• 9.375.227 stemmen

Geregisseerd door: Joe Pytka

Met onder meer: Michael Jordan, Wayne Knight en Theresa Randle

Releasedatum: 13 februari 1997

Plot Space Jam

Swackhammer, eigenaar van een groot amusementspark, is op zoek naar een nieuwe attractie. Hij besluit dat de Looney Toons karakters perfect zijn, en ontvoert ze. Hij gaat echter akkoord met Bugs Buggy's voorstel om voor hun vrijheid te spelen in een potje basketbal. De Toons krijgen hiervan de hulp van de gepensioneerde Michael Jordan. De andere topbasketballers uit de NBA zijn allemaal van hun talent bestolen door Swackhammer.

Michael Jordan

Stan Podolak

Juanita Jordan

Jeffery Jordan

Marcus Jordan

Jasmine Jordan

Michael Jordan (10 Years Old)

Larry Bird

Een 3 voor jeugdsentiment

avatar van predator

predator

• 1951 stemmen

Matige film met vooral een hele flauwe Jordan. Jammer van de Looney Tunes, want die zijn best ok.

avatar van gillette

gillette

Deze heb ik vroeger toen ik klein was kapotgekeken.

Ik vond hem briljant!

Heb er veel herinneringen aan..

Voor nu geef ik 3,5*, maar ga hem nog eens herzien.

avatar van G to the J

G to the J

Whahaha....

Leuke film.. Briljant gedaan..

avatar van mcdaktari

jiskapoppje

ik vind hem leuk

avatar van jiskapoppje

jiskapoppje

echt mooi dat laatste stuk

avatar van dennis1979

dennis1979

Dit had heel wat kunnen worden als Joe Pytka en zijn team wat beter had opgelet.

Deze film had na Who Framed Roger Rabbit de tweede Toon-Movie moeten worden die alles en iedereen versteld had kunnen laten staan. Helaas is het een slap aftreksel geworden van wat het had kunnen en moeten zijn.

Te commercieel, te veel, uiterlijk vertoon en te weinig talent bij zowel cast en crew om WFRR naar de kroon te steken.

Zoals altijd zeg ik het er maar bij, dit is slechts mijn bescheiden mening, oordeel gerust zelf.

avatar van clockwork72

clockwork72

Brijante film die ik vroeger erg vaak heb gezien. Echt alle Looney Tunes kwamen erin voor. Geweldig Jeugdsentiment!

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Opzicht, vond ik dit zeker een leuke film. Beter dan ''Looney Tunes Back in Action''. Michael Jordan is erg leuk in zijn rol, Wayne Knight niet echt, deze was vaker irritant dan grappig. Bugs Bunny en de andere Looney Tunes blijven gewoon leuk, en vermakelijk om naar te kijken. De humor is best wel aardig en ook de wedstrijd was erg vermakelijk.

avatar van theike

theike

Vond deze film toen ik klein was de beste film ooit.

avatar van The Oceanic Six

Vandaag voor 2,50 gekocht op dvd. Mooie aanvulling voor mn DVD kast. Heb er vroeger als kind altijd wel van genoten ook al was ik altijd van de Disney kant en minder van de Looney Tunes kliek.

avatar van MaxiJazz

MaxiJazz

jeugdsentiment he..

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

oeh, vond het vroeger geweldig, ooit maar eens kijken wat ik er nu van vind

avatar van Muggsy

Muggsy

"C'mon, Michael, it's game time. Slip on your Hanes, lace up your Nikes, take your Wheaties and your Gatorade, and we'll grab a Big Mac on the way to the ballpark."

Schandalig hoe men zelfs in de film reclame wil maken voor de producten van 'His Airness'. Nu is dit niet zo verwonderlijk daar we praten over de man die stond voor de 'me-generation' en geen slecht woord gezegd kon krijgen over zijn politieke tegenstanders, onder het motto: "Republicans buy shoes too". Ik ben echter een grote fan van hem als sportman, niet als tool.

Alles lijkt hier dan ook tè artificieel. Jordan neerpoten als de ideale familieman gaat nog, maar dit hele verhaal kaderen in zijn terugkeer naar de NBA gaat me toch wat ver. Men plaatst hier een onwaarschijnlijk verhaal rond waarin de vergezochte ideeën elkaar in zo'n ijltempo opvolgen dat je de interesse voelt wegebben binnen jezelf.

Dit alles zou nog te vergeven zijn moest er wat humor inzitten, maar de Looney Tunes halen bijlange na niet hun niveau van de shorts.

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Enkel een leuke Bill Murray in een verder walgelijke film. Laat de grootste NBA ster opdraven in een Looney Tunes film volgestouwd met makkelijke hints naar andere populistische zooi en je hebt een hit. Zelfs de normaal erg leuke Looney Tunes worden hier gepolijst tot glimmende, brave en vooral niet grappige imitaties van zichzelf. Vreselijk.

1* voor Murray.

avatar van cm_punk

cm_punk

Vroeger vond ik deze echt vet leuk. Tijdje geleden weer is gezien, toch iets minder. Maar goed, toch een 3 voor toen

avatar van deft0nes

deft0nes

Vroeger vond ik dit helemaal geweldig, gisteren grotendeels herzien (op tv) en ik moet zeggen dat ik het nog steeds een leuke kinderfilm vind. Al die verwijzingen in deze film vind ik juist erg leuk. Ik laat mijn punt staan, puur omdat het gewoon een zeer geslaagde kinderfilm is, wat natuurlijk ook de bedoeling is.

avatar van mnrk

mnrk

Deze film vond ik vroeger helemaal geweldig en nog steeds is deze leuk om te zien.

De humor is prima en de hele basketbal wedstrijd is lekker in beeld gebracht.

De muziek is ook geweldig en nog steeds komen de nummers voorbij op de radio en tv.

avatar van skipy05

skipy05

Leuke film. iet echt super goed. De Looney Toons zijn altijd wel grappig. verhaal viel mee.

avatar van pooper

pooper

ging wel, had leuker verwacht.

avatar van Zidaan

Zidaan

Aan deze film heb ik echt warme, fijne gevoelens. Ik hem zo'n 14 jaar geleden zoooo ongelooflijk vaak gezien. Echt een gevalletje jeugdsentiment voor mij

avatar van Freckles

Freckles

Ik weet nog dat ik 10 jaar geleden deze film zo verschrikkelijk haatte door de lange intro. Verder weet ik niets meer van de film.

avatar van Joe-K

Joe-K

vroeger vond ik hem super. maar laatst gekeken (19) en ik vond hem echt niks meer aan. zou hem eigenlijk een onvoldoende geven maar vanwege m'n jeugdsentiment krijgt deze toch een 3* .. sorry Jordan

avatar van sofripa

sofripa

Leuk, vooral door het meespelen van Jordan. Niet om zijn acteerprestaties maar het feit dat hij de keizer van het basketbal blijft.

avatar van Chattingforum

Chattingforum

Raar dat ik deze film nog niet beoordeeld had, heb hem al minstens een miljard keer gezien of zo. Nog steeds kijk ik er elke keer echt met zeer veel plezier na. Looney Toones is geweldig:) laatst bij Cats & Dogs hadden ze een gloednieuwe episode ge-aired in de bios:P WAS GENIAAL!

avatar van 606

Leuk voor 1 maal kijk beurt meer niet.

Verhaal was best grappig en sommige scenes ook.

avatar van TheLionKingFan

TheLionKingFan