Genre: Western / Actie
Geregisseerd door: Roel Reiné
Met onder meer: Danny Trejo, Mickey Rourke en Anthony Michael Hall
Plot Dead in Tombstone
"A Blast With Both Barrels Blazing!"
Guerrero Hernandez (Danny Trejo) is de leider van de bende van de Blackwater outlaws. Maar na het lossnijden van zijn halfbroer, Red (Hall), uit de gevangenis, krijgt Guerrero's plan om de mijnbouwstad Edendale te plunderen een spectaculaire wending; hij wordt bedrogen door zijn halfbroer en sterft hierbij. Na het maken van een deal met de duivel (Rourke), komt Guerrero terug uit de dood om een jaar later wraak te zoeken. De stad, die is hernoemd naar Tombstone, zal in de stoffige straatjes spoedig tot aan de knieën in een rivier van bloed zitten.
Guerrero
Liza
Snake
Cole Veteran Guard
Bij Roel Reiné:
Mickey Rourke gaat de hoofdrol spelen in Dead in Tombstone, een Engelstalige western van de Nederlandse regisseur Roel Reiné.
De film gaat over een crimineel die na zijn dood zijn ziel aan de duivel verkoopt om wraak te nemen.
Mickey Rourke speelt in 'Nederlandse' western - Leeuwarder Courant - lc.nl
Stephan
wwelover
Ziet er beter uit dan zijn andere werk. Maar dat Reinés naam niet genoemd word zegt ook wel iets denk ik. Maar wie weet kan dit hem een beetje een zetje geven richting betere films.
Donkerwoud
Ziet er best gaaf uit. Een spaghetti-western in overdrive waarbij de cliches en de stereotypes nog dikker worden aangezet,
Jammer, niet voor de bios. had gehoopt dat het Roels eerste Amerikaanse bioscoopfilm zou zijn.
raymon
Dit kan best nog is heel erg leuk worden... afwachten op de dvd release
Thorak
Bij Roel Reiné:
Ik ben wel erg benieuwd!
Anthony Michael Hall is ook totaal niet meer herkenbaar als de nerd uit de beginperiode van zijn carriere!
Quentin
Brix
- 19680 berichten
Wow! Twéé paarden voor die postkoets (waar er normaliter zes voor horen te staan
Friezen nog wel, tadáá!
Kon het er vanaf ? (van het budget bedoel ik)
jumpstylemovie
"Roel's general Store" really???
Hij is een true mastermind
Ultra korte making off:
Roel Reiné Gets Back in the Saddle with Dead in Tombstone ~ 28DLA - 28dayslateranalysis.com
pedro1946
Juist gaan huren geen slecht acteerwerk verstand op 0 en lui lekker doorzakken in de zetel en genieten.
Barry83
Het verhaal "een pact sluiten met de duivel" is nogal western onwaardig. Voor de rest inderdaad verstand op 0 zetten en dan gaat het nog wel. Leuk voor tussendoor maar meer ook echt niet.
DragQueen
Aardig Filmpje om eens gezien te hebben. Mickey Rourke en Danny Trejo brengen hun rollen leuk. Het verhaal is verder niet bepaald hoogstaand, maar als je het geheel niet te serieus neemt is het toch een redelijk vermakelijk filmpje. 2,5 Ster.
gauke
Het idee voor deze productie was nog niet eens zo beroerd en had een betere uitwerking verdiend. Wat een stompzinnig en onzinnig verhaal met legio situaties waarin een peuter nog beter kan schieten. Een zogenaamde western waarbij ik de humor geen moment ingezien heb. Wat een hopeloos slecht script, dito regie, camerawerk en dialogen. Het enige mooie in de film waren de paarden. Na 'The Wrestler' 'heb ik Mickey Rourke niet meer in een fatsoenlijke rol gezien; verder ben ik nog altijd niet gewend aan zijn "nieuwe" uiterlijk: mijn god wat kan plastische chiurgie een verwoestende uitwerking hebben.
Filmkriebel
Waardeloze western. Wie denkt dat een goede western het enkel moet hebben van voortdurende shootouts, kent er niks van. Niet alleen is deze actiefilm niet grappig en volledig stijlloos, het zit ook vol stompzinnige dialogen, slechte actiescènes en een Mickey Rourke die te veel aandacht krijgt als circus-Mephisto. Om te kotsen zijn ook de slowmotions bij elke explosie... het enige visuele stuntje dat de makers lijken te kennen. Als er dan nog iets positiefs te zeggen valt over deze film is het misschien nog wel Danny Trejo met zijn boeventronie, zeker een goede keuze voor deze film met Faust allures.
Sweet Vengeance is een veel beter alternatief.
MovieMind
Zo zie je maar weer dat een paar bekende namen nog geen goede film maakt.
Met moeite uitgekeken....dit is gewoon een slechte film.
Jammer dat de film hier zo afgekraakt wordt. Het is geen bijzondere film, maar ik heb me er wel mee vermaakt. Trejo doet het de laatste jaren toch wel leuk in actiefilms. Ditmaal hebben ze er een westernsetting van gemaakt, wat wel aardig is. Ik vind de kritiek dat dit een slechte western is ook erg vergezocht, want dit dient helemaal niet als western. Het is gewoon een actiefilm in een westernsetting. Niks mis mee. Als je een goede western wil zien moet je maar een klassiekertje als Once upon a time in the west opzetten. Ik hou altijd wel van wraakfilms, al is deze wel ietswat rommelig. Maar het vult een rustige zaterdagavond prima. De rol van Mickey Rourke vond ik trouwens niet zo bijzonder. Had meer mee gedaan kunnen worden.
Kleine 3*
vranque
Het ontbreekt een beetje aan sfeer voor mijn gevoel.
Verder gewoon goed geschoten volgens de regels. Het lijkt wel op basis van een tutorial . Perfect eigenlijk .Dus het ziet er zeker niet verkeerd uit. Maar ik heb nog steeds het gevoel in Ponypark Slagharen rond te lopen en op een enkele uitzondering na heb ik ook het idee dat daar de acteurs weggeplukt te zijn.

Dead Again in Tombstone
2017