• 9.378.017 stemmen

Met onder meer: Jim Carrey, Maura Tierney en Jennifer Tilly

Releasedatum: 15 mei 1997

Plot Liar Liar

"Trust me."

De advocaat Fletcher Reede is een geboren leugenaar. Wanneer zijn zoontje Max de kaarsjes van de taart voor zijn vijfde verjaardag uitblaast, wenst hij dat zijn vader eens zou stoppen met liegen. Als zijn wens uitkomt blijkt dat Fletchers grootste voordeel (zijn mond), ineens zijn grootste nadeel wordt.

avatar van Roundabout

Roundabout

Geweldig! Jim Carry in 1 van zijn beste films

avatar van toffe gozer

toffe gozer

Voor mij gewoon de grappigste Jim Carrey film en dat wil wat zeggen want hij heeft veel grappige film gemaakt .

Hij kan zich helemaal uitleven in deze film en dat resulteerd in één van de grappigste film die ik ken

avatar van markie1978

markie1978

Grapigste Jim Carry film, dit wil nog niet zeggen dat het een goede film is, het bijft een bagger film.

Maar vergeleken met zijn andere vreselijke film, viel deze nog enigzings mee.

avatar van omnie

omnie

in de top 10 van beste lachfilms allertijden 5.0

avatar van HeatWave

HeatWave

Dit vind ik denk ik nog wel het hoogstandje uit Jim Carrey's filmcarriëre dat ik tot nu toe gezien heb.

Ik geef zelfs toe, ik heb hier een paar keer om gelachen, maar net niet genoeg om deze film een al te hoge beoordeling te geven.

Tot nu toe het beste van een acteur die ik toch al niet zo hoog in het vaandel heb, *** sterren om precies te zijn.

avatar van Movie_fan#

Movie_fan#

Grappige film met erg leuke momenten, gekke bekken en aardige dialogen.

krijgt 3,5* van mij

avatar van meneer gibson

meneer gibson

HeatWave schreef:

het is inderdaad een hoogstandje uit de cariére van Carrey. maar in tegenstelling tot jou heb ik hem wel hoog in het vaandel staan. hij heeft een bepald typetje, dat hij fantastisch kan doen, en in elke film komt hij terug, met dat gestoorde grappige typetje.

en er is niemand anders die dat zo kan doen als Jim carrey het kan

avatar van rensiboy

rensiboy

mag die films wel van jim carrey.

alleen je moet ze niwet te vaak achter elkaar zien want dan wordt je er zat van.

1 van zijn beste film dit. 4,0 sterren

avatar van hell300

hell300

prachtig, ongelooflijk wat die man kan doen, pure talent....een dikke 4*

avatar van seanpuffy

seanpuffy

de allerbeste film van jim carrey

avatar van Sunshine1983

Sunshine1983

Hele leuke film.

Ik vind vrijwel alle films van hem goed, maar deze spant toch echt de kroon... humor! super!

Geef hem 4.5 ster.

avatar van Castor Troy

Castor Troy

De enige film van Carry waarin ik hem hoogt irritant vind, verschrikkelijk, niet leuk!

avatar van Inland Rabbit

Inland Rabbit

Geweldig. royaaaaaaaaaaaaaaal Blue! Ja ik mag dit wel, ga er dan ook een hoge score tegenaangooien want ik kom niet meer bij als ik deze film zie. 4*

avatar van globoxer

globoxer

donders chille film

jim carrey zoals altijd the best

andere films ook chil

4.0

avatar van Materny

Materny

De film leunt alleen op Carrey's elastisch gezicht, en meer niet.

Desalniettemin kun je spreken van een uiterst grappige film. '' als je van carrey houdt heet dat .

avatar van timburton

timburton

Tilly is écht goed in deze film! In deze film heeft ze zich helemaal bewezen (en in de Chucky-films). Carrey is ook overduidelijk met topacteer werk deze film binnengekomen! Hele goede film. Alleen speelt dat kindje erg irritant. Niet een van Carrey's beste film. dat niet. Maar gewoon zo'n tussendoor film van Carrey... HUMOR!

3.5

avatar van Fran

Fran

• 1953 berichten

Ik hou helemaal niet van films met Jim Carrey ( man on the moon daargelaten). Ace Ventura en the mask bijvoorbeeld vond ik verschrikkelijk. En hoewel deze film compleet over the top is, vond ik het een hele leuke en grappige film. Jim Carrey met zijn slapstick achtige humor was echt leuk. Ik heb heel vaak gelachen tijdens deze film. *3.

avatar van geronimo

geronimo

• 1955 berichten

Even m'n stem aangepast, want ik heb er vanavond 'n bloody headache aan overgehouden! Ondanks dat toch redelijk vermakelijk.

avatar van tukkerstein

tukkerstein

Slechtste van Jim Carrey. Hijzelf is wel redelijk grappig maar de film is vaak veel te serieus, en dat jongetje kan absoluut niet acteren. En niet te vergeten die verschrikkelijke levensles die je er uit zou moeten leren.

avatar van Sugakiss

Sugakiss

Erg leuke film, maar niet bepaald het hoogtepunt van Carrey. Ik vond de film erg grappig en de bloopers waren ook leuk.

avatar van seanpuffy

seanpuffy

net herzien en kan het alleen nog maar is bevestigen i love this movie:)

avatar van Antina

Antina

Leuke, vermakelijke film. Ik ben geen fan van Jim Carrey, maar deze vond ik wel oke. 2.5*

avatar van musicfriek

musicfriek

Sugakiss schreef:

De bloopers vond ik zelfs het hoogtepunt van deze film. Verstand op 0 en je ligt blauw van het lachen op de grond. (Tenminste ik wel). Erg vermakelijke, maar simpele film.

avatar van belg v.c.b.s

belg v.c.b.s

en dit is een roooblaaauuwe pen !!!!

haha ik ehb le uitgelachen in deze film

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Ik vind dit een meesterwerk ! Deze vind ik echt duizendmalen beter als The Nutty Professor! Goed verhaal, goede scenes (vooral als hij zich in elkaar gaat meppen op de w.c ) echt leuke film! *****

avatar van nele

nele

Hilarische film! Nog nooit zo goed gelachen. Ik moet zeggen dat al de films die ik al gezien heb van Jim Carey wel goed zijn. Bruce Almighty en Coming to America zijn ongeveer hetzelfde genre en ook heel grappig

avatar van DragQueen

DragQueen

Een top komedie, met jim carrey in een goede vorm. vol met hilarische scenes, en een verteerbaar verhaaltje. een van zijn betere komedies, vol gekke bekken en rare uitspattingen van carrey natuurlijk. ik geef hem 3,5 sterren. top vermaak, met originele grappen.

avatar van Usual Suspect

Usual Suspect

Jim Carrey is weer lekker op dreef en kan weer van allerhanden grappen en grollen uithalen in deze topkomedie.

Het simpel verhaaltje (met natuurlijk weer de standaard boodschap) is niets meer dan een kapstok voor de orginele en hilarische grappen die op de kijker worden afgevuurd.

3,5.

avatar van veron35

veron35

Heerlijke film. Veel gelachten om Jim Carrey. Hij kan erg goed komisch en dramatisch acteren. Vooral voor de eerste keer in de rechtbank als hij niet kan liegen. Geweldig.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

zeker een erg goede rol van jim carrey

dit is echt zon film waar ik lang op heb gewacht

jim carrey is the best

4.0***