• 9.377.368 stemmen

Geregisseerd door: Woody Allen

Met onder meer: Woody Allen, Jason Biggs en Christina Ricci

Releasedatum: 20 mei 2004

Plot Anything Else

"In any relationship one person always does the heavy lifting."

Een schrijver die maar met moeite het hoofd boven water kan houden (Biggs), krijgt een relatie met een impulsief meisje (Ricci). Hij doet alles wat hij kan om haar tevreden te stellen en moet ondertussen zijn sjofele manager (DeVito) onderhouden. Gelukkig heeft hij een wijze, maar ietwat paranoide oudere vriend (Allen) die hem bijstaat met advies.

EmDee

Het verhaal klink iig al interessant. Woody Allen-movie met jonge acteurs!

Nieuwe poster met mooie Ricci

EmDee

kos heeft smaak zo te zien.

Haar gezicht lijkt wel vervormd...

avatar van herman78

herman78

Foei Kappeuter!

Liefde maakt blind, dus ik wijs jullie er even op.

Om maar niet te spreken van haar bambi ogen. Gna gna.

EmDee

Nu kan ik wel een grapje maken over (mijn) stamper, maar das wel erg platvloers.

avatar van Phooze

Phooze

Trailer op apple.com

Ziet er wel grappig uit. Mooie meid die in en in vervelend is

avatar van FisherKing

FisherKing

Vertoont in Venetie:

The film was greeted by laughter and the end credits rolled to a warm round of applause at today’s press screening, and those who believe Allen has already given the best of himself breathed a sigh of welcome relief.

Bron

avatar van empirekees

empirekees

Deze film lijkt me erg leuk!

avatar van manic

manic

Anything Else is een

ongewone film, komisch met licht tragische ondertoon.

Bloedzuigend of niet, Ricci is eigenlijk altijd een genot om naar te kijken.

Ik ben er nog niet uit of het praten richting camera echt nodig was. Een voice-over (stem over beeld?) is ook niet ideaal. De dialogen tussen Biggs en Allen vormen in ieder geval het sterkste punt van deze prent.

ps. een film over een mooie meid die vervelend is,

dan moet ik toch echt denken aan My Sassy girl.

avatar van Justice4All

Justice4All

Christina Ricci wordt dag na dag mooier, vroeger schrok ik er echt van in de Adams Family. Had bijna een trauma overgehouden . Maar nu niet meer

Newbie

Hier waren veel te veel dialogen, nogal moeilijk te volgen met een irritante snotvalling-hebbende-mens achter je.

Geen slecht filmke, maar ga niet met het idee dat je je gaat doodlachen. Ik weet niet waar dat ge deze film moet klasseren, maar het is voor mij geen komedie. Deze film moet het hebben van zijn dialogen.

Newbie schreef:

Een film die het moet hebben van zijn dialogen kan toch wel een komedie zijn?

kos schreef:

Een film die het moet hebben van zijn dialogen kan toch wel een komedie zijn?

Tja misschien wel, maar bij een komedie verwacht ik een hoge concentratie (of toch een poging tot ) aan lachscènes. Het zal daar aan liggen. Oké, ik neem die woorden terug...

Zeer fijne typische Woody Allen film. Het is een beetje wennen dat Biggs Allen's eigen vertrouwde rol een beetje heeft overgenomen in deze film, terwijl Allen zelf meer een bijfiguur is, maar uiteindelijk doet hij dat vrij aardig.

De plotbeschrijving die hierboven stond sloeg trouwens nergens op, waarvoor excuses. Heb het maar snel aangepast

Newbie

Oef, ik dacht eerst dat ik de film totaal niet begreep

Leuke film, waar elke scene een mooie, bruisende beleving is met goeie acteerprestaties, mooie shots en leuke dialogen. Alleen jammer dat de film er niet in slaagt om op het even welk gebied dan ook maar uit te blinken. 't Is een allemaal wel leuk en goed gedaan, maar daar blijft het dan ook bij. Nergens wist de film mij echt te pakken, maar vervelen deed hij alleszins. Zeer goeie film om rustig op een avond te zien, als je op zoek bent naar niet al te zware kost.

Onderhond schreef:

Dat weet ik zo nog niet, daar wordt zoveel gepraat dat je constant aandachtig moet zijn.

avatar van DarkManX

DarkManX

Leuke dialogen? Dan moet ik op die bepaalde ogenblikken toch in slaap zijn gedommeld!

Een film waar saaiheid troef is en de verveling al snel toeslaat

*,5

avatar van pin0

pin0

saaie film.. soms waren er wel wat grappige dingen maar dat was ook het enige... 2,5 ster

avatar van tnysingh

tnysingh

Na het kijken ontdekte ik dat het een komedie was, ik heb geen moment gelachen.....

avatar van morpheus

morpheus

pin0 schreef:

Hoewel een beknopte review, ben ik het met het bovenstaande wel zón beetje eens. Veel gepraat, en wel enkele leuke scenes maar de film kwam niet echt tot een ontknoping. Had tijdens de end credits meer het gevoel van "En waar ging dit nu eigelijk over?" Christina Ricci is bloedmooi en hoewel Anything else dat goed reflecteerd en gebruikt lijkt het ook een beetje het enige lokkertje in een voor de rest in het hart ietwat lege, dolende (saaie) film. Niet echt slecht, maar helaas niet aan mij besteed

avatar van titan

titan

Enorme tegenvaller. Allen lijkt zijn gevoel voor humor en snedige dialogen verloren te hebben, het verhaal moddert maar door zonder interessant te worden, het gepraat van Biggs tegen de camera is ronduit irritant, de pathetische grappen over de Nazi's (alsof er de laatste 60 jaar na de tweede wereldoorlog niets meer is gebeurd in de wereld, ik herinner me nog een voorvalletje van bijna 3 jaar geleden in Allens woonplaats) zijn misplaats en op het eind zit een hele rare plotwending wanneer blijkt dat Allen zomaar ineens een agent blijkt te hebben neergeschoten. 2*

titan schreef:

de pathetische grappen over de Nazi's (alsof er de laatste 60 jaar na de tweede wereldoorlog niets meer is gebeurd in de wereld, ik herinner me nog een voorvalletje van bijna 3 jaar geleden in Allens woonplaats) zijn misplaatst

Je moet Allen' s rol niet met hemzelf verwisselen. Hij speelt dan ook een paranoide mafkees.

avatar van titan

titan

Dat doe ik ook niet.

avatar van kittyklitty

kittyklitty

Pfff... Dit was een film om bijna niet door te komen.... De grappen waren enigzins grappig.... En dat valt me erg zwaar tegen van een komedie... Misschien is dit typisch Woody Allen maar het kon mij niet bekoren.... 1,5 *