Genre: Animatie / Komedie
Geregisseerd door: Joe Pytka
Met onder meer: Michael Jordan, Wayne Knight en Theresa Randle
Releasedatum: 13 februari 1997
Plot Space Jam
Swackhammer, eigenaar van een groot amusementspark, is op zoek naar een nieuwe attractie. Hij besluit dat de Looney Toons karakters perfect zijn, en ontvoert ze. Hij gaat echter akkoord met Bugs Buggy's voorstel om voor hun vrijheid te spelen in een potje basketbal. De Toons krijgen hiervan de hulp van de gepensioneerde Michael Jordan. De andere topbasketballers uit de NBA zijn allemaal van hun talent bestolen door Swackhammer.
Michael Jordan
Stan Podolak
Juanita Jordan
Jeffery Jordan
Marcus Jordan
Jasmine Jordan
Michael Jordan (10 Years Old)
Larry Bird
Bill Murray
James Jordan
nuf
ik zag hem als klein kind in de bios 2x
ik vond hem geweldig en ik was toen ook helemaal into looney tunes.
ik zag hem een half jaartje terug nog een keer, dan isdie nog gewoon grappig.
hoogtepuntje: als die kleine mannetjes voor het eerst de monSTARs worden, en dan het geluid als ze weglopen en in de verte een gebouw instort, en dan bugs nog iets zegt van "okay, we zitten nu dus in de problemen".
Naomi Watts
maar is geen top animatie film ofzo,, ICe Age enzz zijn toch stukken beter.
Jonkman
Leuk gedaan, het combineren van mensen met tekenfilm figuren. De wedstrijd op het eind was ook mooi. 3.5*
Doom
Goed punt!
Gixxer Thijs
Gister even gekeken. Gewoon lekker filmpje waar je ook nog 's om kan lachen.
Lee-john
echt belachelijk dat ie zo laag staat vind ik, moet minimaal naar de 3,00.
leuke film voor ff tussendoor! goed acteerwerk van bugs natuurlijk
film_kaza
ik was vroeger wel verslaafd aan deze film.
nu hoef ik hem niet meer te zien. ik geef hem
lowhusky
goeie film, die jordan kan dunken zeg! 4 sterren
BlueSword
leuke film voor jongeren, vond hem vroeger aardig leuk dus 2.5*
maxcomthrilla
Gezien in 1996 in de bioscoop, ik weet het nog goed: het was tijdens het flippotijdperk. Ik vond Bugs Bunny, Road Runner en Tweety helemaal geweldig! En dan die maffe Daffy Duck, en die bange Porky. Leuke kinderfilm, maar ik ben hem inmiddels wel ontgroeid, ondanks dat ik hem toch nog wel een keertje wil zien. 2,5*
jackie chan
zo oud al
ik zag hem vandaag op film 1 (canal +) wel leuk filmpje.
3.5 sterren ivm hij wat te laag beoordeeld is;)
Angrod_Pallanén
Weer een film die ik niet heb becijferd. Weird. Hoe dan ook; Space Jam is een makkelijke film. Geen overdreven verhaallijn en al helemaal niet serieus te nemen. Des te meer is het Looney Tunes kwaliteit. Ik ben altijd een beetje Looney fan geweest en deze film doet niet onder aan de cartoons. Weliswaar vol met mislukte grappen en een moraal waarvan je moet kotsen, maar "Don't Move Your Muscles" is nog steeds één van mijn favoriete filmquotes.
2.5
kiriyama
Best slecht eigenlijk, maar omdat ik hem vroeger te gek vond toch nog 2*
kArIzMa_TuRk
Goeie film met de beste Pro.Basketballer ooit. goede acteerprestaties van M.J
krijgt * * * Van mij
kArIzMa_TuRk
happie
Geweldige film met His Royal Airness in de hoofdrol. Jordan is één van de beste basketballers allertijden. Vooral het begin stukje met flitsen van momenten uit zijn carriere was geweldig.
Voor de rest was de film grappig.
happie
Maar die hebben geen Michael Jordan, Charles Barkley en Patrick Ewing.
En geen Shawn Bradley, Tyrone Bogues, Larry Johnson of natuurlijk niet te vergeten Larry Bird.
jack-sparrow
echt een leuke film .
geweldig gecast en gefilmd.
deze had mijn hart gestolen toen ik 6-7-8 jaar was
nu iets minder maar nog altijd goed
ik geef 3.0
Max99
Vond ik vroeger altijd een leuke film ik oordeel uit vroeger dus een 4.0
JurassicPark
een 4,5. een hele leuke film vond ik dit vroeger zeg. (nu nog steeds) heel erg knap gemaakt Michael Jordan in looney tune land. erg leuke film voor jong en oud blijf je leuk vinden
jayytjee
erg laag beoordeeld hier inderdaad... heb vroeger die videoband echt 100 keer gezien, was er echt verslaafd aan. ik geef het gewoon 3,5 * omdat het gewoon een leuk tussendoorfilmpje is.
Schuco
Ik moet het nog een keer onderstrepen, hij is hier te laag gewaardeerd, vond hem vroeger leuker (veel gekeken ook vroeger) dan nu, maar hij moet toch minimaal 3*> hebben. Ik geef hem:
moviegirl
Ik krijg nooit genoeg van deze film. Ben er altijd dol op geweest 4*
%%%%%%
Vond leuke film. leuk gecombineerd met loony tones en mensen.
En Mooi om die flitsende beelden van michael Jordan te zien . leuke film en grappig
geen wonder als ik die vroeger ook wel leek vond 3,5
Moviekenner
Vele malen beter als back in action. Leuker verhaal, leukere personages. 4*
my style
deze film vind ik echt geweldig. The looney toones ben ik echt fan van. Vroeger meer dan nu maar toch vind ik dit een top film met een top verhaal en leuke beelden 3,5 *
ViggøJøhnny
Ik vond het een leuke film, vroeger kon ik die echt vaak kijken! Leuk ook hoe ze de looney tunes hebben gecombineerd met de mensen en een leuk verhaal!
Ik geef deze**3,0** sterren
Materny
Leuke film voor de kleine , maar enkele leuke grappen er toch in verwerkt voor de wat oudere mensen.
'' Daffy's line over het gebruik van doping als toppunt". .
Kon me er goed aan amuseren:)

Space Jam: A New Legacy
2021

De klassieke 'Looney Tunes' zijn verwijderd van HBO Max

Regisseur originele 'Space Jam' haalt keihard uit naar 'Space Jam: A New Legacy'

Michael Jordan keert in 'Space Jam: A New Legacy' toch terug: "Maar niet zoals je zou verwachten"

Voces Inocentes

Glory Road
Drama / Sport, 2006

The Simpsons Movie
Animatie / Komedie, 2007
naaktheidsportbasketbaltekenfilmbuitenaards wezenhistorical fictiondoktercartoon catbasketball teambasketball gamerefereebasketball courtspeedy gonzalescartoon chickencartoon reality crossoverbasketball hoopcartoon skunk live action and animationlooney tunesaliensmichael jordanspace jam actor playing themself