• 9.377.350 stemmen

Met onder meer: Jim Carrey, Maura Tierney en Jennifer Tilly

Releasedatum: 15 mei 1997

Plot Liar Liar

"Trust me."

De advocaat Fletcher Reede is een geboren leugenaar. Wanneer zijn zoontje Max de kaarsjes van de taart voor zijn vijfde verjaardag uitblaast, wenst hij dat zijn vader eens zou stoppen met liegen. Als zijn wens uitkomt blijkt dat Fletchers grootste voordeel (zijn mond), ineens zijn grootste nadeel wordt.

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Ik heb hem laats nog een keer opgezet, o wat een komedie ik heb zo vreselijk gelachen vooral die scene in de lift ! Zoals er op de achterkant van Ace Ventura : When Nature Calls staat : ik hield er een breuk aan over!

avatar van veron35

veron35

tommykonijn schreef:

"Jah, evrey body has bin so nice to me. Thats cause jou're tits are juge I mean jou have got big boobs, I meen I wanna scueese them".

avatar van Joyy

Joyy

dit is een bewuste verbastering van het werkelijke engels neem ik aan?

avatar van veron35

veron35

Joyy schreef:

dit is een bewuste verbastering van het werkelijke engels neem ik aan?

Nee, ik kan het niet beter spellen.

avatar van Dirigentenleven

Dirigentenleven

Jim Carrey is werkelijk geniaal ook in deze film gaan alle remmen los, hij kan niet liegen voor een dag, een van ons zou best zonder een dag liegen kunnen maar Carrey kan er absoluut niet zonder in deze film (ik moet er natuurlijk wel rekening mee houden dat het een film is) zelfs al is het maar een dag de hele stad staat op zijn kop tien keer leuker dan The Nutty Professor maar het verhaal vind ik soms wat slap, verder vind ik het een geweldige film!

avatar van wimaroca

wimaroca

beste film van Carrey,vind ik

volgens mij had dit niemand anders kunnen spelen(dan had niemand de film gekeken)

de bloopers(na de film) zijn ook heel leuk

avatar van alcapachino

alcapachino

veron35 schreef:

everybody has been so nice to me . That's cause you're tits are huge , I mean you have got big boobs , i mean i want to squeeze them

zo beter ?

geweldige film met een goeie dosis humor

4 ster

avatar van Dirigent

Dirigent

Redelijke komedie ik vind het niet de leukste film van Jim Carrey maar ondanks dat vind ik hem stukke leuker dan The Nutty Professor en vind ik dit nog steeds een heerlijke komedie waar ik me soms een breuk om kan lachen!

avatar van Dirigent

Dirigent

Dirigent schreef:

Verhoogd naar 4*

* * * *

avatar van garlic senior

garlic senior

grappige film, soms iets te simplistisch maar gelukkig kan de humor dat een beetje verbergen

avatar van Real_Movie

Real_Movie

Echt een grappige film is dit,maarja wat verwacht je dan als Jim Carrey erin speelt.

avatar van Dead01

Dead01

• 1977 stemmen

Nog eens herbeken en blijft toch leuke film.

Blijft 3 sterren

avatar van jodenkoek

jodenkoek

echt leuke film dat hij niet meer kan liegen terwijl hij dat normaal minstens 10x per dag doet hij krijgt een 5.0

avatar van tommykonijn

tommykonijn

jodenkoek schreef:

Of die stukken met die zwerver/bedelaar .

avatar van G.1Rl

G.1Rl

Wel grappig, maar héél flauw (wat de film toch ook wel leuk maakt).

avatar van nijno

nijno

liar liar is de eerste en zowel de leukste film met jim carrey die ik ken dus een duim voor carrey!!!

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

tommykonijn schreef:

Of die stukken met die zwerver/bedelaar .

Zwrver : meneer kunt u wat kleingeld missen?

JC : ja dat kan ik , HMPFF!! +

Zwerver : mag ik wat ?

JC : nee!!!

Zwerver : wrm niet

JC : omdat ik weet dat je het toch maar aan (bla bla) uitgeeft + IK BEN GIERIG

geweldig stuk is dat

avatar van praetorian

praetorian

De geweldigste Jim Carrey-film ooit!!!

avatar van Flipman

Flipman

Toen ik klein was vond ik 'm leuk. Om Jim Carrey kan ik altijd wel lachen, maar eigenlijk is dit genre mijn genre niet meer.

avatar van Besje

Besje

[after sex]

Miranda: Ummm that was incredible. Was it good for you?

Fletcher: I've had better.

Driver: What's your problem, Schmuck!

Fletcher: I'm an inconsiderate prick!

avatar van tn2543

tn2543

Mooie film dit! Ik heb me echt kapot gelachen op bepaalde momenten. En Jim Carrey vind ik een van de beste comedians die er rondloopt. Dit grappen zijn lekker melig..

avatar van Santucci

Santucci

Gewoon lekker ongecompliceerd lachen! De film kijkt heerlijk weg. IK denk dat zelfs voor niet-Carey films de film het aanzien waard is. Sommige grappen zijn gewoonweg ijzersterk.

avatar van Altijdklagen

Altijdklagen

Zit er nu weer lekker bij te lachen...

Gelukkig is er nu ff reclame, dus kan ik hier reageren...

Dickhead!!

avatar van N_SANE

N_SANE

Bepaalde scenes kunnen er wel mee door maar op een gegeven moment begint het wel te irriteren (met name in de rechtbank).

Het einde met dat vliegtuig-gebeuren maakt het wel weer wat leuker.

2,5 *

avatar van Rudeo

Rudeo

Ik vind het altijd een genot om naar Jim Carrey te kijken, hij heeft geweldige humor en weet het op zo´n grappige manier te uiten.

Heb daarom erg van deze film genoten.

avatar van jimcarrey gek

jimcarrey gek

THE CLAW jim carrey doet dat en dat kind gaat hlemaal tkeer en dan die anderen vind het een héééél mooi verhaal van een vader en een kind en ik vind grappig in de lift of met die pen this pen is rr..rr..r.r.r.r..r.rr.r...r. reuzeblauw en in de rechtbank en op de wc alles is grappig eerst had ik de film 3,5 gegeven en toen was hij veel te laag beoordeelt toen 4,5 en nu 5,0 als het tot 1 000 000 gaf ik hem 1 000 000 zo goed heb tranen in mijn ogen gehad van het lachen I can not lie

avatar van combi

N_SANE

jimcarrey gek schreef:

avatar van Pastichio Rocker

Pastichio Rocker

Debiele film, debiel verhaal, debiele humor. Dit is overacteren van het hoogste (laagste) niveau. Ben blij dat Jim Carrey tegenwoordig zijn rubberen smoel wat meer gebruikt voor serieuzere rollen. 0,5*

avatar van The Oceanic Six

1 van mijn favoriete komedie's. Deze zag ik al jaaaaaren terug voor het eerst en elke keer weer bleef ie leuk. Jim Carrey zet een geweldig leuke rol neer als een workaholic zonder oog voor de rest. Liegen zodat ie er nog een beetje goed op staat doet ie totdat ie de waarheid moet zeggen op elke vraag. En dan krijg je hilarische scene's waar ik echt dubbel om lig. Je ziet ze aankomen maar ze zijn leuk. De emotiekant met zijn zoontje die meer aandacht wilt van hem is ook goed uitgewerkt. Eigenlijk is het een feelgood movie en komedie in 1. Voor ieder wat wils.