• 9.375.073 stemmen

Releasedatum: 21 februari 2013

• Videoland Bekijk via Videoland
  • meJane Bekijk via meJane

Plot Arbitrage

"Power is the best alibi."

Robert Miller (Gere) is een hefboomfondsmagnaat die diep in de problemen zit. Hij wil wanhopig zijn handelsimperium aan een grote bank verkopen voordat zijn frauduleuze zaakjes aan het licht komen. Maar door een onverwachte en bloedige fout wordt hij gedwongen hulp te zoeken in de meest onwaarschijnlijke hoek.

Robert Miller

Gavin Briar

Jeffrey Greenberg

avatar van sofripa

sofripa

Trailer is uitnodigend. Zou Gere weer in betere vorm raken?

avatar van 999chimi

999chimi

Heb de film gezien, best goede film, rijk aan fantasie. Gere weer in een glansrol

avatar van cordiacovens

cordiacovens

hoor hier goede dingen over, iets bekend over een Nederlandse Release?

avatar van ralfsjam

ralfsjam

prima drama! magere thriller. En film die nergens echt uitgroeit tot echte spanning, maar lekker om naar te kijken. Goed acteerwerk en goed verhaal. Had meer in kunnen zitten. Maar niet slecht gedaan... 3.5 uit 5

avatar van GGG

GGG

Hmmm, vreemde film. Was aardig, echt geen hoogvlieger en vreemd eind.

avatar van wrist

wrist

Ik vond deze film veel beter dan verwacht. Richard Gere speelt zijn rol met verve in een film die eigenlijk constant een bepaalde spanning teweeg brengt.

Zeer zeker de moeite waard!

avatar van popcorn en cola

popcorn en cola

Meer drama dan thriller die zeer verdienstelijk is neergezet. Speelt in op de onderbuikgevoelens van de massa die zich momenteel afzet tegen het snelle geld, en de onrechtmatigheid hoe het verdiend is, of beter gezegd, bij elkaar gegraaid is. Op een of andere manier is de flim zo goed uitgewerkt, vooral ook door de uitstekende Gere, dat je voortdurend laveert tussen de hoop dat hij er mee wegkomt of juist niet. Wel veel problemen die tegelijkertijd bij elkaar komen.

avatar van snarfje5508

snarfje5508

Richard Gere zet een geloofwaardige rol neer als zakenman met grote problemen. Inderdaad meer een drama dan een thriller maar zeker onderhoudend met wat spanning zo nu en dan. Geen verloren tijd deze film te bekijken.

avatar van hutsekluts

hutsekluts

Forse tegenvaller en dat dat ligt niet zozeer aan het acteerwerk van Gere en Roth (die is echt goed) maar aan het slechte script, camerawerk en aan de foutjes in de montage.

Het begin is aardig de laatste helft stelt teleur.

avatar van madmax1

madmax1

Ongeloof waardige film over een witte boord crimineel ,die in dit verhaal nog wegkomt ook , verhaal rammelt aan alle kanten.
Allemaal al eens gezien maar dan met veel beter script

avatar van Oliveri

Oliveri

Degelijk drama dat hoofdzakelijk gedragen wordt door Richard Gere. Vehaal inderdaad niet erg aannemelijk, maar kan er net mee door. Al met al net voldoende, drie sterren dus.

avatar van CarverS

CarverS

Had er meer van verwacht. Gere kwam hier niet tot zijn recht. Het script was daar te matig voor. Redelijk vermaak. Een film die snel vergeten wordt.

avatar van neovo

neovo

Heel goeie film moet je zien!! 4sterren

avatar van gauke

gauke

Nicholas Jarecki laat zien dat hij weet hoe het er in de financiële wereld aan toegaat, en mede door de het financiële wanbeleid (verenigde fraude) van de laatste jaren, weet hij de kijker aan zich te binden in deze bekwaam gemaakte, morele en duur lijkende film over liefde, trouw en financiële rampspoed en methodes van graaien. De cast speelt goed.

avatar van Mondragon

Mondragon

madmax1 schreef:
Allemaal al eens gezien maar dan met veel beter script

Verhaal rammelt helemaal niet aan alle kanten. Witte boord criminelen komen ALTIJD weg. Prima onderhoudende thriller waarbij een miljardair zich zo in de nesten werkt dat hij alleen iemand uit de laagste laag van de bevolking hem kan redden. En ook de fraude die gepleegd wordt door deze bankiers zodat de aandeelhouders gered zijn is veelzeggend.

avatar van Noodless

Noodless

Degelijk dramatisch verhaal gekruid met wat thriller-elementen. Het verhaal wordt goed opgebouwd en de cast is best aardig. Vooral Richard Gere overtuigt in zijn rol. Naar het einde wordt de ontknoping en het verdere verloop een beetje te snel afgehaspeld. 6/10

avatar van erpunited

erpunited

Een goede interessante film. blijft boeien. je moet goed op blijven letten anders begrijp je er niet veel van. het acteerwerk is ook prima. het is geen superfilm maar zeker eentje die wel aardig is om te kijken.

avatar van Waku

Waku

Sterke thriller. goed verhaal en degelijk acteerwerk.

Richard Gere in een op zijn lijf geschreven rol.

avatar van Waku

Waku

erpunited schreef:

Zo moeilijk is het verhaal toch echt niet. Ik zou niet weten wat er niet valt te begrijpen?

avatar van jeuletaxi

jeuletaxi

Had er veel minder van verwacht en toch een boeiende film met goede rol van Richard Gere.

Keek lekker weg en zeker een fim een eens te bekijken. Mooie 7

avatar van stinissen

Degelijk drama dat toch anders uit gaat als ik dacht, Richard Gere ziet er weer gelikt uit en speelt als vanouds in deze meer dan aardige film ook nog een goede rol van Susan Sarandon als zijn vrouw. het mooie in de film dat je gewoon sympatie voor Gere blijft houden ongeacht wat hij doet.

avatar van joey1973

joey1973

@Stinissen sympathie voor Gere? Nee, het laat juist de werkelijke aard zien van de rijken op aarde die denken dat alles met geld te koop is en overal mee weg (denken te) komen. Daar kan ik geen sympathie voor opbrengen

Ik heb normaal niks met Gere, maar vond hem wel oke in deze rol.

Film kijkt lekker weg, niet veel bijzonders, maar zeker niet slecht.

avatar van karilem

karilem

Ik vond het een super film en al lang niet zo'n goede thriller gezien (3,5 sterren)

avatar van Pazmaster

Pazmaster

Ik was bang dat dit een financieel technische film zou zijn met termen waar ik geen bal van zou begrijpen maar het viel me reuze mee! Er wordt gelukkig niet te diep op ingegaan zodat het voor een leek als mij toch prima te volgen is. Gewoon een goed verhaal dat de spanning redelijk weet vast te houden en met een prima spelende Gere. 3 sterren

avatar van LOTR-lover

LOTR-lover

Onderhoudende film. Was blij om te zien dat de film niet op de details van het zakenwereldje inging. Vind ik doorgaans vrij saai namelijk. Hier draait het meer om gevoel en dat werkt zeker mee aan de snelheid waarmee de film voorbij vliegt. Tevens is het acteerwerk ook prima in orde, Gere is perfect als hoofdrolspeler. Het einde van de film vond ik erg abrupt, had ik een beetje moeite mee. Maar verder prima vermaak.

Vanaf 24 januari 2013 in de bioscoop (Dutch FilmWorks)

avatar van mrviolence

mrviolence

Toch grappig, dat wat er gebeurd in deze film nog niet eens bizar is vergeleken met wat er in het echt gebeurd.

HP dreigt ex-topman Autonomy met rechtszaak | nu.nl/internet | Het laatste nieuws het eerst op nu.nl

8.8 miljard ipv 400 miljoen

Aardige film verder, nergens overtuigend. Allemaal wel erg oppervlakkig.

avatar van christophel

christophel

beetje moeiijk te beschrijven, maar ik vind het zeker geen topper

avatar van area51

area51

Spanning en drama met een geweldige Richard Gere :tien keer beter dan het domme 'The Dark Knight Rises'

avatar van Barry83

Barry83

Begin is goed, je wordt nieuwsgierig naar de gebeurtenissen....maar helaas het einde is ontzettend slecht en zwak.