• 9.375.049 stemmen

Gesproken taal: Engels, Mandarijn, Frans, Hindi, Japans en Russisch

Releasedatum: 20 december 2012

Plot Life of Pi

"Believe The Unbelievable"

Het leven van Pi vertelt het verhaal van Piscine Patel, een zestienjarige Indiase jongen, wiens vader een dierentuin in India heeft. Wanneer de familie besluit het land te verlaten wordt de hele dierentuin ingescheept. Maar het schip vergaat en de enige overlevenden op de reddingssloep zijn Pi, een hyena, een zebra met een gebroken been, een orang-oetang en een tijger van 200 kilo.

Adult Pi Patel

Ravi Patel (13-14 Years)

Ravi Patel (18-19 Years)

avatar van SnakeDoc

SnakeDoc

Plot lijkt wel erg vet. Gaat op het 'nog te zien' lijstje.

avatar van assowise

assowise

Staat op de rol voor 20 dec 2012, want kerst vier je met je familie, in een boot met een tijger. Je zou verwachten dat dit een heel korte boottocht wordt waarbij uiteindelijk de tijger overblijft maar ik heb het met prijzen overladen boek niet gelezen.

Ook grappig dat de jongen Zwembad heet en de hele film dobbert

Stiekem wel benieuwd wat Ang Lee er van bakt.

En op YouTube

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Werkelijk prachtige trailer! Komt op de lijst!

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

Neem aan dat de tijger Maguire in kostuum is?

avatar van The Oceanic Six

Wow

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

jacobine_rodijk schreef:

Neem aan dat de tijger Maguire in kostuum is?

Die rol zou hem wel passen ja Hij verstopt zich graag onder kostuums.

avatar van starbright boy

De trailer vind ik nogal groots voor mijn smaak. Maar ik voorspel bij deze wel een grote hit.

avatar van Reinbo

Het geloofwaardig krijgen van de ongetwijfeld cgi beesten is waar de sleutel tot succes ligt. Ziet er in ieder geval veel belovend uit. Lijkt me echt prachtig in 3D. Boek is erg bijzonder. Typisch zo'n verhaal waar je zo min mogelijk van moet weten.

• 20220 berichten

Erg jammer dat Jeunet deze film niet geregisseerd heeft - wat in eerste instantie de bedoeling was - maar de trailer ziet er goed uit en heb ook wel vertrouwen in Ang Lee. Een verhaal met veel potentie.

avatar van Reinbo

Ik heb wat dit betreft meer vertrouwen in Ang Lee, het fantasierijke verhaal heeft juist behoefte aan een regisseur die het drama geloofwaardig kan maken. Daar ligt de uitdaging. Aan fantasie heeft het al genoeg in zich van zichzelf.

• 20220 berichten

Dat was ook mijn gedachte. Maar anderzijds is dit verhaal een snoepwinkel voor Jeunet.

De trailer geeft me een lichtelijk Disney gevoel.

Waar zijn die hyena en zebra gebleven eigenlijk? Opgevreten door die tijger zeker? Toch geen Disney dus.

avatar van Jawaddedadde

Jawaddedadde

Lees het boek Rico Aanrader!

avatar van snake shit

snake shit

Ziet er veelbelovend uit

Jawaddedadde schreef:

Lees het boek Rico Aanrader!

Ga ik nog wel doen, denk ik. Thnx voor de tip iig.

avatar van Justinvdk

Justinvdk

Wauw ziet er prachtig uit. Deze ga ik onthouden.

avatar van the new guy

the new guy

Ik denk wel dat de film staat of valt bij de kwaliteit van de computeranimatie. Zo te zien is die jongen de studio niet uit geweest en is er geen tijger aan te pas gekomen. Maar goed, als dat allemaal goed gedaan is kan dat natuurlijk nog steeds een prachtige film opleveren.

avatar van cordiacovens

cordiacovens

Gister in Première gegaan op het New york filmfestival , erg goed ontvangen.

De 3D schijnt zelfs veel toe te voegen! Maar ook het dramatisch aspect schijnt goed gedaan te zijn, nu nog een dikke 2 maanden wachten

avatar van Film Pegasus

De trailer is wel veelbelovend en zorgt voor mooie scènes, al is het nog de vraag of het als film in z'n geheel zal overtuigen. Ben in elk geval benieuwd!

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Ziet er heel mooi uit, ben heel benieuwd naar de 3D versie.

avatar van disneystore

disneystore

Film Pegasus schreef:

Heb dit destijds als klein kind in een theater voorstelling van 3 uur gezien, dus geloof mij, dit kunnen ze goed vullen. Visueel ziet 't er goed uit inderdaad.

avatar van Boneka

Boneka

Ziet er gelikt uit nog ff wachten tot 20 december..

avatar van Number23

Number23

Hij strandt met een tijger, hyena en zebra?? Die zebra heb ik nog kunnen spotten in de trailer, voor de rest zit de hoofdpersoon alleen maar met die tijger aan te klooien. Hopen dat er iets van een verhaal inzit, ook dialogen lijken er niet in te zitten.

avatar van Jawaddedadde

Jawaddedadde

Als er een tijger, een hyena, een zebra en een orang-oetan op een klein bootje zitten, hoe lang denk je dan dat het duurt vooraleer één van de beestjes 'verdwijnt'?

Spoiler alert.