* vergeleken met deze. Vreselijk goedkoop ogend, slecht getimede montage, waardeloze pogingen tot slap-stick,pijnlijk onleuk en totaal oninteressant. Ushi is sowieso irritant, maar in het programma gaat het er mee door. Vooral de (politiek-correcte) reactie's van de sterren zijn leuk tijdens die interviews. Dat alles wordt losgelaten voor een film. Dat je op het idee komt: soit. Dat iedereen erin meegaat is een tweede en een onderzoek waard. Dat je verder alleen maar mensen met onkunde en wansmaak laat meewerken helpt niet mee. En dan duurt dit ook een godvergeten 96 minuten. Pffft. 0,5*

avatar van Dominootje

Dominootje

Flut.. Echt misbruik maken van de serie/slaatje uit halen..

avatar van PsychoDonkey

PsychoDonkey

Ik had wel wat meer verwacht van deze film, dit lijkt meer een kinderfilm..

Slechte alles eigenlijk..

Sommige stukjes waren wel grappig, maar daar houdt 't echt bij op, blij dat ik hiervoor niet naar de bios ben gegaan.

avatar van Zaagmans

Zaagmans

Dit soort crap ga ik echt niet kijken. Wat een verspilling van energie.

avatar van Cleanshot

Cleanshot

Heel flauwe humor, maar toch een paar keer gelachen.

avatar van italklaas

italklaas

Soms zijn er van die momenten in het leven dat je je schaamt om nederlander te zijn. Als je deze film hebt gezien, snap je wat ik bedoel.

Grootste hollandse bagger ooit. Echt zonde van de tijd.

avatar van tomdecocq

tomdecocq

Ik had er niet veel van verwacht, maar ik vond dit wel heel erg tegenvallen...

Ik geef niet al te snel slechte cijfers, ik vermaak me al redelijk snel bij een film, maar dit was haast niet af te kijken...

Ik vond Ushi altijd wel grappig, maar ik heb de film geen moment grappig gevonden.

avatar van Mythos

Mythos

Heb mezelf zeker 4 x betrapt op een lach.

avatar van Timothyvdmeer

Timothyvdmeer

slechte reclame voor de Nederlandse film. Om te janken zo slecht.

avatar van Keane1983

Keane1983

Ai ai ai, als grote liefhbber van Ushi vond ik dit toch een dieptepunt.

Zo zie je maar dat ookal stop je veel bekende mensen in een film het nog niet wil betekenen dat hij ook per definitie goed is.

Het verhaal is matig. Niet orgineel maar goed, met een beetje leuk acteerwerk en jokes kom je al een heel eind.

Maar dat was ver te zoeken!!! De enige echte leuke stukjes die erin zaten waren de intervieuws (deze waren dan ook grotendeels " echt" gefilmd.

Verder verloopt alles heel erg traag. Ik had werkelijk het gevoel dat ik minstends 3 uur naar de film aan het kijken was (moeilijk er doorheen te komen).

Tevens voelt de film erg romelig aan. Spingt constant van de hak op de tak.

Persoonlijk een van de slechtste films die ik in een lange tijd heb gezien en dat is jammer want ik had me best wel verheugd op deze film.

Van mij een 1.0*

avatar van otherfool

otherfool

Pfff... echt niet om door te komen, nog slechter dan het gemiddelde doet vermoeden. Wat een vreselijk typetje, wat een gebrek aan verbeeldingsvermogen, wat een kleuterklasjeshumor. Vergelijk dit met het hilarische Borat en het wordt nog gênanter. De verveelde gezichten van iedereen die met Ushi te maken krijgt waren veelzeggend. Zum kotsen. 0,5* en op naar de floplijst.

avatar van knusse stoel

knusse stoel

Nou, dat is dan spijtig maar op basis van de recensies van de andere kijkers ga ik geen anderhalf uur van mijn vrije tijd verspillen aan deze film. Op tv vind ik het al niet sterk en als ik dan lees dat fan "Keane1983" het al erg vond, dan weet ik genoeg. Denk ik.

avatar van tattoobob

tattoobob

Simon Smith schreef:

2 sterren = een 4, dus dat is echt een flinke onvoldoende hoor

Helemaal mee eens

avatar van cantforgetyou

cantforgetyou

• 1954 berichten

Ushi is erg grappig in haar interviews. Een hele speelfilm is teveel van het goede. Toch is het ook weer niet héél slecht. Soms best grappig, vaak ook niet. Omdat ik het typetje Ushi wel leuk vind, geef ik de film 2,5 sterren.

avatar van DiDa

DiDa

Schandalig slecht. Een belediging voor de kijker...0,5 ster. Meer woorden ga ik er niet aan vuil maken...

avatar van bortecine_90_50

bortecine_90_50

Barrr slecht

avatar van Elineloves

Elineloves

Ook ik kan niet anders dan deze film het laagste van het laagste geven. Dit is gewoon niet grappig. Zelfs een kleine glimlach kan er niet vanaf. Integendeel, het is zó irritant dat je jezelf op zit te vreten tijdens het kijken. Als je het haalt tot de aftiteling, verdien je een medaille. Voor de meeste mensen zijn wc-papier grappen, 'per ongeluk slaan' of de zoveelste 'onhandige actie' gewoon niet leuk meer. Ushi is een vreselijk personage, wat in deze film nog duidelijker wordt.

Wat een gedrocht van een film, als je het zo al mag noemen.

avatar van Joeysmamma

Joeysmamma

Deze film samen met mn zoon van 11 gekeken maar ook hij ( net als ik) vond er geen bal aan!!

Wat een flauwe, slechte film...jammer want Ushi op tv was zo af en toe wel grappig al moet ik zeggen dat dat de laatste tijd ook wel minder was...

Soms zijn typetjes maar een bepaalde tijd leuk en moet je stoppen op het hoogtepunt!

avatar van bassie200

bassie200

Och och och, wat een waardeloze bagger is dit zeg. Echt om te huilen.

Wendy van is een prima presentatrice, maar haar acteer prestaties.....nee niet helemaal mijn ding, om me netjes uit te drukken!!

avatar van diandi

diandi

Deze film is niet best helaas! Ik vind dat in Nederland de afgelopen jaren prachtige films gemaakt zijn, óók komedies! Ik denk onder (veel) meer aan: De Tweeling, Zwartboek, Bruidsvlucht, Alles is Liefde, Gooische vrouwen enz.

Maar dit was echt niks. We hebben Ushi must Marry helemaal uitgekeken, maar dat viel niet mee zeg.

avatar van vageveer

vageveer

Hoe slecht kan een film zijn, dit is het bewijs.

Zonde van mijn tijd was deze film.

En nu maar hopen dat er geen deel 2 van uit komt!

avatar van Jurgen1966

Jurgen1966

Dit is waarschijnlijk 1 van de top 5 slechtste films die ik ooit gezien heb. Ik ben groot liefhebber van Nederlandse films, maar deze heb ik af gezet.