Genre: Avontuur / Western
Met onder meer: Armie Hammer, Johnny Depp en William Fichtner
Releasedatum: 8 augustus 2013
Bekijk via Disney+
Plot The Lone Ranger
"Never Take Off the Mask"
John Reid (Armie Hammer) is een man van de wet die zich heeft omgevormd tot The Lone Ranger, de gemaskerde legende van rechtvaardigheid. Samen met zijn Indiaanse compagnon Tonto (Johnny Depp) bestrijdt hij hebzucht en corruptie. Beide onwaarschijnlijke helden zullen ook met elkaar moeten leren samenwerken.
Tonto
Collins
Habberman
Thorongil
- 19680 berichten
(Ik had al stilletjes gehoopt dat White door de rondvliegende (zilveren) kogels op de filmset de schrik te pakken zou krijgen en er de brui aan geven
disneystore
10 jaar geleden een dromerige jongensfilm, juist niet gewelddadig en juist niet braaf, over stoere piraten, nu over het wilde westen en treinen. echt niet overtuigd
DonPeliculón
Goed nieuws van Zimmer, past goed bij een film als deze denk ik. Alleen hopen dat de muziek geen Pirates-kloon wordt.
disneystore
Of dat de film in het algemeen geen Pirates kloon wordt.
DonPeliculón
Haha, dat zou ook zomaar kunnen, met Verbinski, Depp en nu Zimmer aan boord. Bepaalde elementen zullen wel terugkomen, maar als het goed toegepast wordt vind ik dat niet erg.
disneystore
Ik vrees toch een subtiele kloon. De laatste Pirates film was saai en niet goed, dat hebben Depp en Bruckheimer ook begrepen. Dus gaan ze op zoek naar iets heel gelijkaardig, maar toch iets anders. Sowieso laat ik deze voor wat het is in de cinema, het thema interesseert me ook al geen bal.
- 19680 berichten
De locaties zien er tip top uit, maar helaas veel teveel comedy en te overdreven actie (het een heeft met het ander te maken)
Ik verwacht niet dat dit mij gaat smaken.
schram101
Dit begint me steeds meer te boeien. Uiteraard lijkt het hier en daar wat op PotC maar de setting is zo verschillend dat ik me daar niet aan ga storen lijkt me..
Banjo
- 2035 berichten
na dit verhaal van deze film te hebben gelezen denk ik...
het word een soort Django Unchained
maar oke ik houd wel van dit soort verhalen.
feetjemaryam
Wat duurt dat toch lang voor die uit is! Ik hoop niet dat het tegenvalt. Ik verwacht er onbewust veel van. :/
- 19680 berichten
Montage met de overbekende muziek van de Lone Ranger TV serie uit de jaren '40-' 50
Thorongil
Macmanus
Krijgt wel hele matige reviews. Wat is het toch altijd met die blockbusters met een wild west sausje. Zelden een succes (hoewel we nog moet afwachten of dit een box office fail is)
ronnieboy
na dit verhaal van deze film te hebben gelezen denk ik...
het word een soort Django Unchained
maar oke ik houd wel van dit soort verhalen.
Er zit in ieder geval meer vaart in dan in Django Unchained !
Rvdz
Met een speelduur van 149 minuten ben ik daar toch niet zo zeker van.
JohnWilliams
FOK.nl / Nieuws / Disneys The Lone Ranger flopt / FOK!frontpage - frontpage.fok.nl
Auw!! Maar op zich wel te verwachten...
Naomi Watts
Haha, wat een voorbarig bericht weer. In 5 dagen 50 Miljoen opgehaald, en gaat nog aanzienlijk groeien. In de week van 4th July valt het altijd wat tegen, en wereldwijd moet ie nog gereleased worden. En het nu al hebben over floppen. Dat er niet echt 'bright minds' zitten bij fok is algemeen bekend, maar mijn nichtje van 4 jaar snapt dit ook nog wel.
Macmanus
Mager bericht inderdaad. Maar dat ze in Hollywood met deze cijfers niet blij zijn mogen duidelijk zijn.
Bij zulke films kan je vaak na het openingsweekend toch wel wat zeggen hoor. Kans zit er dik in dat dit een flop wordt.

Rush
Biografie / Sport, 2013