• 9.369.872 stemmen

Oorsprong: Canada

Geregisseerd door: David Doucette

Met onder meer: Lauren Watson, Jamie Temple en Blake Retter

Plot From Beneath

"Its been waiting....inside you"

Sam and Jason vormen een koppel. Ze hebben lang gereden om bij Sams familie - die op een afgelegen boerderij woont - op bezoek te gaan. De twee hebben het erg warm en besluiten om even te gaan zwemmen in een meertje. Jason wordt echter gebeten door een wezen dat op een bloedzuiger lijkt. Wanneer hij het wezen van zich af probeert te halen, breekt het wezen in twee stukken en kruipt het zijn been in...

avatar van TVR

TVR

Ik ben niet graag hard en probeer zo vaak mogelijk de positieve kant van een film te bespreken, maar hier kan ik niet anders dan iedereen het volgende even mee te geven:

Ook al had de productie maar een budget dat naar alle waarschijnlijkheid in mijn holle tand paste, dan nog heb ik amusantere films gezien met dezelfde mogelijkheden.

Deze film kon gemaakt geweest zijn door een stel 15/16-jarigen. Enorm zwakke acteerprestaties, dito dialogen en verhaal... Ik heb de film een half uurtje gekeken om dan te besluiten dat ik mijn tijd aan het verdoen was. Een halve ster is mijn verdict, en ik betwijfel zelfs sterk of deze dat waard is.

Positieve punten: /

Ach ja, ander en beter