• 9.373.992 stemmen

Geregisseerd door: Joe Pytka

Met onder meer: Michael Jordan, Wayne Knight en Theresa Randle

Releasedatum: 13 februari 1997

Plot Space Jam

Swackhammer, eigenaar van een groot amusementspark, is op zoek naar een nieuwe attractie. Hij besluit dat de Looney Toons karakters perfect zijn, en ontvoert ze. Hij gaat echter akkoord met Bugs Buggy's voorstel om voor hun vrijheid te spelen in een potje basketbal. De Toons krijgen hiervan de hulp van de gepensioneerde Michael Jordan. De andere topbasketballers uit de NBA zijn allemaal van hun talent bestolen door Swackhammer.

Michael Jordan

Stan Podolak

Juanita Jordan

Jeffery Jordan

Marcus Jordan

Jasmine Jordan

Michael Jordan (10 Years Old)

Larry Bird

Bill Murray

James Jordan

avatar van Jordy

Jordy

Erg leuke film. De animatie is leuk, goede combinatie van real-life en animatie. Jordan is duidelijk geen acteur, maar doet het leuk. De film barst van de komische momenten, en barst van de leuke gastoptredens. 3 en een halve ster.

avatar van neo

neo

erg leuke film.die looney tunes zijn echt vet.de wedstrijd is ook erg leuk.

avatar van You_bastard

You_bastard

Ik vond deze film erg tegenvallen. Had veel leuker gekund.

avatar van Ruudos

Ruudos

Leuke film maar had beter gekund en het verhaal is eigenlijk gewoon erg zwak.

avatar van Jerome-B

Jerome-B

Ik weet nog dat de film me destijds wat tegenviel. Maar de animaties zijn wel mooi en er valt ook nog te lachen. 3 sterren.

avatar van tom

tom

kvond et niet wat ik gedacht had, maar er zaten wel grappige stukken in. Zeker een film om tog wel es te kijken

avatar van Obiwannes

Obiwannes

Ik weet nog dat ik in die tijd een grote NBA fan was, en deze film vond ik geweldig. Maar achteraf bekeken is het maar een rij slechte film. Allemaal geconcentreerd op het succes van Jordan. (die niet kan acteren) Maar de "Mean Team" is idd. wel erg mooi.

avatar van Eef

Eef

Ok, het verhaal was niet superorigineel, maar ik vond het toch wel een erg komische film! 4 sterren ****

avatar van Tigger

Tigger

Ik vond het een geweldige film, humoristisch en gewoon leuke combi van tekenfilm met 'gewone acteurs' etc. 4*

avatar van Zidaan

Zidaan

Ik vond het wel een

grappige film.

Goe gedaan

Van die tekenfilm met echte mensen erin enzo.

ik geeh het 2 1/2 ster.

avatar van olano

olano

Ik had meer bepaald meer verwacht van deze film voor ik hem bekeek daarom een lage score ik vind hem 1* waard.

avatar van Banjo

Banjo

• 2032 berichten

gewoon een leuke film niet meer en niet minder.

avatar van Ralfke

Ralfke

• 2075 stemmen

Alles behalve origineel; erg voorspelbaar en mijns inziens gewoon een slap aftreksel van eerdere mens/cartoon-films als Who Framed Roger Rabbit. Uiteraard een geheel ander plot, maar het idee blijft gewoon hetzelfde. *1/2.

avatar van mrdig

mrdig

Prima film, alleen jammer dat Bill Murray zo'n kleine rol had.. Zijn optreden was nl na Bugs Bunny het leukst... 3 ster...

avatar van martinbroertjes

martinbroertjes

Goede film. Leuke animatie en effecten enzo. Bedoeld als familiefilm en hierin is men aardig geslaagd.

avatar van Purmerend

Purmerend

Aardige film. Niets meer en niets minder.

avatar van benjamin_007

benjamin_007

Goede film!!!

avatar van morpheus

morpheus

Een wat meer gelikte versie van het Looney Tunes concept, wat aardige loopjes met het loony-tunes vs 3dwereld concept en zeker een aantal geslaagde grappen maar niets heel memorabel.

Het concept is gewoon leuk en als je niet teveel verwacht zeker 1 om eens te bekijken.

**1/2

avatar van x

x

Vooral de wedstrijd was goed, de rest was matig!

avatar van T®inity

T®inity

x schreef:

Vooral de wedstrijd was goed, de rest was matig!

En dat te denken dat MJ, onze luchtigheid grotendeels tegen zichzelf aan het basketballen was

avatar van Ikkeuh

Marki_san

ah ja

avatar van The One Ring

The One Ring

Ik ga hierin bijna volledig mee met mikoz. Alleen mijn sterren aantal is lager. Het is gewoon een grappige film met de Looney Tunes.

3 sterren.

Naomi Watts

Met de looney tunes. Met de god die ons van Zero tot Hero heeft gemaakt. In 8 jaar heeft hij 6 wereldkampioenschappen gepakt en die krijgt hier dan geen credit voor. Game 2 van de nba finals van 1992 vergeet ik nooit meer Wat een fenomeen.

avatar van The One Ring

The One Ring

Naomi Watts schreef:

Ik vond echt niet dat het Micheal Jordan was die deze film leuk maakte. Dat waren toch echt de Looney Tunes. Verder weet ik ook niet al te veel van basketbal af.

Naomi Watts

Kan ik begrijpen als geen basketbal fan zijnde. Hij heeft mijn team van niks tot 1 van de 3 beste teams uit de NBA franchise gemaakt. Er zal nooit zo een fenomeen meer komen. Zijn leiding, charisma en persoonlijke leven intrigeert mij, kortom ik interesseer mij in Michael Jordan en vandaar dat hij het stukken leuker maakte voor mij. Geweldige Chicago Bulls beelden trouwens

Naomi Watts

Weer herzien en het blijft een erg vermakelijke film. De betekenis die Michael's vader heeft, de mooie achiefbeelden waar ik graag aan terugdenk; de gewonnen NBA FINALS, Michael prachtige NBA FINAL game 2 tegen Portland in 1992 waar hij gewoon geen enkel schot kon missen. en dan nog de rollen van Barkley, Ewing e.a. 3,5* blijft staan.

En als trouw Bulls fan citeer ik Murray graag uit de film: GO BULLS!!!

avatar van Doom

Doom

Opzich geen echt slechte film ofzo dit, wel grappig om een keer te kijken, maar is geen top animatie film ofzo,, ICe Age enzz zijn toch stukken beter.

Maar voor het na mijn mening origineel idee een 2.5