Genre: Animatie / Komedie
Met onder meer: John Goodman, Billy Crystal en Steve Buscemi
Releasedatum: 10 juli 2013
Bekijk via Disney+
Plot Monsters University
"Before they were incorporated, they had to be educated."
Mike Wazowski en James P. Sullivan zijn een onafscheidelijk paar, maar dat was niet altijd het geval. Vanaf het moment dat deze twee monsters elkaar tegenkwamen, konden ze elkaar niet uitstaan. "Monsters University" opent de deur naar hoe Mike en Sulley hun verschillen overwonnen en elkaars beste vrienden werden.
Mike (stemrol)
Art (stemrol)
Professor Knight (stemrol)
jumpstylemovie
In Film > Nieuws > Monsters University (2013) (Monsters Inc. 2):
Als de geruchten kloppen, is Pixar bezig met een vervolg op Monsters, inc. (2001). Details over het verhaal zijn er nog niet, wel schijnt Peter Doctor opnieuw te tekenen voor de regie. Met kwaliteit zit het dus wel goed. Ik vond Monsters, inc. (2001) meer dan vermakelijk dus als er een Deel 2 komt ga ik zeker kijken.
Als iemand nog wat hoort moet ie het even op dit Topic plaatsen.
puckb96
Ik ben benieuwd naar storyline van de film. 1 was echt leuk.
De (voorlopige?) titel van het vervolg is bekend:
Monsters University (2013) - IMDb
Status: Pre-production
Plot:
A look at the relationship between Mike and Sulley during their days at the University of Fear -- when they weren't necessarily the best of friends.
Release Date: 21 June 2013 (USA)
Dat duurt nog heel lang....
Minotaures
Een tijdje geleden deel 1 gezien, maar vond het niet zo overdonderend. Als het goed is, krijg ik hem binnenkort met een ander film binnen. Dan zal ik het nog een keertje zien.
Opzich geen onaardig film, maar als Disney-animatie fan, zijn je verwachtingen hoog en in dit geval heeft de film mij een beetje teleurgesteld.
We moeten nog lang wachten; Nederlandse bioscooprelease is pas op 26 juni 2013...
pierrrke
deel 1 had in mijn ogen het meeste originele verhaal ooit in een animatiefilm,( maar wel lang niet de beste animatiefilm). Ik vrees ervoor dat dit verhaal totaal niet zo origineel gaat zijn als monsters inc. wat ik de laatste tijd wel een beetje betreur bij pixar. cars 2 was al niet speciaal, brave ziet er ook niet erg origineel uit. Dit wil niet zeggen dat het slechte films zijn maar op deze manier steken ze echt niet meer boven dreamworks uit welke de laatste tijd erg goede films uitbrengt bv. How to train your dragon en binnekort Rise of the guardians waar ik heel veel van verwacht, meer als brave zelfs.
De 1e teaser van Monsters University, het vervolg dus!
Teaser trailer Pixars Monsters University! - Video op FilmTotaal
Erg leuk, heb er nu alweer zin in!
Roger Thornhill
Ziet er inderdaad leuk uit. Laten we hopen dat Pixar ook voor déze sequel z'n quality control op standje 11 heeft staan.
WB
Geweldige trailer. Volgens mij een flinterdun verhaal, die het echt van de grappen moet hebben... Maar die zijn er wel
benthe
De teaser ziet er goed uit, ik vind het idee van een animatie film op de universiteit erg leuk (nog eerder gedaan dat ik weet?). Dat maakt het wat aantrekkelijker voor de jongeren/studenten leeftijd.
Pieter Montana
Pixar lanceerde zowaar een ware universiteitssite. Geweldig stukje marketing!
disneystore
Nieuwe poster ziet er wel gaaf uit. Al betwijfel ik of dit goed gaat uitpakken.
AHWA
Nog niet helemaal overtuigd, maar in full hd ziet het er wel prachtig uit met al die kleuren.
mjk87 (moderator films)
Technisch veel niveau's verder dan Monsters Inc. Hopelijk maakt Pixar weer eens wat goeds, hun laatste twee waren niet van het hoogste niveau. Overigens vind ik de beelden esthetisch niet echt mooi, maar elke keer een Wall-E is denk ik onmogelijk.
Nicolage Rico
- 20219 berichten
Zweinstein, alleen dan voor monsters.
Ziet er best goed uit.
Wat een leuke trailer zeg!
Deel 1 was fantastisch, zowel grafisch als qua plot en humor. Deel 2 lijkt minstens zo leuk te worden, ook met een hoop verwijzingen weer.
Ik ben geloof sinds South Park the movie niet meer in de bios naar een animatie of tekenfilm geweest, maar ik ga het nu wel erg overwegen voor deze.
henk de vries
Ik heb hem al van spotnet gehaald
kwaliteit is TS, in dit geval veel beter dan een cam-versie
Heel leuk gemaakt en een origineel verhaal, weer een toppetje!
mcdaktari
Hahaha hoe verzinnen ze het een prequel, want in feite is het dat toch of niet dan? Het speelt zich voor Monsters Inc. af.
Maar wel super leuk net als de eerste.
Rvdz
Eerste uur is erg leuk, maar het Pixar gevoel komt er pas het laatste half uur in. Dat laatste half uur tilt de film van een 3,5* naar een 4*.

Monsters, Inc.
2001

De vijf best beoordeelde films van de vandaag jarige Aubrey Plaza (38)

Toy Story 3
Animatie / Komedie, 2010