Genre: Avontuur / Western
Met onder meer: Armie Hammer, Johnny Depp en William Fichtner
Releasedatum: 8 augustus 2013
Bekijk via Disney+
Plot The Lone Ranger
"Never Take Off the Mask"
John Reid (Armie Hammer) is een man van de wet die zich heeft omgevormd tot The Lone Ranger, de gemaskerde legende van rechtvaardigheid. Samen met zijn Indiaanse compagnon Tonto (Johnny Depp) bestrijdt hij hebzucht en corruptie. Beide onwaarschijnlijke helden zullen ook met elkaar moeten leren samenwerken.
Tonto
Rebecca Reid
Collins
Habberman
In Film > Nieuws > The Lone Ranger (2013):
The Lone Ranger will ride again!
JBFilms - The Official Website of Jerry Bruckheimer
Na Johnny Depp's huidige werk aan 'House of Dark Shadows', gaat hij meteen aan de slag als Indiaan Tonto, de trouwe metgezel van de gemaskerde Texas Ranger, in de nieuwe Disney- Bruckheimer film 'The Lone Ranger'.
Plannen voor deze film liggen al jarenlang op de plank, maar in het najaar begint men eindelijk met de opnamen.
De Lone Ranger wordt gespeeld door Armie Hammer (van The Social Network, en ook te zien in Clint Eastwood's 'J.Edgar Hoover' )
Hammer stond aanvankelijk ook op de lijst van kandidaten voor de rol van Batman, in 'Justice League'.
Het script van 'The Lone Ranger' is van Justin Haythe, en regisseur is Gore Verbinski.
(Bron:Variety)
The Lone Ranger wil NOT ride again
Vanwege het te hoge kostenplaatje heeft Disney de plannen voor de Lone Ranger film met Johnny Depp afgeblazen.
Het project, dat al tien jaar op stapel stond, gaat definitief niet door.
De financiële situatie van de USA zal daar wel veel mee te maken hebben.
- 19680 berichten
Naar verluidt heeft ook het floppen van 'Cowboys & Aliens' iets te maken met het dumpen van 'The Lone Ranger'.
Het LR budget van 250 miljoen Dollar was al teruggebracht naar 232 miljoen, maar dat bleek altijd nog veel te veel voor Disney.
Ook 'John Carter' (of Mars) heeft inmiddels al rond de 250 miljoen Dollar gekost, en het valt af te wachten of het succes daarvan zo groot zal zijn als Disney verwacht.
Een beetje vreemd blijft het wel dat een film met Depp gecanceled wordt, want Depp is voor Disney toch keer op keer een grote moneymaker gebleken.
Persoonlijk vind ik het niet doorgaan van deze film niet zo'n groot gemis, aangezien het een op comedy leest geschoeide Lone Ranger versie zou worden.
Daar zit ik niet echt op te wachten.
herder
Ja de trailer, het is al klaar zonder dat ze er mee begonnen zijn
herder
Daar zit ik niet echt op te wachten.
Het gaat wel door heb ik gelezen.
- 19680 berichten
De hernieuwde belangstelling voor westerns zal ook wel een rol hebben gespeeld in het besluit om de film toch te maken.
Ja de trailer, het is al klaar zonder dat ze er mee begonnen zijn
Het zijn fragmenten uit de The Legend of The Lone Ranger , met Klinton Spilsbury, uit 198, die je in dat clipje ziet.
Thorongil
Hmm Jerry Bruckheimer, dat is meestal geen goed teken. Pirates of The Carribean, Sorcerer's Apprentice, National Treasure, King Arthur, Prince Of Persia. Meestal produceert hij hooguit matige films, vaak ronduit slecht.
jacobine_rodijk
Jawaddedadde gaat ongetwijfeld denken dat ik een vendetta voer tegen z'n toevoegingen maar, uhm, is dit niet een promotiefoto?
Jawaddedadde
Haha, daar zou je nog van opkijken
Nee, zou best kunnen hoor wat jacobine zegt, ik leg het even aan m'n collega's voor.
Barfly
Ik denk dat Depp de hele film stil moet blijven staan, anders verstoort hij het uitbroeden.
Je kan ook overdrijven.
Lijkt me vreselijk net als 99% andere films van Depp
JohnWilliams
Goede combinatie weer en Depp en Carter zijn sowieso altijd top, dus ik ben zeer benieuwd!
De combinatie Depp & Tonto is anders ook bijzonder
'Depp' is in 't Duits gelijkwaardig aan 'idioot', en 'Tonto' in 't Spaans aan 'gek'.
JohnWilliams

Depp-dip
Johnny Depp maakt zware val van paard tijdens de opnamen van The Lone Ranger >
The Lone Ranger Fan Club :: Lone Ranger News - lonerangerfanclub.com
Thorongil
Dogie Hogan
De 1e foto. Loop ik niet echt warm van.
(afbeelding)
Pierre Brice een van de mooiste indianen ooit.
- 19680 berichten
De ultieme Tonto blijft voor mij Jay Silverheels, de Canadese volbloed Mohawk Indiaan, die de rol in 217 TV afleveringen en twee speelfilms speelde. (reclame spots niet meegeteld)
Ook zijn outfit was m.i. perfect.

Rush
Biografie / Sport, 2013