• 9.372.990 stemmen

Oorsprong: Verenigde Staten / Mexico

Geregisseerd door: David Twohy

Met onder meer: Charlie Sheen, Lindsay Crouse en Ron Silver

Plot The Arrival

"The greatest danger facing our world has been the planet's best kept secret... until now."

Zane Ziminski is een geleerde die op een dag een bericht ontvangt dat een buitenaardse oorsprong lijkt te hebben. Vlak na zijn ontdekking wordt Zane ontslagen. Hij begint een zoektocht naar de oorsprong van het bericht, wat hem in Mexico brengt.

avatar van Jordy

Jordy

Vermakelijk, redelijk intelligent sci-fi filmpje. Het is niet echt een big budget film, maar de film ziet er prima uit en blijft interessant. 3 sterren.

avatar van dttom

dttom

Ik heb mij wel vermaakt.

avatar van neo

neo

redelijk leuke sf-film

avatar van Lt-zero

Lt-zero

hmm aliens. Laatste stukje met jongen wel leuk.

avatar van Jerome-B

Jerome-B

Erg goeie sci-fi film met goed acteer werk en mooie special effects, met name als een van die mannen een alien blijkt en dan opeens een meters hoge 'jump'maakt 4 sterren!

avatar van Flexje

Flexje

yup, ben het met jullie eens. 3,5 ster

avatar van StuF

StuF

hijs net afgelopen. goede film. jammer dat er zoveel samenvattende scenes in zaten voor de kijker die alles niet zo snel doorheeft, hierdoor wordt de film sterk afgeremd. en het acteren van lindsay vond ik niet echt overtuigend, charlie sheen deed t wel goed. blijft goeie film met knappe effects en realistische benadering.

avatar van StuF

StuF

hij was trouwens ook wel een tikkeltje voorspelbaar, vandaar ook 3,5 ster ipv 4.

avatar van Ibrahim

Ibrahim

Ik hield niet echt van science fiction films totdat ik deze had gezien. Mooie beelden. Pitch Black van dezelfde regisseur moet ik nog zien.

avatar van gimli f

gimli f

Twee keer gezien, en zoals de Veronica-gids zegt:

verrassend vermakelijke pulp.

avatar van Padd0

Padd0

Bah wat een vervelende film. Het begin was nog wel leuk met dat komplot gedoe. Toen de aliens ineens te voorschijn kwamen had ik het al weer gehad. Vervolgens gooien ze er ook nog een standaard "wie is wie en wie kan ik vertrouwen" tegenaan.
Natuurlijk moest op het laatst ook nog dat jochie een alien (hoe standaard).
Al met al een flauwe film die ik niet meer dan 2* kan geven.

avatar van Rujar

Rujar

Ligt misschien aan mij, maar ik vindt Charlie Sheen altijd het zelfde typetje spelen.....

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Ik verwachtte er niets van maar werd blij verrast en heb me prima vermaakt. Erg spannend en je raakt als kijker erg benieuwd naar wat er nu precies aan de hand is.

Leuk detail is dat Charlie Sheen in deze film vrijwel precies lijkt op Gordon Freeman, de hoofdpersoon uit het PC-spel "Half-Life". Zou me niets verbazen als de makers het uiterlijk van Freeman op Sheen hebben gebaseerd, te meer omdat het spel zelf veel gelijkenissen vertoont met het plot van de film.

avatar van Wouter

Zou kunnen zweren dat het een televsiefilm was, maar dat blijkt niet zo te zijn. Niet onaardig.

avatar van mariove

mariove

goede sf film 3.5*

avatar van Flipman

Flipman

Ben benieuwd, ik vond Pitch Black goed, maar The Chronicles Of Riddick lijkt me dan weer erg tegenvallen.

avatar van Phoenix

Phoenix

Ja, positieve verrassing. De informatie die de kijker krijgt is schaars, en wordt goed gedoseerd. Ook het goede camerawerk viel me op, waardoor sommige scènes best spannend waren. 3,5*

avatar van ellie

ellie

Aardig

avatar van metaledje

metaledje

ik vind het wel een boeiende film met een boeiend karakter *charlie sheen*

avatar van foxeinstein

foxeinstein

redelijk goede film

heb me er wel mee vermaakt

3.0

avatar van ewalk

ewalk

Leuke film, met een actueel thema, welke je toch blijft boeien.

avatar van LittleBox

LittleBox

Leuke film. Gedateerde special effects maar dat maakt niet uit. Vrij luchtig opgezette SF.

avatar van Fangs

Fangs (crew films)

Spannende sf-thriller met een ongewone, maar goede rol van Charlie Sheen. De aliens zien er prachtig uit en ook de special effects zijn voor 1996 erg mooi. Er worden wel een aantal clichés afgewerkt, maar de film blijft desondanks toch boeien. Een vermakelijke verrassing, want ik verwachtte er niet zo veel van. > 3.5*

avatar van The Goss

The Goss

Vond hem spannender dan ik van te voren had verwacht. Ben blij verrast. Ook Sheen speelde een goede rol, wat namelijk bij hem niet altijd het geval is.

Ja, zeker zitten er een aantal clichés in de film, maar dat maakt de film zeker niet minder om naar te kijken.

avatar van silverfaustx

silverfaustx

charlie lijkt op die vent van half life

avatar van behangdelul

behangdelul

wel aardig, niet echt bijzonder....3*

avatar van Redlop

Redlop

Charlie Sheen die veranderde in Willem Nijholt was goed gedaan. 2*

avatar van murtcelP

murtcelP

Aardige film, maar zodra alles duidelijk wordt is ook eigenlijk gelijk alle spanning weg. ***

avatar van Zuzuu

Zuzuu

Aardige film.

*3,5*

avatar van Minority_Check

Minority_Check

had er toch meer van verwacht

idee was leuk bedacht maar het had beter gekund