• 9.375.420 stemmen

Genre: Western / Actie

Geregisseerd door: Roel Reiné

Met onder meer: Danny Trejo, Mickey Rourke en Anthony Michael Hall

Plot Dead in Tombstone

"A Blast With Both Barrels Blazing!"

Guerrero Hernandez (Danny Trejo) is de leider van de bende van de Blackwater outlaws. Maar na het lossnijden van zijn halfbroer, Red (Hall), uit de gevangenis, krijgt Guerrero's plan om de mijnbouwstad Edendale te plunderen een spectaculaire wending; hij wordt bedrogen door zijn halfbroer en sterft hierbij. Na het maken van een deal met de duivel (Rourke), komt Guerrero terug uit de dood om een jaar later wraak te zoeken. De stad, die is hernoemd naar Tombstone, zal in de stoffige straatjes spoedig tot aan de knieën in een rivier van bloed zitten.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Bij Roel Reiné:

Mickey Rourke gaat de hoofdrol spelen in Dead in Tombstone, een Engelstalige western van de Nederlandse regisseur Roel Reiné.

De film gaat over een crimineel die na zijn dood zijn ziel aan de duivel verkoopt om wraak te nemen.

Mickey Rourke speelt in 'Nederlandse' western - Leeuwarder Courant - lc.nl

avatar van wwelover

wwelover

Ziet er beter uit dan zijn andere werk. Maar dat Reinés naam niet genoemd word zegt ook wel iets denk ik. Maar wie weet kan dit hem een beetje een zetje geven richting betere films.

avatar van Decec

Decec

Ben benieuwd...

avatar van gotti

ZIt er meer dan oke uit. Ik heb er zin in!

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Ziet er best gaaf uit. Een spaghetti-western in overdrive waarbij de cliches en de stereotypes nog dikker worden aangezet,

• 19680 berichten

Bennie Jolink goes west ?

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Brix schreef:

Bennie Jolink goes west ?

avatar van Wouter

Jammer, niet voor de bios. had gehoopt dat het Roels eerste Amerikaanse bioscoopfilm zou zijn.

avatar van raymon

raymon

Dit kan best nog is heel erg leuk worden... afwachten op de dvd release

avatar van sofripa

sofripa

Hersenloze crap. Prima

avatar van Thorak

Thorak

kappeuter schreef:

Bij Roel Reiné:

Volgens mij is de hoofdrol toch echt voor Danny Trejo weggelegd en dat de regisseur een Nederlander is maakt de film nog geen Nederlandse film...

Ik ben wel erg benieuwd!

Anthony Michael Hall is ook totaal niet meer herkenbaar als de nerd uit de beginperiode van zijn carriere!

• 19680 berichten

Wow! Twéé paarden voor die postkoets (waar er normaliter zes voor horen te staan

Friezen nog wel, tadáá!

Kon het er vanaf ? (van het budget bedoel ik)

avatar van Thorak

Thorak

"Roel's general Store" really???

avatar van gotti

Nog geen release datum bekend?

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Thorak schreef:

"Roel's general Store" really???

Hij is een true mastermind

avatar van Decec

Decec

Poster gevonden en aangepast, ik hoop 't

avatar van gotti

Gaat in wereldpremiere tijdens het Film by the Sea.

UK Blu-ray release op 21 oktober

avatar van pedro1946

pedro1946

Juist gaan huren geen slecht acteerwerk verstand op 0 en lui lekker doorzakken in de zetel en genieten.

avatar van Barry83

Barry83

Het verhaal "een pact sluiten met de duivel" is nogal western onwaardig. Voor de rest inderdaad verstand op 0 zetten en dan gaat het nog wel. Leuk voor tussendoor maar meer ook echt niet.

avatar van DragQueen

DragQueen

Aardig Filmpje om eens gezien te hebben. Mickey Rourke en Danny Trejo brengen hun rollen leuk. Het verhaal is verder niet bepaald hoogstaand, maar als je het geheel niet te serieus neemt is het toch een redelijk vermakelijk filmpje. 2,5 Ster.

avatar van gauke

gauke

Het idee voor deze productie was nog niet eens zo beroerd en had een betere uitwerking verdiend. Wat een stompzinnig en onzinnig verhaal met legio situaties waarin een peuter nog beter kan schieten. Een zogenaamde western waarbij ik de humor geen moment ingezien heb. Wat een hopeloos slecht script, dito regie, camerawerk en dialogen. Het enige mooie in de film waren de paarden. Na 'The Wrestler' 'heb ik Mickey Rourke niet meer in een fatsoenlijke rol gezien; verder ben ik nog altijd niet gewend aan zijn "nieuwe" uiterlijk: mijn god wat kan plastische chiurgie een verwoestende uitwerking hebben.

avatar van Filmkriebel

Filmkriebel

Waardeloze western. Wie denkt dat een goede western het enkel moet hebben van voortdurende shootouts, kent er niks van. Niet alleen is deze actiefilm niet grappig en volledig stijlloos, het zit ook vol stompzinnige dialogen, slechte actiescènes en een Mickey Rourke die te veel aandacht krijgt als circus-Mephisto. Om te kotsen zijn ook de slowmotions bij elke explosie... het enige visuele stuntje dat de makers lijken te kennen. Als er dan nog iets positiefs te zeggen valt over deze film is het misschien nog wel Danny Trejo met zijn boeventronie, zeker een goede keuze voor deze film met Faust allures.

Sweet Vengeance is een veel beter alternatief.

avatar van MovieMind

MovieMind

Zo zie je maar weer dat een paar bekende namen nog geen goede film maakt.

Met moeite uitgekeken....dit is gewoon een slechte film.

avatar van The Oceanic Six

Jammer dat de film hier zo afgekraakt wordt. Het is geen bijzondere film, maar ik heb me er wel mee vermaakt. Trejo doet het de laatste jaren toch wel leuk in actiefilms. Ditmaal hebben ze er een westernsetting van gemaakt, wat wel aardig is. Ik vind de kritiek dat dit een slechte western is ook erg vergezocht, want dit dient helemaal niet als western. Het is gewoon een actiefilm in een westernsetting. Niks mis mee. Als je een goede western wil zien moet je maar een klassiekertje als Once upon a time in the west opzetten. Ik hou altijd wel van wraakfilms, al is deze wel ietswat rommelig. Maar het vult een rustige zaterdagavond prima. De rol van Mickey Rourke vond ik trouwens niet zo bijzonder. Had meer mee gedaan kunnen worden.

Kleine 3*

avatar van vranque

vranque

Het ontbreekt een beetje aan sfeer voor mijn gevoel.

Verder gewoon goed geschoten volgens de regels. Het lijkt wel op basis van een tutorial . Perfect eigenlijk .Dus het ziet er zeker niet verkeerd uit. Maar ik heb nog steeds het gevoel in Ponypark Slagharen rond te lopen en op een enkele uitzondering na heb ik ook het idee dat daar de acteurs weggeplukt te zijn.