• 9.108.430 stemmen

Geregisseerd door: Scott Walker

Met onder meer: Nicolas Cage, John Cusack en Vanessa Hudgens

Releasedatum: 11 juli 2013

Plot The Frozen Ground

"The hunter becomes the hunted"

Glenn Flothe (Nicolas Cage), een rechercheur uit Alaska, is vast van plan een einde te maken aan de moorden van Robert Hansen (John Cusack), een seriemoordenaar die dertien jaar lang onopgemerkt bleef. Naarmate de lichamen zich opstapelen in de straten van Anchorage slaat de angst toe onder de bevolking. Flothe start een persoonlijke klopjacht om de moordenaar te vinden, waarbij hij zijn eigen leven op het spel zet. Wanneer een 17-jarig meisje ontsnapt aan Hansen, vindt Flothe eindelijk een aanknopingspunt.

Jack Halcombe

Spannende en geloofwaardige thriller met een prima Cage en Cusack. 3,5*

avatar van shrink

shrink

• 2032 berichten

Ik ben fan van films over Serie-moordernaars en dit is echt een aanrader. John Cusack is niet mijn favoriete acteur, maar in deze film is hij gewoon goed. Afsluiting met alle slachtoffers is erg mooi en respectvol.

avatar van Phantasm

Phantasm

Redelijke misdaad thriller waar ik wel wat meer had van verwacht.

avatar van Bert van Dijk

Bert van Dijk

Degelijke film. Waarin Nicolas Cage een cold case - whats in a name- in Alaska dient op te lossen. En achter een seriemoordenaar aangaat. Ik vind de sfeer erg prettig in deze setting.Rauw en somber, precies wat het ook moet uitbeelden in dit verhaal. De film krijgt niet al te beste kritieken, maar dat vind ik zeker niet terecht. Echt een film voor een winterse zaterdagavond.