• 9.377.350 stemmen

Met onder meer: Jan Kooijman, Gigi Ravelli en Sanne Vogel

Gesproken taal: Duits, Russisch en Nederlands

Releasedatum: 31 januari 2013

Plot Verliefd op Ibiza

Ibiza is het partyeiland bij uitstek. De witte stranden, blauwe zee, grote clubs, beroemde DJ’s en mooie mensen hebben een aantrekkingskracht op iedereen. De film gaat over elf mensen, in vier verhaallijnen op één eiland. Iedere bezoeker komt met zijn eigen reden naar het partyeiland. Maar alle verhalen komen onverwachts samen als Armin van Buuren komt draaien op het eiland.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Meneer Bungel

Meneer Bungel

Ja, dit is een werkje dat vast compleet anders is dan het voorgaande werk van Nijenhuis. Echt, die trailer is meer dan genoeg ellende en je moet wel blind zijn wil je niet inzien wat dit gaat zijn.

Het vervolg (?) zit er ook alweer aan te komen: De Italiaanse Bruiloft - nijenhuisenco.nl

avatar van Kippie.

Kippie.

;(

Dat verhaal van de film ook trouwens:

"Als vervolgens Marla’s (eerste) ex-man Alex ongevraagd op het huwelijk komt, Bob geheim probeert te houden dat zijn moeder Bella al jaren in de prostitutie werkt, huwelijksplanner en beste vriendin van Lisa, Dominique, actief op mannenjacht gaat en het huwelijkscadeau hond Rexie kapot wordt geschoten tijdens een drijfjacht op zwijnen, komt de sprookjesbruiloft in zwaar weer terecht.

Werkelijk hilarisch, zo vergezocht. Maar goed, dat zal wel weer net zo scoren als Verliefd op Ibiza... Paar soapacteurs & cameo's van bekenden erin proppen en hoppa.

avatar van SonjaR63

SonjaR63

Wat een hoop gemopper zeg, en dan druk ik mij netjes uit. Waarom gaan jullie naar deze film toe dan, je had toch vantevoren kunnen weten dat het geen topkwaliteit zou zijn? Gewoon een (ik durf het bijna niet te zeggen) feel good film met voornamelijk vrolijke beelden, goeie muziek en veel BN ers. Gewoon luchtig entertainment, op zijn tijd best prettig.

avatar van xxERWINxx

xxERWINxx

Leuke film die precies lijkt op Costa verhaal was wel aardig, toch vond ik de film wat te lang duren en sommige stukken wat langdradig, maar de mooie vrouwen in de film (Marly van der velden + Gigi ravelli) maken een hoop goed!

Ook wel leuke grappen in de film, actie kan je niet verwachten in deze film.

avatar van lau12345

lau12345

Sjonge wat een meevaller .

Voor Nederlandse begrippen echt een leuke film .

4* dik verdiendt .

avatar van tules12345

tules12345

Voor nl begrippen tegen mijn verwachtingen in best vermakelijke film, jim bakkum vond ik zelfs bij vlagen geniaal ! normaal zou ik dit tegenspreken maar het is een feit. voor NL begrippen een cijfer gegeven

lau12345 schreef:

verdiendt .

*zucht*

avatar van dualcia

dualcia

Tegen verwachtingen in toch echt een leuke film Ging er alleen maar naar toe in de bioscoop, omdat ik gratis tickets voor deze film had, maar is me reuze meegevallen.

Leuke romantische komedie met een toffe soundtrack en mooie beelden in het sfeervolle kleurschema, en zelfs de acteer-prestaties zijn prima! Op Kim Feenstra en Marly van de Velden na. Jezus, wat heeft laatstgenoemde een zure kop.. Jan Kooijman mag daarentegen vaker de filmster spelen.

Toch jammer aan deze film dat de romantiek en de ontluikende relaties me echt vrij weinig deden emotioneel gezien. Als je het vergelijkt met een Alles is Liefde (om maar in de Nederlandse romantische komedies te blijven) is dat een groot gemis om er echt een fijne, goede film van te maken.

Maar een leuke wegkijker voor een vriendinnenavond. En de Ibiza-zomer-sfeer is toch ook errug lekker om bij weg te dromen als het buiten sneeuwt.

avatar van m1701

m1701

Film heeft me toch aangenaam verrast.

Vond dat dove nederlands model in het begin wat irritant, maar dat bleek

haar rol gewoon te zijn, dus toen paste het wel in het geheel.

Leuke typetjes, verhaallijn is leuk (natuurlijk wel standaard).

maar gewoon een heerlijk romantische film op het mooie ibiza

Niks mis mee

ps. het enige storende vond ik dat ze het lichaam van die "wat flinkere dame" geheel verbergen in kleding! De andere dames (met maatje 0) lopen allemaal in ienieminie bikinis maar zij liep erbij alsof het winter was! Terwijl zij er toch ook gewoon normaal uit ziet...... Erg jammer!!!

avatar van Alonzo

Alonzo

Ik dacht dat we het dieptepunt hadden bereikt met de film "Ushi must marry" maar het kan nog dieper!

Zulke films zouden verboden moeten worden.

Mijn mening.

avatar van lau12345

lau12345

BlueJudaskiss schreef:

*zucht*

Moeilijk .. ?

avatar van wyatt earp

wyatt earp

Gisteravond gezien, gewoon voor de verandering een leuke Nederlandse film. Oke, je weet van te voren exact hoe het afloopt, dus wat dat betreft is et ontzettend voorspelbaar. Maar het is gewoon een lekkere feel-good film. Zon, zee, strand, feesten, en de kenmerkende maar ontzettend lekkere muziek van Armin van Buuren. Ik kreeg echt gigantisch veel zin in de zomervakantie .

Ik zeg niet zeuren, gewoon lekker kijken en genieten.

avatar van cantforgetyou

cantforgetyou

• 1954 berichten

VRESELIJKE film. We hadden al niet zo'n goed voorgevoel, maar soms kun je verrast worden. 12 jaar terug vond ik Costa nog wel leuk, maar dit????? Het is niet eens een film voor de jeugd. Het is een film voor kinderen tot 10 jaar. Enige pluspunt zijn de soms mooie beelden van Ibiza. Daar wil ik nog wel een keer naar toe, maar dan niet om te feesten, maar om van de natuur te genieten.

avatar van marlijnzzz

marlijnzzz

de film is erg grappig. Door de film wordt je zelf ook een beetje verliefd op ibiza. De beelden die van Ibiza gemaakt zijn zijn namelijk erg mooi. Acteerwerk niet al te bijzonder. vaak erg slecht. voorspelbare film dat wel, maar toch een leuke film waar ik erg om gelachen heb.

avatar van Dragon.

Dragon.

Heb deze film ook gezien,niet super geweldig maar heb zo nu en dan wel kunnen lachen vind de humor van Simone Kleinsma al leuk en de beelden van Ibiza zelf zijn ook gewoon prachtig! Leuke hier hoef je niet bij na te denken film.

avatar van sebasenco

sebasenco

Alleen de casting al van deze film. Een modelletje met een zwaar irritante stem (jaja, ze is halfdoof, ik weet het), een mislukte danser, nummer 2 van Idols en een paar D-actricetjes van gtst. En dat alles geregisseerd door Nijenhuis. Need I say more? Nee, ik hoef deze film zeker niet gezien te hebben om te weten hoe hij is en hem een verdiende score van een ster te geven. Dat publiek ook wat erop afkomt in de bioscoop.. Sorry, hoor. Dat deze film dubbel platina of weet ik veel is bewijst maar weer eens de slechte smaak wat betreft films van de massa. En hoe slecht heli's gesteld met de Nederlandse film.

Ontzettend leuke film!

Zon, zee, strand, romantiek, muziek en nog wat luchtige humor: ik wist van te voren precies wat ik kon verwachten en het was nog veel fijner dan ik op voorhand dacht. Een aantal keren heel erg gelachen. Een verrassende, diverse cast en wat is alles superstrak in beeld gebracht. Escapisme, en daar is helemaal niets mis mee.

• 11915 berichten

Oh ja, en Kim Feenstra vond ik fantastisch. Irritante rol natuurlijk, maar wat een zelfspot! Respect!

avatar van Suleika1

Suleika1

BlueJudaskiss schreef:

Idd! Kim Feenstra was geweldig met die zelfspot! Ik vond haar zo ongeveer het enige leuke van deze verder erg flauwe film.

avatar van Askikker

Askikker

Dat viel tegen; had gehoopt me ff anderhalf uur net zo gek te kunnen ergeren als aan Costa en Volle maan.

Ik heb me helaas helemaal niet geergerd.

Oke; t was allemaal weer achterlijk stompzinnig natuurlijk, en dr liepen weer types bij die echt niet kunnen acteren, maar Gigi Ravelli en die regelaarster in die rode jurk waren helemaal okee

Ik hoorde nog kinderen lachen in de bios, geen idee wat er te lachen viel, maar dat zullen wel betalende bezoekers geweest zijn.

Anderhalve ster meer dan de twee voorgangers

avatar van milannique

milannique

Ik heb me erg vermaakt wat ik niet helemaal verwacht had van tevoren.

Leuke vlotte film met een hele hoop BNers de een wat beter acterend dan de ander.

Kim Feenstra speelde inderdaad Top heerlijk dat ontzettende overdreven gedoe van haar heb erg om haar moeten lachen. De "fling" tussen Jim en SImone deed me wel even fronsen maar wat speelt Simone Kleinsma toch heerlijk in welke rol dan ook, heb vreselijk om haar gelachen, haar mimiek is haast niet na te doen in bepaalde scenes.

Verhaal is behoorlijk voorspelbaar maar een heerlijke film om gezien te hebben.

avatar van Renate79

Renate79

Heerlijk en we hebben ons vermaakt gisteren.

avatar van DV1984

DV1984

Ik heb men verplicht moeten mee kijken maar wat was het weer wanproductie van eigen bodem het word tijd dat Johan Nijenhuis eens een normale baan gaat zoeken zoals kaarten vouwen, wellicht is hij daar stukken beter in! Het leek wel een dubbele aflevering van onderweg naar morgen.

avatar van Dominootje

Dominootje

Nogal voorspelbaar..

Zitten een paar leuke twists in.. Maar dat wordt dan weer verspeeld met de tenenkrommende situaties/scènes..

avatar van ricone

ricone

ik vond het verhaal gewoon rete slecht, sommige actuers verassen, marly vd velde en lone van roosendaal vond ik ok, maar my god, dit scenario lijkt door een kind geschreven, doet me terug verlangen naar Costa en snow fever

avatar van GGG

GGG

Wat een waardeloze Nederlandse productie. Het was echt niets. Die ene ster is voor de enige aanwezige ster! Love your sound Armin!

avatar van TomPSV

TomPSV

Deze film toch maar eens gekeken, al weet ik eigenlijk niet echt waarom. Het acteerwerk is natuurlijk van een zeer laag niveau en ook het verhaal zelf slaat eigenlijk nergens op en is zo nu en dan wel erg cliché. Toch kijkt de film om de een of andere reden wel lekker weg. Dat zal vooral komen door het eiland zelf, wat er natuurlijk prachtig uitziet en je krijgt er wel echt een zomer-gevoel door. Ook de muziek van Armin van Buuren was erg prettig om naar te luisteren. En ja, er zaten ook wel wat leuke momenten in waar ik om moest lachen. Dat waren vooral de scènes met Simone Kleinsma trouwens, die een leuke rol had in deze film.

Net geen voldoende, maar ik had er nog minder van verwacht. Het viel dus best mee. 2,5*

avatar van stinissen

Aangenaam niemendalletje dat zo waar lekker weg kijkt en je een vrolijk gevoel geeft , de film staat vol met bekende Nederlanders en ieder lijkt er ook echt plezier in te hebben wat de film dan ook uitstraalt . Verder prachtige locaties en veel mooie mensen vooral Lone van Roosendaal is echt om op te eten.